| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 16.03.10 23:33 | |
| Ne razumijem taj tvoj banatski nadrealizam...Pokušavam, ali ne ide -. jedi, stomak, nema prozor - je li to neki dadaizaim ili moderna? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 16.03.10 23:44 | |
| ovo nije iz banata vec iz luznice - kraj izmedju nisa, pirota i leskovca. centar je babusnica, mesto od oko 10000 stanovnika. poznato po ovcama i specijalitetu koji se zove vurda. i sljivovici narodna poslovica. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 17.03.10 0:01 | |
| Očito je ta Babušnica poznata po jakom dadaističkom pokretu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 17.03.10 9:51 | |
| vjerovatno je jak dadaizam, ali poslovica je sasvim ok, primjenjiva | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 17.03.10 12:53 | |
| Nego da se mi skinemo sa te dadaističke Babušnice - danas je meeting u 18,00, Kekica i ja smo već poduzeli neke "predradnje", tako da ne kasnite previše! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 8:17 | |
| Dakle, kao i u večini slučajeva, vrhunsko druženje u gastro podružnici lulaškog kluba kao što napisa Igor, hedonisti na okupu. Vrhunska kulenova sestrica, Grga hvala, ozbiljno je degustirana i ostao je još komadić, ( nemoj slušati što će ovi smutljivci i mutikaše komentirati - od kuda su mi poznate te riječi????, te lovački paprikaš by naš Keko - nešto što se, po dobrom, sječam iz svojih lovničkih dana - da ne bude kao na nekim drugim forumima u kojima se samo dive jedni drugima, ali paprikaš je bio fakat fenomenalan. Na kraju jedna duhanska delicija koju je takođe poslao naš Grga, još jednom hvala, ostatak sušanje seke je bio na latakiji a ja sam bio maneken za čokoladni duhan... upravo solim lulu Da ne ispadne da se samo jelo i dimilo, ponovo hrpa intelktualnih razgovora - I ja shvačam da se James Woods bacio u kamion -. Ukratko vrhunsko druženje uz vrhunsku ekipu... čekamo Igorov foto esej | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 8:27 | |
| Huh, dobro je, sinoc sam sigurno desetak puta refreshao forum u nadi da cu vidjeti neke (dobe) vijesti a ono nista, vec sam mislio da nije niti dosao. Znaci, generalno ste zadovoljni sa svim sto sam poslao? Ajde, bas mi je drago. Sekice ce biti jos bolje kad meso u njima jos malo sazrije, za jos nekih mjesec i pol do dva susenja na zraku, po mojoj procjeni. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 9:28 | |
| Juče sam svratio nakratko...lovački paprikaš=MRAK! drago mi je da ste me natjerali da klopam latakia=MRAK! čokolada=solidno. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 9:43 | |
| Meni je ta London latakia full overdose, prejako, brrrr. U cokoladi, pak, osjetim nesto sto mi nikako ne odgovara, tesko objasnjivo. U svakom slucaju, drago mi je ako se nekima to svidja, samo cmadite! |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 10:01 | |
| - Tomimir je napisao/la:
- Juče sam svratio nakratko...
kad? iza 22? | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 10:12 | |
| Eto i jučerašnjeg ljetopisa!!! "Zeko bez potočića" :-) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 12:11 | |
| Eh... Sto reci... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 12:15 | |
| - grga je napisao/la:
- Meni je ta London latakia full overdose, prejako, brrrr.
U cokoladi, pak, osjetim nesto sto mi nikako ne odgovara, tesko objasnjivo.
U svakom slucaju, drago mi je ako se nekima to svidja, samo cmadite! London latakia je fenomenalna... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 12:19 | |
| - Keko je napisao/la:
- London latakia je fenomenalna...
Bio sam uvjeren da ce se tebi i Taji to svidjati (iako se on jos nije izjasnio ali ZNAM da mu je odlicna) ipak ste vi stari vukovi sto se tice lule. Dakle, moze se reci da je to sve bilo pun pogodak! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 12:29 | |
| |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 12:36 | |
| Sve je bilo i , a pogotovo i . Prvo smo svi na novu mješavinu kojom nas je počastio . Onda je zapalio čokoladu pa je bilo i no kako smo svi različiti duhan se svidio (hmm nemam smajlića sa trianglom??!!). Na kraju je sve završilo :primitive2: i što je lijepo ilustrirao svojim fotoaparatom. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 12:37 | |
| Doduše, nisam ju imao "petlje" ni zapaliti...Davorinova faca i suzne oči sve su govorile Ukusi su hvala Bogu različiti tako da će ziher naći netko kome će pasati. A o "gđici Sekici uz gemištec" sve naj naj... |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 12:51 | |
| Ni ja nisam zeku htio uznemiravati s čokoladom da mi ne iskoči van | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 13:08 | |
| Jos cete me optuziti za kontaminiranje kluba cokoladom! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 13:10 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 13:14 | |
| - Keko je napisao/la:
- Doduše, nisam ju imao "petlje" ni zapaliti...Davorinova faca i suzne oči sve su govorile
Ukusi su hvala Bogu različiti tako da će ziher naći netko kome će pasati. A o "gđici Sekici uz gemištec" sve naj naj... Iskreno, meni je zericu premasna i nedovoljno ljuta (nisam bas 100% zadovoljan) ali mislim da ce se i to promijeniti kroz mjesec ili dva... Problem je sto je radjeno sa umjetnim crijevima kroz koja zrak ipak "struji" malo teze. Imam jos jednu "turu" koja je radjena od drugog mesa i na drugom mjestu a po malcice drukcijoj recepturi, u prirodnom crijevu ALI, to cete moci probati samo i iskljucivo u Bilju! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 13:46 | |
| Dobro Sekirće koji ti je vrag?? Jel ti to zahebavaš ili? Čemu čirilica? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 13:49 | |
| Sinoć smo baš o tome razglabali...Kaže Davorin da si već razradio kompletan ratni plan. Veselim se i jedva čekam |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 18.03.10 14:34 | |
| Sekirče starija gerneracija i može pročitati što piše, ali mlađoj je to isto kao Kineska kaliografia, pa te stoga molim da prebaciš tataturu na latinII. Inače za plan u Bilju je sve spremno, čekamo samo koncenzus članova. Osijek i okolica će drhtati, a neke stvari će uči u urbanu legendu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|