| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 0:55 | |
| Daj smisli nešto jer čujem da se preko bare spremaš!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 1:04 | |
| To preko bare ako se i dogodi bit ce u kasno proljece tako da nema brige. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 8:12 | |
| Grgure, dakle što se tiče brlje - tu nemam riječi; stvarno je medicina za lijek. A sad - što se tiče duhana, onaj 3 oaks me jako podsjeća na Frog Mortona - fin slatkasti kremasti okus, ali za moj ukus ipak malo preblag, nema to veze sa Sobraniem. Dobar duhan, ali za moj ukus preblag. Drugi (aromatik) nisam stigao probati, ali čim ga probam i o njemu ću ti napisati koju riječ. Po onome što sam osjetio kad ga je Davorin pušio - podsjeća me na tri slijepa soba, no to je samo ovako, na prvu loptu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 9:01 | |
| Sto se tice brlje, niste mi dali nikakav feedback za ono od prosli put. Morate mi javiti da znam starom reci sto cu ponijeti kad budem dolazio. Nemojte se igrati s tim stvarima! U tom slucaju je mortica definitivno ostala malo aromatizirana od BS-a jer sam dan prije bas BS pusio u njoj. Kako god, vazno je da se nove stvari isprobavaju i da se ne tapka u mjestu. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 16:41 | |
| Samo se vas dvojica izdogovarajte! Tradiciju valja poštovati! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 18:38 | |
| Točno.... rakija je +5, kada to ovakav apstinent , kao ja, potvrdi onda se računa duplo latakijski duhan je dobar, malo preblag, ali zanimljiv za pušenje. Aromatik stvarno vuče na tri soba, malo je manje intenzivan ali definitivno ima dobru room note. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 19:33 | |
| Ja sam probao samo po jednu lulu od svakog ali Town Topic mi je prva liga, ovaj drugi mi je isto bio jako dobar ali je ocito povukao aromu od prethodno pusenog BS-a... Alkohol ionako ne pijem pa rakiju necu komentirati. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 20:15 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 20:27 | |
| Pa ni ja, al na svoje oči vidio! I to instant čaj! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 21:46 | |
| - Dimic je napisao/la:
- Pa ni ja, al na svoje oči vidio! I to instant čaj!
Psssssst! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 21:52 | |
| Neću nikome reći, obećajem. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.12.09 23:28 | |
| I ja pijem pivu na poslu iz čaše za bijelu kavu Zašto? |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 0:35 | |
| Dakle, situacija je složena drugovi (tako je govorio moj kapetan I kl. Ratković u JNA kad bi vojska napravila neku glupost). Kako sada stvari stoje - slijedeći sastanak kluba je u četvrtak u šest, budući neki istaknuti članovi imaju obaveza do srijede (uključujući i mene)! Molim cijenjeni publikum da se izjasni i da uglazbi svoje obveze do četvrtka! Bilježim se sa štovanjem! Vaš _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 0:40 | |
| Ja, nazalost u nedjelju definitivno ne mogu doci, kumica ima krstenje i to je neizbjezno. No, spominje se (i) subota...
U svakom slucaju, javit cu na vrijeme. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 1:34 | |
| Primljeno na znanje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 1:36 | |
| Vrlo mi je milo i drago! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 7:38 | |
| napokon, naravno ako se ponovo nesto ne stvori cu imat vremena dotepst se do vas..
Ovi predblagdanski dani su kod mene najjaci, i iziskuju najvise mog vremena..
Tako da zasada ja dolazim u cetvrtak u 18h. ukoliko se odlucite drugacije molm da me obavijestite sms-om, jer pitanje kad cu stic forum pogledat.. Citamo se. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 10:04 | |
| Budemo Sale! Za sada (a vjerujem i kasnije) sada stvari stoje kako je napisano. Ako dođe do promjene, ja ću ti poslati sms! Drži se! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 12:07 | |
| za malo uletio u nedjelju poslije tekme, za četvrtak ne garantiram | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.12.09 12:52 | |
| Znaš gdje smo, prema tome, ako možeš... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 13.12.09 0:52 | |
| sutra dolazim, napokon slobodan jedan dan...
Pricat cu vam kad se vidimo.. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.12.09 7:56 | |
| Odlično! Znaš gdje smo i kad! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 13.12.09 10:27 | |
| evo jedan link na klub pušača lule u Helsinkiju, mali foto esey kao da ga je radio naš Grega [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|