| Vlada ukida porez na duhane za lulu! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Vlada ukida porez na duhane za lulu! 01.04.11 6:38 | |
| Nakon provedenog istrazivanja Ministarstva zdravstva kojim je utvrdjeno kako je pusenje lule znatno manje stetno od cigareta, Vlada je odlucila ukinuti porez, trosarinu i ostala davanja na duhane za lulu, kako bi potakla pusace cigareta da predju na lulu. To su, nravno, obavili u tajnosti, ne zeleci da se zna da Vlada propagira bilo kakav oblik pusenje, koje je generalno stetno. Odluka bi trebala stupiti na snagu 01. travnja, pa bi od danas duhani u prodavaonicama trebali biti znatno jeftiniji.
Ovo sam doznao iz povjerljivih izvora, ali, nazalost, ne mogu provjeriti. Stoga molim cijenjeno forumastvo u RH da to provjeri danas, pa da nam javi putem foruma!
Pozdrav iz daljine! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Vlada ukida porez na duhane za lulu! 01.04.11 7:32 | |
| hahahaha.. i onda je svizac zamotao čokoladu... kaj su ti kuchije prodali foru..... za 01.04. | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Vlada ukida porez na duhane za lulu! 01.04.11 8:40 | |
| Kod Goge u Frankopanskoj McB u vrećici 12 kuna, limenke po 15 kn !!!!!!!! | |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Vlada ukida porez na duhane za lulu! 01.04.11 8:43 | |
| - MOVESHAKER je napisao/la:
- Kod Goge u Frankopanskoj McB u vrećici 12 kuna, limenke po 15 kn !!!!!!!!
Stižem iz Osijeka, sam da natočim gorivo u auto kod nas na benzinskoj pumpi na kojoj danas imaju akciju: litra goriva-jedna kuna | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Vlada ukida porez na duhane za lulu! 01.04.11 10:17 | |
| I vladnih krugova republike Slovenije,Hrvatske,Bosne, Crne Gore i Srbije procurila vijest da se danas potpisuje tajni dokument o osnivanju nove Jugoslavije,jer su gore imenovane republike skoro bankrotirale i to jim je jedini spas. Nova himna če bit: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Vlada ukida porez na duhane za lulu! 01.04.11 21:05 | |
| Ja sam upravo bio u novootvorenom centru Portanova u Osijeku, i u Tisak Media Centru su Petersonov Irish Oak, kao i Stanwell Melange davali po cijeni od 15 kuna, jer su čuli da Goga u Frankopanskoj također ima akciju, pa nisu htjeli zaostajati. Ja sam kupio dvije limenke Irish Oaka i nešto Sunday's Fantasya, oko pet vrećica. Ima do isteka zaliha. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vlada ukida porez na duhane za lulu! | |
| |
|
| |
| Vlada ukida porez na duhane za lulu! | |
|