ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Kako se sortira duhan? 06.11.10 20:15 | |
| gosn generale, nije muka izneti tutun iz makedonije nego ga uneti kod vas. kolko ja znam na prelazu tabanovce niki te ne pita za kesu (tregerasicu) duvana za motanje, to se radi stalno u tim krajevima. jedino je muka sti ga jaaako sitno rezu. meni treba da stigne malo duvana u listu, pa cu ga sam rezati krupnije. | |
|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kako se sortira duhan? 06.11.10 20:23 | |
| Ako dobijes u listu to je prava stvar. | |
|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Kako se sortira duhan? 06.11.10 20:34 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- gosn generale, nije muka izneti tutun iz makedonije nego ga uneti kod vas. kolko ja znam na prelazu tabanovce niki te ne pita za kesu (tregerasicu) duvana za motanje, to se radi stalno u tim krajevima. jedino je muka sti ga jaaako sitno rezu. meni treba da stigne malo duvana u listu, pa cu ga sam rezati krupnije.
Ako ga nabavim, nece stici kod nas, nego tu di sam sad (a nisam doma), a kad cu ic doma, e, onda cemo vidjet kako cemo... | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se sortira duhan? 06.11.10 22:48 | |
| Polako ljudi, rijesit ce se vec nekako! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Kako se sortira duhan? 07.11.10 10:55 | |
| od tamo kamo dolaziš natrag, sigurno nitko neće pri povratku gledati na duhan | |
|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Kako se sortira duhan? 07.11.10 15:09 | |
| - Davorin je napisao/la:
- od tamo kamo dolaziš natrag, sigurno nitko neće pri povratku gledati na duhan
Ne, nego na neke druge biljne preradjevine, he, he, he... Al kod mene toga ne bu! Samo pravi duhan, tutun, tobacco.... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se sortira duhan? | |
| |
|