| Gdje kupiti u Slavoniji? | |
|
+6G.S.Patton MOVESHAKER --muki-- 420blackadder bayro Brka 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 26.04.11 12:18 | |
| Uh... Nadam se da ces uzivati u tome... Sretno! |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 26.04.11 12:29 | |
| Vjeruj mi da ja uživam u tim aromaticima. Baš volim. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 26.04.11 12:31 | |
| Vjerujem ti, i ja sam slicno tako. Podijelio sam ih puno i jos imam nekoliko kutija. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 22.10.11 21:08 | |
| Oprostite sto dizem temu iz mrtvih, ali imam jedno pitanje
Dali u Portanovi ili Avenue Mall-u ima stogod za uzeti od lula i tampera?
|
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 23.10.11 3:08 | |
| Ovako, u Portanovi imaš Tisak Media Centar i u njemu se može naći pristojna selekcija Peterson duhana, i nekoliko (mislim ne više od tri, četiri) Petersonovih lula. To također možeš vidjeti i u Tisak Media Centru u Supermarketu na Trgu Slobode. Cijene lula se kreću od 380 kuna pa nadalje... Tamper (onaj češki set, koji je nekako i najrašireniji, a svoj posao savršeno obavlja) možeš naći u oba Tobacco shopa u Osijeku. Ja sam svoj kupio u onom preko puta slona na glavnom gradskom trgu. Moguće da ga imaju i u Tisak Media Centru, no nisam provjeravao. Što se tiče cijena Petersonovih duhana, one su iste kao i u Zagrebu (barem ono što je obično dostupno kod Goge u Frankopanskoj ili negdje drugdje). Za Avenue Mall ne znam, no čini mi se da tamo nema ništa lula. Ukoliko je drukčije, neka me netko ispravi. | |
|
| |
Brka Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 03.11.11 17:37 | |
| U Portanovi ima lule za nekih 150-tak kuna ili manje. One neke što piše na kutiji Berlin i još nešta. Imam jednu takvu i sasvim je solidna. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 03.11.11 21:53 | |
| berlin design? nije to skupo za te lule. imam i ja jednu i odlicno se pusi (upravo iz nje dimim balkanca) | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 04.11.11 14:31 | |
| Da, i ja imam jednu takvu, i sasvim je, kako rekoste, solidna. To mi je bila prva lula i ne mogu se na nju potužiti niti malo. Kasnije sam se razmazio nekim drugim lulama, no to je druga priča.... | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 04.11.11 21:50 | |
| design berlin je dobar radni konj. | |
|
| |
Brka Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 04.11.11 23:38 | |
| A, jel zna ko gdje ima u Osijeku kupiti Kentucky duhana? Meni je on odličan i baš sam se zaželio. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 04.11.11 23:44 | |
| Pokusaj pogledati na OMV-u na Sjenjaku, oni su svojevremeno imali nekakvih duhana za lulu a mislim da sam i to vidio no nemoj me drzati za rijec. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 05.11.11 0:16 | |
| Pa daj se javi Grgi. Mi smo sve te Kentucky clubove i ostale duhane donijeli Grgi prošli petak, ima toga za godinu dana! Uglavnom su to aromatici koje naše fyne guzice ne puše, jer smo se razbahatili, pa smo odnijeli vama u ravnu Slavoniju. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 05.11.11 0:17 | |
| - Brka je napisao/la:
- A, jel zna ko gdje ima u Osijeku kupiti Kentucky duhana? Meni je on odličan i baš sam se zaželio.
Kentucky-a sam viđao do ovog ljeta (kad sam zadnji put bio u Osijeku) u tobbacco shopu preko puta Petra Pana i u istom na Trgu Slobode. |
|
| |
420blackadder Hladan dim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 05.11.11 1:16 | |
| Mislim da sam ga ja pred dva dana baš vidio u onoj trgovinici u Kauflandu, ako me sječanje dobro služi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 05.11.11 9:06 | |
| Dobro te sluzi, i ja sam to tamo vidjao samo nisam siguran da li je za motanje ili za lulu. |
|
| |
Brka Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 07.11.11 12:56 | |
| Kod Šetača u tobacco shopu ima takih duhana da ti srce stane i da sprašiš 500 kn ko što sam ja. Borkum riff black i vannila, Cellini, Holger danske vannila i orange i mango, Stanwell melange, Macbaren cherry i golden ambrosia, Wild mango i Pergamon te Danish black vanilla. Kupuj dok ima.
Ima i čistača po 20 kn 100 komada, te lule za 175 kn. | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| |
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 07.11.11 13:45 | |
| od svega sto nabroja jedino sto golden ambroziju mogu PONEKAD da podimim. jedino bi MOZDA kupio cistace u toj radnji | |
|
| |
Brka Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 07.11.11 13:51 | |
| Vi ste navikli na latakije i ostale duhane, a ja opet ovo dimim i super mi odgovara. Niš ne fali Stanvellu. Posebno melange. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 07.11.11 14:09 | |
| De gustibus non est disputandum. Svako ima pravo da voli ono što mu odgovara. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 07.11.11 19:28 | |
| tako je. eno meni stoji vise od pola kesice stanwell melange. mnogo presladak, smeta mi. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 08.11.11 14:41 | |
| Ti si još i dobar kada si uspeo da popušiš pola kesice. Ja sam napunio jednu lulu i nisam moga da je popušim do kraja. Imao sam utisak da mi u luli gore karamele a ne duvan. Međutim svako ima pravo na svoj ukus. Ja lično ne volim jake vanila mešavine, a prema prodavcima gde kupujem duvan Stanwell Vanilla je najprodavaniji duvan iz redovnog uvoza. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 08.11.11 15:41 | |
| Upravo tako, ja sam prije otprilike dva mjeseca upoznao covjeka koji pusi iskljuci vanilija aromatike preko 20 godina. |
|
| |
Brka Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 08.11.11 16:40 | |
| - grga je napisao/la:
- Upravo tako, ja sam prije otprilike dva mjeseca upoznao covjeka koji pusi iskljuci vanilija aromatike preko 20 godina.
Onda se Grga vidimo za 19 godina, paš to moć reć i za mene. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 08.11.11 16:45 | |
| mozemo se mi vidjeti i ranije, imam nesto za tebe! PM-ni mi broj moba pa te zvrcnem kad bude bio u Bilju. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Slavoniji? | |
|