| Sončna strana alp | |
|
+6ssekir75 imnik pipeclubsi Davorin dean bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Sončna strana alp 06.03.10 15:33 | |
| Uf, zaboravio sam ja da si ti poznati Jehovin svjedok! Oprosti što sam povrijedio tvoje vjerske osjećaje! Prisjeti me se kad budeš klopao krvavice! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Sončna strana alp 06.03.10 18:49 | |
| Upravo se vratih iz Graza, i kao obično, kad su duhani u pitnaju herr Bayro je bio u pravu. Djutić od kompasa, na Šentilju, Dunhil EMP i 965, 8.50€!! Ubo sam si jednu 965icu, da i to probam!!! :-)
Ljubazna, mlađa teta, kojoj je očigledno propala manekenska karijera, nakon pobijede na natijecanju Miss Graničnih Prijelaza, pa sad radi kao prodavačica u Djutiću, na moje pitanje "Dali redovno dobijate pošiljke Dunhilla", na tečnom Slovenskom je odgovorila "Ja ja"!!!
???? | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Sončna strana alp 06.03.10 19:09 | |
| Plava cura. Zove se Marjeta. Poklonila mi je jednom kolonjsku vodu, budući sam kupio zadnji komad, pa je ostao tester! Krasna žena! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Sončna strana alp 06.03.10 19:36 | |
| Ne, ova je bila crna, mlađa i ne tolko zgodna. Bila je i jedna gospođa plava, ali ne mogu suditi o njenoj "zgodnoći" To prepuštama Vama, gospodi s iskustvom!! Ako me sijećanje ne vara, ne bi ušla pod folder MILF!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 06.03.10 19:52 | |
| Nego u koji folder? "Mature"? ili možda "Granny"? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 07.03.10 16:23 | |
| U Ljubljani u Maximarketu trenutačno nema Dunhilla, nema ga več neko vrijeme, ali ga ima dosta u Cyanu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 07.03.10 20:12 | |
| Vi koji imate priliku i mogucnost bi se trebali nakrcati tim Dunhillima dok ih jos ima. Nesto kao dugorocno ulaganje u dionice. Morat cu to jos koji put probati, i 965 i EMP mi uopce nisu legli na prvu lulu. |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Sončna strana alp 07.03.10 20:48 | |
| Da deluje da je potrebno raditi ono - pakuj dok još ima... | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Sončna strana alp 07.03.10 23:12 | |
| - grga je napisao/la:
-
Morat cu to jos koji put probati, i 965 i EMP mi uopce nisu legli na prvu lulu. probaj opet, pa probaj opet za godinu, dvije, tri jer EMP nije ni prvi, a ni zadnji koji legne od prve... U vrijeme dok sam imao samo jednu lulu i dok sam tek ulazio u svijet lula zakleo sam se sam sebi da EMP više nikad neće u moju lulu, jer mi je trebalo 4-5 pušenja dok sam izbacio miris EMP-a, naravno, u to vrijeme nisam znao za soljenje lule. No kako godine idu i vodeći se "nikad ne reci NIKAD" te zahvaljujući sponzorima ( ) probao u klubu EMP nakon puno godina i ono što mi nije odgovalo dok sam bio "mlad" lulaš sad mi je čisto OK. Ista priča vrijedi i za 965 (koji mi djeluje još žešči od EMP-a), naravno, treba uzeti u obzir da i dalje preferiram aromatike, te da se na ovakve, kako ih ja zovem "ozbiljne duhane", još uvijek privikavam, dok će ti za iste iskusan lulaš koji dimi "ozbiljne duhane" reći da su prava milina ili lijek za dušu. U svakom slučaju probaj opet! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 07.03.10 23:50 | |
| Nemojte to dimiti, ništa to ne valja!!! A i smrdi... |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Sončna strana alp 08.03.10 0:00 | |
| - Keko je napisao/la:
- Nemojte to dimiti, ništa to ne valja!!! A i smrdi...
a jel' bi se to moglo koristiti za dimljenje šunke? (sad će biti: ) | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Sončna strana alp 08.03.10 0:01 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 08.03.10 0:04 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 08.03.10 0:27 | |
| Da, stvarno su za ništa ti duhani! Zato ću ih i kupiti slijedeći put kad me put nanese na Šentilj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Sončna strana alp 08.03.10 0:30 | |
| i to cisto da im ucinis uslugu,da ne smetaju kad brisu prasinu u radnji | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 16:46 | |
| Znate kaj ću Vam reći!! 965-ica je je b....en duhan!!! Prvi pu kad sam ga probao u klubu (hvala Keko ) bio mi je onak, ni vrit ni mimo, ok ali ništa spektakularno!! Sada pušim drugu lulu i fakat je OK!!! Hladan dim, konstantnog ne prenapadnog okusa, mogao bi ga nazvati all day duhanom. jedino kad se ponovno pripali, ima malo okus po cigarama, ali nije neki bed. Čak mi ni žena nije priogovarala za smell. Inače pop..i na latakiu, a navodno 965 je ima dosta!? Ako je ovaj ovak dobar kakv je bio onaj stari, dok ga je proizvodio Mr. Dunhill himself!!? :-)
Zadnja promjena: savate; 09.03.10 17:05; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 16:53 | |
| Dobro jutro Margareta |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 17:17 | |
| Pa recept je sigurno isti.... a duhan je stvarno dobar, na kraju izdržao je poplavu svih Vanilija i Cherija i sličnih delicija ( mislim dovoljno dugo je izdržao ) Nažalost ti neki vrhunski relikti iz prošlosti padaju pomalo u zaborav.... B, nema, 965 je ne izdisaju..... | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 17:37 | |
| Hmm kako stvari stoje (napunio sam Magnumicu, sada, s njim), morati ću se nakrcati limenkama kad budem ponovno bio u prilici!!
Teta u djutiću mi je rakla da ga redovito dobijaju!? Jeli to moguće, ako se više ne proizvodi??
Vidio sam ga i kod Dreiera!!??
:-) | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 17:48 | |
| dakle priču koju je donio Saša.... Cijan, zastupnik za Sloveniju ( valjda išire ) imao je petogodišnji ugovor o snabjevanju. Kako je Orlik prestao proizvoditi, sve obveze iz ugovora je odradio odjednom, tako da Cijan ima na skladištu popriličnu količinu..... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 18:38 | |
| blago vama koji ste blizu... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 18:50 | |
| Blago Amerima, meni se okrene stomak kad vidim njihove narudzbe na forumu. To pljusti po 15-20 limenki raznih delicija u jednoj narudzbi. Kod nas bi odmah zavrsio u prdekani kad bi toliko narucio. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 19:07 | |
| ne bi u politiku,ali moram... problem je sto su nasi socijalizam gledali kapitalistickim ocima (drp sistem) a sad kapitalizam gledaju socrealistickim ono, ako je drzava rekla da ti je to sto ti ona nudi dovoljno, onda ti je dovoljno, a ako oces "preko 'leba pogacu" onda ce da te propisno odere. sve to treba uza zid, ma kakvi uza zid, na vesala, skupa dzebana a konopac se koristi vise puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 09.03.10 19:52 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ne. Prestali su sa proizvodnjom, samo su "Cyan-u" koji je distributer za Sloveniju isporučili sve za pet godina unaprijed na koliko je bio sklopljen ugovor, tako da se dade naći Dunhilla u Sloveniji.
Eto, ovo vam piše dvije stranice ranije! Čitati forum! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sončna strana alp | |
| |
|
| |
| Sončna strana alp | |
|