Gost Gost
| Naslov: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 3:08 | |
| Ne izgleda bas nesto super, majstor je totalno nepoznat ali je zato (pocetna) cijena odlicna! Pogledajte je [You must be registered and logged in to see this link.]. |
|
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 7:54 | |
| hmmm, Dvorin of Croatia,... znaći sad je i službeno potvrđeno. Naš plementi , je stvarno dobio plemićku titulu. Moj naklon Vaše gospodstvo pl. Davorin Hrvatski :primitive2: | |
|
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 8:01 | |
| Koliko sam vidio dotični gospodin ima nekoliko pipa od pl . Ostale u ponudi su mu neki šrot , tipa Radice i rijeteke Dunhillice, od pišljivih 500ak $,.. mislim stvarno su ga mogli staviti u malo bolje društvo!!! | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 10:33 | |
| "his signature Cyrillic Font hallmark" ! A jesu seljoberi! A lijepo na stranici piše "Glagoljica is an Old Slavic alphabet created by the mid 9th century, which remained in use in Croatia until the 19th century." Ma nema veze, hvala bogu da imamo više pisama, barem nismo nepismeni ignoranti kao oni koji su u devetom stoljeću još spavali u kućama od blata negdje u Engleskoj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 12:09 | |
| lik je za nju dao 200 dolara i nije se potrudio niti poslikati je sam. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 15:48 | |
| Ha? A to je Davorinova lula?!? |
|
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 17:09 | |
| - Damir je napisao/la:
- lik je za nju dao 200 dolara i nije se potrudio niti poslikati je sam.
vidi se da nije Hrvat, marža mu je smao 30% a ne 100%!!! Fakat su selječine ti ameri!! ps kaj će ih slikat,... pa kad to super obavi!!! | |
|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 17:36 | |
| svašata.... grga idemo ne ebay, što somo mi lošiji od drugih.... a koliko je gluposti nalupao | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! 09.01.11 23:03 | |
| - Davorin je napisao/la:
- svašata.... grga idemo ne ebay, što somo mi lošiji od drugih.... a koliko je gluposti nalupao
A kad sam ja tebi o tome pricao? Vidjet cemo kako ce zavrsiti ovo, bas me zanima. |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Povoljna morta na eBayu! | |
| |
|