| Inside MacBaren | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Inside MacBaren 12.01.11 1:46 | |
| Svaka čast dečkima iz pipesmagazine.com. Osim što imaju stranicu bogatu informacijama iz svih mogučih tema vezanih uz lule i lulaštvo, najviše mi se sviđaju njihovi intervjui i reportaže. Zadnji intervju sa Richem iz 4nogginsa mi je bio super ali ovo sada je fenomenalno. Mislim da je vidjeti ovako nešto na pola ostvaren san svakog zaljubljenika u pušenje lule (potpuno ostvarnje sna bi bilo otiči na to mjesto za stvarno ). Dakle dečki su se potrudili i otišli u grad Svenborg u Danskoj i to direktno u tvornicu MacBaren. Ja sam oduševljen!!!! Za sada su pustili 2 filma od 15 minuta a za koji dan će i treći. Uživajte. [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Inside MacBaren 12.01.11 10:23 | |
| "I think we have one of the best Vanillas on the market...because it's right on target." "If you want to get rid of your wife, start smoking Latakia." |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Inside MacBaren 12.01.11 12:19 | |
| Filmići su odlični! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Inside MacBaren 12.01.11 12:24 | |
| ono o Latakiji je najbolje | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Inside MacBaren 12.01.11 16:38 | |
| - bayro je napisao/la:
- Filmići su odlični!
filmićim su grozni!! zbog IT tona, ne kužiš nikaj gospona managera, a mogao je i kodirati u progresiv-u a ne u interlaced-u!! Mislim stvarno!! Kad je već ušo u Mekića, mogo je is nimti nekaj!! ali poučno i zanimljvo!! | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Inside MacBaren 12.01.11 22:40 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Inside MacBaren 12.01.11 22:47 | |
| Naravno Dam-Dam! To Ajgora muči! Nije proučio problematiku naš poštovalac žanra! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: Inside MacBaren 18.01.11 22:47 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Inside MacBaren 19.01.11 14:24 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Inside MacBaren | |
| |
|
| |
| Inside MacBaren | |
|