ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 08.11.11 17:46 | |
| - Nenad je napisao/la:
- Ti si još i dobar kada si uspeo da popušiš pola kesice. Ja sam napunio jednu lulu i nisam moga da je popušim do kraja. Imao sam utisak da mi u luli gore karamele a ne duvan. Međutim svako ima pravo na svoj ukus. Ja lično ne volim jake vanila mešavine, a prema prodavcima gde kupujem duvan Stanwell Vanilla je najprodavaniji duvan iz redovnog uvoza.
u nis najbolju prodju ima larsen sweet aromatic. kazu da ide ko blesav. melange sam popusio 3-4 lule, ako cemo bas u detalje. veoma sladak i ne prija mi. doduse, dobar je za dijetu, imas slatkocu u ustima a ne nabijas kalorije | |
|
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 12.11.11 14:14 | |
| Evo čisto informativno javljam da je McBaren Original Choice uočen u Tobacco Shopu kod slona na Trgu A.Starčevića - što je u tom shopu dosta rijetko - pa tko voli ovaj aromatik, može ga tamo nabaviti | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 12.11.11 14:19 | |
| Upravo ga sa velikim guštom pušim! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 12.11.11 14:23 | |
| Odličan duhan Moram priznati da sam si odmah uzeo par vrečica, pa sam sad miran neko vrijeme | |
|
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 05.12.11 17:59 | |
| Evo, maloprije se vratih iz Portanove i Tisak medije (nadopunio duhane-standardna ponuda) i rekoh idem malo pogledak kakve lule imaju. Imaju Petersonove lule koje kao da su djeca u vrtiću pravila. A skupe za poludit. Čini mi se kao da im je to neki škart (neuspjele lule) pa su poslali nama Hrvatima ko što i sve ostalo šalju iz EU. Baš sam i pogledao da zemlja porijekla nije kojim slučajem Čina, kad ono Irska. Strašno.
I pita mene prodavač malo o duhanima i zašto im ne idu neki tipa Super value i oni ko da su pomiješani sa silikonom, pa mu rekoh da su drek. A on drži Stanwel, Borkum riff u ormariću umjesto na polici. I skoro sam došao u iskušenje da kupim Clan da se prisjetim samog početka pušenja lule. Al nisam. Preskup je. | |
|
Juan da Nova Prva lula
Broj postova : 72 Join date : 12.06.2013 Age : 33 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? 13.06.13 19:00 | |
| Jel ima negde da se kupi duvan u Vinkovcima? Brat mi živi tamo, pa da ga ne cimam do Osijeka... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Slavoniji? | |
| |
|