| poklon | |
|
+13LenkoSmrk Marin Split 420blackadder sinus --muki-- MOVESHAKER ssekir75 Davorin imnik savate bayro Damir amaru 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: poklon 08.04.10 15:08 | |
| bacite oko na nešto što sam upravo dobio, naime stari mi je poklonio lulu, kaže da ju je negdje na netu kupio... navodno je od ebanovine...ne znam, ali drvo izgleda prilično kvalitetno i crno je s jedva vidljivim detaljima crvenkaste ili smeđe boje na neobrađenom dijelu... prilično je čudna izgleda i izgleda mi više kao ukras nego kao lula za pušenje, ali to me neće zaustavit da ju ne zapalim vidi se na njoj da baš i nije majstorski rad ali mi je definitivno draga(ipak je poklon)...čak je i usnik od istog materijala kao i glava lule samo je malo bolje poliran volim lule čudna izgleda, a ova je upravo takva P.S. danas mi treba stići još jedna, kakav dan evo malo sam kopao po netu pa sam ustanovio da bi to trebala(barem po izgledu) biti lula iz afrike, izgleda kao neke stare lule iz africkih muzeja
Zadnja promjena: amaru; 08.04.10 15:33; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : info) | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: poklon 08.04.10 16:01 | |
| aha, takozvana afrička koljenuša....jesi li je zapalio? | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: poklon 08.04.10 16:07 | |
| Tipična koljenuša. Zdravo za organizam da to nije normalno! Amaru - objesi to na zid ako baš moraš i niti slučajno je nemoj pušiti! Nemaš pojma kakvo je to drvo kao ni mi, ali za pušenje nije i takvi materijali mogu biti vrlo otrovni! Sad se ne zezam. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: poklon 08.04.10 17:56 | |
| Da,... navodno da negdije na forumu i ima neki popis toksičnih tvari u drvetu!!! Nemoj se zezati sa time, ako neznaš šta je!!!! Ustvari ako pušiš drvene lule neka budu od vrijesa ili morte i TOČKA!! slušaj šta ti govori!!!!
Zadnja promjena: savate; 08.04.10 18:38; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: poklon 08.04.10 18:30 | |
| Ne zajebavaj se sa pušenjem te pipe. Poslušaj što reče. | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: Re: poklon 08.04.10 19:03 | |
| OK, odustajem od pušenja ove lule, barem do daljnih saznanja Premda je lula, što je više gledam i držim, sve bolja...za sad će samo popunit rupu u kolekciji i to je to... btw ne mogu bas naci neke info o ebanovini, tj. lulama od iste pa ako znate sto(u sto ne sumnjam) kazite a sad se vracam provjerenoj robi ... od kada svraćam na forum pušim više nego prije pa sukladno tome i sad idem zapalit...da mi niste bacili kakav urok preko neta pa da trošim više duhana-pitat ću vidovitog milana- hvala na info | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: poklon 10.04.10 22:27 | |
| Jab' to zapalio pa makar se pretvorio u zabu! |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: poklon 10.04.10 23:24 | |
| Primorac, pretvoriti ćeš se u broj na sudskoj medicini! Nije to zajebancija, stvarno može nastradati pušeći to afričko čudo. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: poklon 11.04.10 0:06 | |
| ima bayro pravo.... nemoj da ti Milinović zabrani | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
| Naslov: Re: poklon 11.04.10 0:37 | |
| ne pušim je..nema straha... Krećem u neku mini nabavku pa cu tako do zg-a kad stignem po barm jednu lulu(sad moram imat novu, kad ovu ne smijem upušavat!!), a prvom prilikom cu si priustit nesto od Davorinove kolekcije(budem se jos javio PM-om za detalje) sad odoh zapalit, upravo sam s puta pa ce mi relaksacija dobro doci... | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
| Naslov: Re: poklon 20.04.10 20:39 | |
| Nastavit cu na ovom topicu da ne otvaram novi... dobio sam novu tj. nepušenu lulu-gefapip http://yfrog.com/bg17a773dac4e77a4c8ec0cbbj lula je bez filtera i jeb..o se dobro puši, totalni gušt i ogromna je, stane hrpa duhana...nije mi poznata marka, malo sam kopkao po netu i nema bas previse informacija...imate li kakva saznanja o ovoj luli tj. proizvođaču i kvaliteti istog? | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: poklon 20.04.10 21:27 | |
| nikad cuo, ali interesantna lula. | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: poklon 20.04.10 22:13 | |
| lijepa "gentleman" (kavalir) lula
o francuskim proizvođačima lula jako malo stvari mogu iskopati na NET-u | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 15:28 | |
| nastavljamo u revijalnom tonu... ova moja Gefapip lula...dosao sam do nekih saznanja na "tuđim" forumima... radi se o firmi pod BC-om tj. radilo se o njoj jer ne rade zadnjih 20-ak i još koju godinu... Na glasu su kao kvalitetni i jeftiniji tj. pristupačniji proizvođač, nešto kao Stanwel... Nije da se hvalim ali svi ih hvale da im se lule genijalno puše, a ja to, iako s malo iskustva, mogu potvrdit | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 17:19 | |
| tokom vremena ćeš otkriti da se neke lule puše bolje i nije samo "ljepota u oku posmatrača" to je jednostavno tako. Ono -bolje puše- je kombinacija sentimetnalne vezanosti za lulu i njenih fizikalnih značajki. U svakom slučaju lijepa i elegantna lula. BC je stvarno dobra firma, tu nema zamjerke... jedino mi baš nije vidljiva veličina. | |
|
| |
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 18:37 | |
| Istina je što Davorin zbori! Imam nekoliko BC raznih godina i kalibara i sve se odlično puše. Zbroj sentimentalne vezanosti i konstrukcijske (fizikalne) dorađenosti. Amaru - daj probaj tu lulu snimiti na hard pa je preko imageshacka 480 x 600 postaviti na forum, jer se stvarno ne vidi koja je veličina u pitanju. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 20:05 | |
| https://2img.net/r/ihimizer/g/dsc00617.jpg/evo je...duga je 16.5 cm, promjer glave je oko 2,5, a dubina oko 4 cm s tim da se siri prema dnu pa je dolje promjer oko 2,8 cm... P.S. popodne sam je pusio pa je zato "prljava" | |
|
| |
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 20:20 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 20:25 | |
| kad smo kod francuza, imas li kakvu inf o chateau lulama. nabavih jednu sistemku danas. sa koznom torbicom i ceskim alatom 6,5e | |
|
| |
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 21:37 | |
| Pogledaj na ovu stranicu koju sam stavio u gornjem postu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 21:53 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 22:04 | |
| evo je | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 22:06 | |
| Ovo gore je gotovo istovjetna kopija moje Hilsonice, odlicna lula i odlicno se pusi. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 22:22 | |
| o, msje grtalica kako je tamo? si zapalio vec sta novo? inace lula je sisitemka, pod prstima je kvalitet kao stanwell, a ovo su njena prirodna ostecenja iz kojih sam ja iscackao kit (vise volim da se vidi nego krpez) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: poklon 28.04.10 22:29 | |
| Dobro je, danas smo sljakali samo do podneva, pocela je padati kisa pa jebga... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: poklon | |
| |
|
| |
| poklon | |
|