Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 23:24
od te vanile sam ja povracao pre dve godine na moto skupu u kovinu (popio pre toga samo casicu rakije i pola piva) pre cu da batalim lulu nego da opet to zapalim
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 23:45
Reći za latakije da su "smrdljivo društvo", pa čak i u šali je čisto svetogrđe!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Gost Gost
Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 23:55
Istinu zboris Tajo!
Danas smo se muki i ja pocastili po jednom lulom McCllelandovog bulka 5110 Dark Full English no nisam primijetio bilo kakva negodovanja oko nas na terasi...
P.S. to sam uzicao dok sam bio u Kenjadi (nekih 100g odokativno) i sljedeci mi je na 16oz listi, definitivno, prije njega je bio Squadron Leader koji dolazi za tri tjedna!
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 0:28
eto ja nabavio 200g neke latakijske mesavine u rinfuzu preko sumnjivih kanala ( ) i tako mi je lepo legla (a bogami malko i opalila u glavu) da to nije humano. sad sam pustio poruku tom prijatelju da" ima zainteresovanih" za celu kolicinu (jos nesto vise od pola kila ) posto se on nesto mrsti na nju.
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 0:48
Otmi to dok ima Sekirče! Nemaš se što misliti!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 1:25
Otimaj dok se ne predomisli.
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 13:07
bayro je napisao/la:
...a Mark IV je jedan od prvih engleskih tenkova, uveden u operativnu upotrebu negdje 1917. na Zapadnom frontu. Sastav: osam ljudi; zapovjednik, vozač, dva strojara (čitaj mašinjista) i četiri topnika!
Svaka cast, generale Bayro! Kad postanem zapovjednik Armije, bit ces moj zapovjednik I. oklopne divizije!
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 13:12
McClleland bulk 5110 Dark Full English ... uhhhh... strasan duhan.... jedan od meni najdrazih.. vec na prvu loptu mi je sjeo kao taman za mene... uhhhh......
Gost Gost
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 13:13
--muki-- je napisao/la:
McClleland bulk 5110 Dark Full English ... uhhhh... strasan duhan.... jedan od meni najdrazih.. vec na prvu loptu mi je sjeo kao taman za mene... uhhhh......
Hehehe, rekoh ti da ce ti se svidjeti!
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 13:42
bogme Grga bio si apsolutno u pravu....
Gost Gost
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 14:24
Vas dva generala, vratite se na temu i dosta "offtopičarenja"!!!
Gost Gost
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 14:29
Hehehe, vidim da bi uskoro moglo doci do [You must be registered and logged in to see this image.]
Gost Gost
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 14:31
grga je napisao/la:
Hehehe, vidim da bi uskoro moglo doci do [You must be registered and logged in to see this image.]
Nema teorije...Moderatori služe istu vojsku, samo su malo nestašni
Gost Gost
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 17:24
moji najdrazi duhani: 1. Irish oak 2. Sundais fantasy 3. OC ne obavezno tim redom, kako koji dan
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 19:13
Keko je napisao/la:
Razumijem druže stariji vodniče!
ssekir75 Oblak dima
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 20:05
bayro je napisao/la:
Otmi to dok ima Sekirče! Nemaš se što misliti!
sta mislis sto sam mu poslao tu poruku cekam da se javi. a i cena je prilicno zanimljiva. za tih 200g oko 15evrica...
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 20:06
To je maltene mukte!
ssekir75 Oblak dima
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 20:09
tacno tako. steta da se baci
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Top X duhana... 06.11.10 20:39
Keko je napisao/la:
Uh, kak ne volim kad nisam najstariji po cinu... Al, moderatora Keku se mora slusat! Pokorno javljam, gospon narednik, ne bu se vise ponovilo (bar ne do slijedeceg puta )
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Top X duhana... 11.03.13 12:36
abudimir je napisao/la:
To je za drugu [You must be registered and logged in to see this link.], a ne za recenziju Falcona.
foksieloy je napisao/la:
A što se mojeg ukusa tiče, ovo mi je standardna rotacija, od najčešće konzumiranog do manje češćeg:
McClelland: Craftsbury: Frog Morton McClelland: Christmas Cheer 2012 Balkan Sasieni: Balkan Sasieni Peterson: Irish Flake Cornell & Diehl: Pirate Kake Sutliff Private Stock: Maple Street G. L. Pease: Maltese Falcon Mac Baren: Symphony Lane Limited: 1-Q CAO: Eileen's Dream
Imam doma još duhana, no ti su za posebne prigode, ovi zauzimaju 90% mog vremena sa lulom.
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
Naslov: Re: Top X duhana... 12.03.13 11:56
MB navy flake SG 1792 MIX Dunhill EMP i 965 Sa ovime sam zadovoljan i samo ču kupovati zalogu nego koji novi duhan.
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Top X duhana... 10.04.13 19:40
Mislim da ovo jako puno govori o preferiranom brandu:
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
Naslov: Re: Top X duhana... 07.11.13 10:25
Trenutno...al još je puno isprobavanja ispred mene: Peterson Irish flake Peterson Perfect plug Peterson Irish oak McConnell Oriental McConnell Glen piper Thomas Radford Sundays fantasy Dunhill My mixture 965 4 Noggins Bald headed teacher Ashton Consummate gentleman
koscak Prva lula
Broj postova : 19 Join date : 08.08.2013 Age : 42 Lokacija : Novo mesto Omiljeni duhani : MB OC, MB Scottish Blend, MB navy flake, skandinavik exotic, domači proizvod ;)
Naslov: Re: Top X duhana... 07.11.13 13:12
ne obavezno tim redom!
mac baren mixture scottish blend ............... dobar mac baren navy flake mac baren original choice mac baren golden ambrosia mac baren vanillia .................... sada mi je prejak aromatik skandinavik exotic ....................... dobar aromatik skandinavik mixture stanislaw london mixture ................ dobar, zanimljiv, prva moja latakia
nabavio bi i macbaren plumcake ali težko ga je dobiti u sloveniji
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Top X duhana... 19.07.23 21:29
Nije ih baš 10 ali nakon tri godine druženja s lulom ovo bi mi bila neka baza za budućnost, a i kako stvari stoje/ne stoje sa nabavom duhana danas, zadovoljio bih se sa ovakvim stanjem na lageru sa po nekoliko limenki.. 😇
Virdžinijske mješavine:
Amphora - Virginia Blend Peterson - Flake Mac Baren - HH Pure Virginia Samuel Gawith - FVF Peterson - De Luxe Navy Rolls Rattray's - Hal O' the Wynd Rattray's - Old Gowrie
Burley mješavine:
Solani - Aged Burley Flake HU - Night Owl HH - Old Dark Fired Rattray's - Stirling Flake
Latakijske mješavine:
Ashton - Artisan's Blend Ashton - Consummate G. Rattray's - Black Mallory Peterson - Old Dublin RMc - Oriental Dan Tobacco - Old Ironsides
Aromatici:
Mac Baren - mixture Scottish blend St. Bruno
bayro, fra_Perica, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and Gredičar like this post