| Što mislite o filteru od papira? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Što mislite o filteru od papira? 04.05.10 16:39 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]da čujem naše veterane šta če reči na to | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 04.05.10 16:44 | |
| Zvuci nelose. Ja ionako pusim bez filtera odavno ali bas cu jednom probati ako se sjetim. |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 04.05.10 18:46 | |
| ha...treba isprobat, vjerojatno dobro dođe kad nemaš filtera, a možda je neloše i za svakodnevnu upotrebu...a opet s obzirom na cijenu filtera, bilo bi glupo sje..t lulu zbog papira, ako je to opce moguce... P.S. sviđa mi se lula...jaaaako | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 04.05.10 19:23 | |
| slažem se s tobom.... ako je lula predviđena za filter onda treba koristiti originalni... to ne vrijedi samo za lule, to je univerzalno pravilo. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 04.05.10 23:35 | |
| Pogledao i poslusao sta prica. Mislim da ovo nema nikakve veze s mozgom (mozda gresim). | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 05.05.10 0:14 | |
| ja pogledao ofrlje, cisto zbog amaruovog komentara da mu se jako svidja lula (i meni se svidja) ali kako pusim bez filtera nije me previse zanimalo sta svira... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 05.05.10 0:14 | |
| U pravu si Imniče časni! Stric je kao prvo ćelav i gadan i zapravo priča bezvezarije. No, ja nikad nisam pušio sa filterom, pa me tema baš i ne zanima i ne tangira, ali je to sve zapravo hrpa poluinformacija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 05.05.10 15:32 | |
| već smo odavno zaključili da je internet previše demokratski pa da svatko može trkeljati što mu padne napamat. Zato sa i prestao pisati/čitati neke lulaške forume jer hrpa ignoranata smatra da je popila sve znanje svijeta. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 06.05.10 0:17 | |
| Lula jeste strava sviđa mi se kako je uklopljen usnik Nemački ne znam ič , više puta mi je trebao ali šta je tu je, Pa na osnovu toga nemam a i malo iskustva nemam pravo da komentarišem priču |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? 06.05.10 10:49 | |
| Najbolji filter je jezik. Zadrži aromu duhana, a ostatak prepusti nosu da miriše nakon što ispuhnemo dim. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što mislite o filteru od papira? | |
| |
|
| |
| Što mislite o filteru od papira? | |
|