[You must be registered and logged in to see this link.]A Red Virginia cavendish cased with a delicate maple flavor. An exceptionally smooth aromatic.Zemlja porijekla: Amerika
Sastav: cavendish
Jakost: 3/5
Oblik: trakice
Pakiranje: limenka, 2 unce
Mjesto kupnje:
[You must be registered and logged in to see this link.]Gledam malo po reviewima na forumu, dugo nitko nije nista rekao pa sam ja odlucio malcice tipkati.
Ovo sam kupio u Kanadi, od većine nama poznatog gospodina Richarda, vlasnika 4noggins-a.
Nisam kupio limenku nego bulk pakiranje i to zato što sam pogriješio kod shipping adrese (zaboravio sam da sam ostavio svoju, hrvatsku, prilikom narudžbe) pa smo kompenzirali razliku u cijeni na ovaj način.
Ono što me je ispočetka začudilo je da je duhan stigao u dosta usitnjenom stanju (vjerojatno sa dna posude/bačve) i gotovo čisto crne boje. Kako mi se jako svidio Town Topic tražio sam sličan duhan, koji ima aromu pečenih palačinki kad se puši i – nisam se prevario, od ovoga okolina zaista tako miriše, izvrsno.
Što se tiče samog okusa, originalni opis govori sve, bez ikakve sumnje. Vrlo ugodan i slatkast okus, aroma javorovog sirupa, pomiješan sa notom kvalitetne crvene virginije postojan je od početka do kraja. Ukoliko se netko pita što je sa grickanjem jezika ili bilo čime sličnim – nema govora o tome. Od početka do kraja lijepo gori i garavo crna boja lišća transformira se u bijeli pepeo na dnu lule.
Za onoga tko ima, preporučio bih ovo probati u meerici, ne mogu niti zamisliti kakav bi ovo bio doživljaj u slučaju da se ovi fini okusi još malo pojačaju, pa sve to još i uz dodatak nekog kvalitetnog crnog čaja, izvanredno.
Eto...