ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 23:19 | |
| bas tako! "aj da vidim koj ce mi zabrani " no da ne pocinjemo opet,zna daleko da ode | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 20.01.10 0:26 | |
| Da. To bi nas opet moglo daleko odvesti! A da su naljepnice nepotrebne, blesave i na koncu uništavaju nečiji dizajnerski i grafički trud, to i Bog vidi. No, i tome se može lako doskočiti! Ja recimo imam stare limenke duhana bez svih tih gadosti i lijepo preselim duhan u staru limenku! I svi sretni i veseli! Ili vrećica za duhan, što bi vi Srbi rekli - duvankesa. Ima ih u Zagrebu, kožnatih, istinabog nisu baš jeftine ali su od prave kože i problem riješen! A da me natpisi nerviraju - nerviraju me! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 20.01.10 10:22 | |
| duvankesa? uzmes platno od starog kisobrana, namestis uzicu... ni sa kozom nije teze | |
|
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 08.04.10 8:18 | |
| Evo jednba prigodna reklamica, koju bi mogli iskoristiti u Ministarstvu zdravstva, da ne troše pare poreznih obveznika na produkciju novih reklama!! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 08.04.10 18:26 | |
| Imali su oni raznih ovakvih sranja. Pokušavali, pokušavali ali ništa nisu uradili (na našu sreću) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama | |
| |
|