| Klubovi Lulaša po svijetu | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 9:46 | |
| Kako smo počeli suradnju i korespodenciju i s prijateljima lulašima iz Frankofonskih zemalja, evo i odgovora. Jedna moja bakrena završila i u Parizu, kod njihovog člana, pa evo par slika s druženje članova njihovog foruma ( zvuči poznato ?) naravno i što je taj dan bilo na stolu. Uz klub im je i prodavaonica lula.. tipa onoga , ah zaboravio sam lulu, budem skoknuo kupiti 2-3 komada sa se nađe [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 9:47 | |
| Mala ispravka, da ne editiram, gore je klub u Bruxelu... a ovdije u Parizu: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 10:09 | |
| mOramo raditi na tome da i mi imamo fensi šmensi klub s lulam a po zidu!!! I portretima lulaša naravno!! Jako lijepo!! :-) | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 11:03 | |
| nema neke velike razlike. pofarbal bum na proljeće zidove u bordo pa bu i naš fensi-šmensi. a davorin tak i tak nema kam više s lulama pa nek ih kelji po zidu, ko mu brani...
Zadnja promjena: Damir; 08.02.10 14:20; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 11:51 | |
| U tom slucaju bi bilo potrebno osigurati fizicku i tehnicku zastitu! |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 12:10 | |
| Oba su fensi-šmensi, ali mi je pariški djeluje nekako toplije. Ove lule na zidu u Bruxellesu mi se nekako ne sviđaju. Misim ne lule, nego koncept. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 13:19 | |
| Tehničku zaštitu ću ja osigurati, a što se tiče fizičke... ni tu nismo slabi | |
|
| |
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 13:35 | |
| Bordo je u redu..... lule mogu na zidove, a ostaviti ćemo Donu da čuva. Ionako njen gazda stalno gundra da se je želi riješiti Ma pravi su oba ( da ne bude greške to tamo nije jedini klub, u Parizu su ekipa s njihovog foruma, pravi klub, No 1, je jako elitistički ( makar baš od Gulliama nisam uspio shvatiti zašto ) Interesantno da postoje restorani gdje se SMIJE pušiti.... ipak je to Francuska. uvijek se vlast sjeti Bastile ako previše proba tlačiti narod samo smo mi ovce... | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 14:49 | |
| U pravu si. Jedna mala Bastilla ili barem "Aurora" ne bi nam škodila! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 15:03 | |
| holandezi bas nisu lenji... | |
|
| |
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 15:07 | |
| a što misliš pod time? Možeš pušiti maricu, ali ne i duhan u coffie shopovima.... pa koju su to tek idioti... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 15:15 | |
| upravo to sto si rekao, to sam mislio. treba ti spec klub za lule a za travu ko te pita. znas, to je krsenje ljudskih prava narkica. | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 18:12 | |
| Reci te vi kaj oćete ali meni se sviđa fensi šmensi pipe club bordo boje iz bordoa??? ili brisela?? Whatever!!! | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 18:30 | |
| mi ćemo staviti zagrebačko plavu na zidove | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 18:45 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 18:45 | |
| a sta ako neko ne navija za dinamo? | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 18:49 | |
| Mora se asimilirati!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 19:08 | |
| Bez obzira na "Dinamo" i ostale (pre)bogate budaletine koje guraju svinjski mjehur, ne sviđa mi se plavo - previše mi je morbidno. Bordo je definitivno bolje i gospodskije. Franjo bi se jako lijepo osjećao da visi na bordo zidu, a ne na plavom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 19:11 | |
| kajsija? i to svetla! jes mozda fensi i ne tice me se, al ajde da prewdlozim... | |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 19:17 | |
| OK, malo sam pogledao ostale klubove onako na brzaka i nisam impresioniran. možda jesam, zapravo, odazivom članova na sastanke ali ako se samo malo potrudimo oko interijera imali bi vrhunski klub sa 4 zvjezdice Vancouver - kod ovih ne idem, slabo se jede i pije [You must be registered and logged in to see this link.]Norfolk - ovi pak nemaju grijanja, jadnici se smrzavaju [You must be registered and logged in to see this link.]New York [You must be registered and logged in to see this link.]Albany - ovo je kod nekoga doma, 100 % [You must be registered and logged in to see this link.]ko je ovima stranicu radio da mi je znati? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 19:29 | |
| tu bre, sve neke starkelje kod vas/nas ima podosta maldjih ljudi i svega par ozbiljnijih. staraca,bogami, ja ne vidoh... ispravite me ako gresim. | |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 19:39 | |
| ne griješiš ssekir, kod nas su svi tek procvali pupoljci.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 20:14 | |
| Ova prva dva kluba kao da su u nekim katakombama. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 20:25 | |
| a i stvarno samo kod jednih pivdzani na stolu. ostali ko da su neki monasi, bozemeprosti... | |
|
| |
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu 08.02.10 20:36 | |
| u stvari, fakat i nismo tako loši. Pa prema ovim nekim matorcima bayro i ja smo u cvijetu mladosti. Onaj prvi klub sigurno ima u opremi kisik i defibrilator Dakle odluka, bordo boja zidova i brokatni zastori. Zahvaljujući našem ljetopiscu i njegovim foto galerijama, i Francuzi su upoznati s izgledom našeg kluba naravno sada moram poslati recept za šurlice s lignjama i maslinama | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Klubovi Lulaša po svijetu | |
| |
|
| |
| Klubovi Lulaša po svijetu | |
|