Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Jirsa 16.03.23 15:45
Hehehehehe... nek' svatko uzme svoje autiće
PerB, PurgerVž, GrⒶna and Saymoran like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Jirsa 16.03.23 16:16
GrⒶna je napisao/la:
Mislim da je vrijeme da svi sjednemo u svoj kut i pušimo svatko svoju lulu, kakvu god ili od koga god. Ovo postaje malo "too much".
:'D
Pa bas je pristojno vidiš da niko ne beštima, nekad triba istirat do kraja. A ne uvik šuti da se ne talasa.
Sokreos, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Jirsa 16.03.23 20:57
Ovo nije ni filozofska, ni demokratska rasprava, jer za takvu raspravu svi protagonisti trebaju imati zdrav razum, a to u ovom slučaju izostaje! Posve je jasno da "Mahagonij Mesija" ima sindrom eksperta i još k tome i mesijanski sindrom. Izbjegavati!!!
franc251 Prva lula
Broj postova : 16 Join date : 19.02.2023 Age : 47 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Jirsa 17.03.23 11:17
Slajs je napisao/la:
Ovo nije ni filozofska, ni demokratska rasprava, jer za takvu raspravu svi protagonisti trebaju imati zdrav razum, a to u ovom slučaju izostaje! Posve je jasno da "Mahagonij Mesija" ima sindrom eksperta i još k tome i mesijanski sindrom. Izbjegavati!!!
Eto što se desi kad grupici prenapuhanih, neodraslih, zmazanih licemjera ukažeš na njihovu zmazanoću i da bi njihovo pušenje lulica nepoznatrih starčeka diljem svijeta moglo biti štetno za njihovo zdravlje. Neka, samo nastavite pušit slinave lulice tih starčeka kad vam je gušt i volite to.
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Jirsa 17.03.23 11:43
Svašta
Zadnja promjena: Vortimejovrh; 17.03.23 13:58; ukupno mijenjano 1 put.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Jirsa 17.03.23 11:50
Do sada sam te branio, no za sve postoji granica. Evo tebi lijepo jedan ban do sljedećeg milenija, a ti sebi nađi drugi medij gdje ćeš se iživljavati i nametati svoje mišljenje.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav, Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PerB and like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 15:50
oh.... kakav lik
bayro, Sokreos, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 18:29
Ufff, ovoga Mesiju sam već zaboravio! Ali najbolji je bio onaj kakoliseonozvao - "Gillete Wilkinson", taj je imao svoje nastupe i to žešće. Pogedaj malo topic "Vrlo neobične lule na koje ste naišli", negdje iz jeseni 2019. E taj je bio pravi baja! Prema njemu je ovaj sanitarni Mesija prava kamilica!
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 19:16
Uh, prošao sad kroz ta isprazna palamuđenja i mlaćenja prazne i trule slame. Bokte mili. 💩💩💩💩
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 19:41
bayro je napisao/la:
Ufff, ovoga Mesiju sam već zaboravio! Ali najbolji je bio onaj kakoliseonozvao - "Gillete Wilkinson", taj je imao svoje nastupe i to žešće. Pogedaj malo topic "Vrlo neobične lule na koje ste naišli", negdje iz jeseni 2019. E taj je bio pravi baja! Prema njemu je ovaj sanitarni Mesija prava kamilica!
sanitarni.. 🤣🤣🤣🤣
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 20:04
Sokreos je napisao/la:
sanitarni.. 🤣🤣🤣🤣
Pa kad je, što ću mu ja.
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 20:34
Ma nije "sanitarni" nego "mahagonij Mesija"! Dajte ljudi pazite na terminologiju!
v.milan and Saymoran like this post
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 20:42
...a je svakavih prošlo kroz ovaj forum. Nisam star, ali dugo pamtim, pa da ne idemo čemu sam ja kriv, a ne nesretni Olda Jirsa u čiji smo se topic naselili. Nego ima li tko namjeru kupovati što od Oldricha?
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 20:45
...ako smijem zamoliti Ilija, prosvjetli me. PM ako treba. Nisam u toku.
bayro likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 21:00
Ja sam kriv, vidio topik i htio staviti ovu ljepoticu ali me ovaj skroz smeo….
v.milan and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 21:24
Obje su lijepe, ali prva mi je osobno bolja, neobičnija da pravo kažem
Saymoran likes this post
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 21:24
Sokreos je napisao/la:
...ako smijem zamoliti Ilija, prosvjetli me. PM ako treba. Nisam u toku.
Ma sve pet Krešo, nego smo počeli pričati (ja najviše!) o različitim pacijentima koji su prošli ovim forumom na krivom mjestu!
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Jirsa 08.09.23 21:32
Nikša je napisao/la:
Obje su lijepe, ali prva mi je osobno bolja, neobičnija da pravo kažem
I meni, gledao sam obje ali sam radije odabrao ovu iako je malo skuplja 😋
Nikša likes this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Jirsa 10.09.23 8:58
bayro je napisao/la:
...a je svakavih prošlo kroz ovaj forum. Nisam star, ali dugo pamtim, pa da ne idemo čemu sam ja kriv, a ne nesretni Olda Jirsa u čiji smo se topic naselili. Nego ima li tko namjeru kupovati što od Oldricha?
...hehehehe... ja sam skroz u duhanima, pa sve što netko spomene oko šopinga ovdje na forumu meni se odmah pali alarm 🤣 jel ima kakvih novina a da nisam u toku 😆 U trenutku nisam u opće skužio da si pokušao vratiti temu na svoje mjesto.
Što se Jirse tiče, nismo se do sada sretali. Morat ću malo proučiti ponudu.
bayro likes this post
Naslov: Re: Jirsa 10.09.23 9:24
Da, ima odlične lule, donedavno su bile po vrlo prihvatljivim cijenama, a i dizajn im je simpatičan. Imam tri njegove lule i sjajno se puše! Jednu od njih mi je poklonio naš Dugi, rijedak Zulu oblik, ta mi je najdraža jer je poklon dragog prijatelja, no stvarno se uz to i odlično puši!
Branislav, Sokreos and Saymoran like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Jirsa 10.09.23 13:28
Baš lijepa...
bayro likes this post
Saymoran Hladan dim