| Morta online? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
biguran Prva lula
Broj postova : 82 Join date : 09.03.2014 Age : 58 Lokacija : Struga, MKD Omiljeni duhani : domaci mix
| Naslov: Morta online? 03.04.14 16:45 | |
| | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Morta online? 03.04.14 21:38 | |
| A šta bi s njim? Da papiri ne polete sa stola ili? Ako je, a di to radiš, pa ti vitar nosi papire sa stola? | |
|
| |
biguran Prva lula
Broj postova : 82 Join date : 09.03.2014 Age : 58 Lokacija : Struga, MKD Omiljeni duhani : domaci mix
| Naslov: Re: Morta online? 03.04.14 21:49 | |
| prestar sam da se raspucavam sa tobom, moj deda uvek pricao, ako nemas sta pametno reci onda zacepi
da si pogledao na linku video bi da postoji mogucnost narucivanja svakakvih dimenzija, i pitanje je bio ONIMA koji se razumiju u mortu, a posto ja imam malo stolarskog iskustva mogao bi da izradim i jedan chep. besplatno! | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Morta online? 03.04.14 23:11 | |
| Ajde, namćor, smiri se, da te herc ne strefi. S obzirom da je ovo forum, ne možeš birat ko će ti odgovarat na postove i na koji način. Moj post je bila bezazlena za*ebancija, za koju si, kako si i sam napisa, prestar. I, kad si već tako ozbiljan i želiš urednost u svojim temama, nauči postat linkove. Izvoli [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Morta online? 03.04.14 23:18 | |
| | |
|
| |
biguran Prva lula
| Naslov: Re: Morta online? 04.04.14 0:45 | |
| - Matko je napisao/la:
- Ajde, namćor, smiri se, da te herc ne strefi. S obzirom da je ovo forum, ne možeš birat ko će ti odgovarat na postove i na koji način. Moj post je bila bezazlena za*ebancija, za koju si, kako si i sam napisa, prestar.
I, kad si već tako ozbiljan i želiš urednost u svojim temama, nauči postat linkove. Izvoli [You must be registered and logged in to see this link.] namcor??? Naviko ja na nekulturne i bezobrazne, nisi ni prvi ni zadnji | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta online? 04.04.14 0:47 | |
| - biguran je napisao/la:
- prestar sam da se raspucavam sa tobom, moj deda uvek pricao, ako nemas sta pametno reci onda zacepi
da si pogledao na linku video bi da postoji mogucnost narucivanja svakakvih dimenzija, i pitanje je bio ONIMA koji se razumiju u mortu, a posto ja imam malo stolarskog iskustva mogao bi da izradim i jedan chep. besplatno! - biguran je napisao/la:
- namcor??? Naviko ja na nekulturne i bezobrazne, nisi ni prvi ni zadnji
na ovom forumu smo svi "na ti" i jednaki, bez obzira koliko je tko mlad, ili star. kad se radi o nepatvorenoj zafrkanciji, kao u ovom slucaju, ton poput tvog nije dobrodosao na forumu, ovo ti je prvo i posljednje upozorenje! |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Morta online? 04.04.14 8:25 | |
| - gstaraz je napisao/la:
- Vrijeme je za napuniti lulu
Tako je gstaraz. Za lulu MIRA a "ne ratnu sjekiru"!! | |
|
| |
biguran Prva lula
| Naslov: Re: Morta online? 04.04.14 9:33 | |
| - grga je napisao/la:
- biguran je napisao/la:
- prestar sam da se raspucavam sa tobom, moj deda uvek pricao, ako nemas sta pametno reci onda zacepi
da si pogledao na linku video bi da postoji mogucnost narucivanja svakakvih dimenzija, i pitanje je bio ONIMA koji se razumiju u mortu, a posto ja imam malo stolarskog iskustva mogao bi da izradim i jedan chep. besplatno!
- biguran je napisao/la:
- namcor??? Naviko ja na nekulturne i bezobrazne, nisi ni prvi ni zadnji
na ovom forumu smo svi "na ti" i jednaki, bez obzira koliko je tko mlad, ili star.
kad se radi o nepatvorenoj zafrkanciji, kao u ovom slucaju, ton poput tvog nije dobrodosao na forumu, ovo ti je prvo i posljednje upozorenje!
sve najbolje | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Morta online? 04.04.14 14:14 | |
| - sinus je napisao/la:
- gstaraz je napisao/la:
- Vrijeme je za napuniti lulu
Tako je gstaraz. Za lulu MIRA a "ne ratnu sjekiru"!! pa to sam mislio ... zakopat sjekiru i napunit lulu... ova slika mi je nekako naj sugestivnija izgledala ?!? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Morta online? | |
| |
|
| |
| Morta online? | |
|