Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 26.09.24 14:20
Dakako da se na kioscima da naći pouch MacBarena, Borkum Riffa i Indian Summer, te limenke jednog-dva Petersona i Capstana. Zato ću objaviti samo ova tri, jedina ozbiljnija shopa u Zh.
I Wellauer ću još objaviti kada odem ponovno i uslikam. No ugl. imaju Wellauer, Fribourg and Tyr. I Da Vincija (Leonardo iz Vinče BG )
Zadnja promjena: GrⒶna; 26.09.24 15:46; ukupno mijenjano 1 put.
bayro, Nikša and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 26.09.24 15:06
Fini izbor. Bježi ti iz tih butiga ili ce tebi svi euri pobjeći. 💸
Borut likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 26.09.24 15:44
Hahaha vaistinu! No na sreću nemam ih puno pa ih neću puno ni potrošit! :'D Svi što su došli samnom se obogatili, jedino ja osta sirotinja, i Bogu težak...
Nikša likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 27.09.24 8:23
Nikša je napisao/la:
Fini izbor. Bježi ti iz tih butiga ili ce tebi svi euri pobjeći. 💸
Neće evri, nego švajcarski franci. Još gore. No, priznati se mora, izbor je odličan, samo fali Leonardo iz Vinče!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Nikša and GrⒶna like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 30.09.24 7:43
solidan izbor, sjecam se da je bilo i americkih duhana u zurichu nekom malom shopu u centru gdje su one uske ulicice.
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 30.09.24 16:46
Istinu Francesco zbori. Svih duhana ima, ali nema Američana. Znam da ih drži Tabaccheria Dubini u Chiassu. Ona mi je na bucket listi.
Inače u svim švicarskim gradovima su ulice u centru uske! Od Zuricha do Thuna! Nemaju mjesta od Alpa, Švajcarci, pa šparaju!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 30.09.24 20:00
Tabak Laden je taj, u starom gradu... Ali da, Chiasso i nedaleko od njega, Daniel iz Synjeca. Osim toga u CH samo vidio samo ponekog amerikanca, poput toga u Wellaueru što imaju samo C&D Da Vinci.
bayro likes this post
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 30.09.24 20:15
Dobar je i on!
GrⒶna likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer. 01.10.24 8:17
dok sam se ja kao mlad klosario zurichom bilo je za kupit svih McClellanda.
GrⒶna likes this post
Sponsored content
Naslov: Re: Zurich Tabak Laden, Davidoff i Wellauer.