bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Borut and Goldwood like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.10.24 14:15
wranjo123 je napisao/la:
Davorin je napisao/la:
ovo Wranjo, kada se vidimo, budemo raščistili, mene i Mr Broga spomenuti u istoj rečenici ...
samo me nemoj tjerat da pusim aromatike ili burley!
Aromatik nego kako!!! I to imam ideju za par nekih "finih" da mu se kosa zakovrča.
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.10.24 14:15
Da ne odemo u ove prije rasprave, koja ti je to lula? Zanimljiva je.
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.10.24 14:57
Nema oznake na njoj, naletio na nju u polovičnom stanju (bez usnika). Bilo mi je žao da završi negdje u smeću pa sam je malo sredio kako sam znao i bio u mogućnosti i evo je.. dimi se još
Nikša and Goldwood like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.10.24 16:26
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and Goldwood like this post
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.10.24 21:49
White Knight u Dunhilici uz crni caj
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Borut like this post
Branedelux Prva lula
Broj postova : 28 Join date : 11.11.2015 Age : 31 Lokacija : Hrvatska
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.10.24 14:57
Amphora Virginia i voda[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut, FrancoRi and Goldwood like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.10.24 15:26
Branedelux je napisao/la:
Amphora Virginia i voda[You must be registered and logged in to see this link.]
I lijepo mjesto za zapaliti....
Branedelux, Borut and FrancoRi like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.10.24 15:36
Poslije duže pauze iz zdravstvenih razloga, vraćam se starim porocima, kava, duhan i tako to.
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, FrancoRi and Goldwood like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.10.24 13:40
imnik je napisao/la:
White Knight u Dunhilici uz crni caj
Kakav ti je te kako si se dočepao njega?
Goldwood Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 18.05.2024 Age : 60 Lokacija : United Kingdom Omiljeni duhani : Sve osim virginie
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.10.24 19:14
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.24 12:49
Opet Schürch Sob, moka , Luna i njena drugarica Living...šuma.
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.24 17:27
bayro, Sokreos, PurgerVž, GrⒶna, Borut, FrancoRi and Goldwood like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.24 20:50
Nakon poduze pauze, sto iz zdravstvenih, sto iz vremenskih razloga...[You must be registered and logged in to see this link.]
v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Borut and Goldwood like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.10.24 11:08
P.S. gospoda što posjeduju Pese Canoe Oriental F. može koja riječ o njemu? Nema ga na TR samo na forum stranici istog ali nešto ništa konkretno nije napisano...
v.milan, Nikša, PurgerVž and FrancoRi like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.10.24 11:14
GrⒶna je napisao/la:
P.S. gospoda što posjeduju Pese Canoe Oriental F. može koja riječ o njemu? Nema ga na TR samo na forum stranici istog ali nešto ništa konkretno nije napisano...
Ja se javim na prvu lulu čim ga otvorim...možda danas navečer jer ne stignem nikako ulovit dva sata mira.. Nema niti jedne recenzije ali mi je bio interesantan..😊
GrⒶna and FrancoRi like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.10.24 11:35
Meni nikako nije legao, previše cvijeća. Mogao bi odgovarati ljubiteljima St Brune.
PurgerVž and GrⒶna like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.10.24 11:59
Ja sam bio u iskušenju uzeti ga, ali ako liči na St. Brüna, hvala, propustiti ću. Držim se ja mog Pirata. A i stigla nova pošiljka pravih medicina koje upravo dimim!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and GrⒶna like this post
Goldwood Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 18.05.2024 Age : 60 Lokacija : United Kingdom Omiljeni duhani : Sve osim virginie
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.10.24 12:11
P.S. gospoda što posjeduju Pese Canoe Oriental F. može koja riječ o njemu? Nema ga na TR samo na forum stranici istog ali nešto ništa konkretno nije napisano...[/quote] Tin note je definivno suhe smokve. 1:1 Okus sladak vocni, suho grozdje i smokve, s obzirom da je tuski oriental, nema onaj jaki cvijetni okus, ima dostaVa. Ali nije pretjerano trava-sijena okus vec pomalo kiselkast( netkog to asocira na citrus) blag-tojest dosta blag i sladak. Vrijedi probati bar jednu limenku. Nadam se da sam ti donekle pomogao.
bayro, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and GrⒶna like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.10.24 20:35
Na red je dosao i on, Clan! [You must be registered and logged in to see this link.]
Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Stefan_S and Goldwood like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.10.24 1:34
Osvrt na prvu lulu...Meni je ovo "straight forward" orijentalac sa nekakvom turskom virginiom koja ga smekšava koliko toliko. Ja ne osjetim nikakve cvjetne note nego kao da pušim jako začinjenu "light" marmeladu (valjda bi to trebalo biti cvijeće). Sam po sebi duhan uopće nije loš na prvu ali brate mili sljedeći put ide pola lule, a ne cijela jer na mahove je prenapadan, težak i predubok. Sad mi je jasno zakaj su druge dvije verzije ovog duhana sa 20% odnosno 40% latakije...Sve u svemu, dobra povremena teška Turbandžija kada ste željni da vas duhan išamara..Limenku ću dovršit ali da ću ga kupiti ponovno nisam baš siguran. Probat ću ga i vani na zraku pa možda bude bolje. I da ne zaboravim, aftertaste je ko da sam cuclao auspuh..užas. 😁[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Borut, FrancoRi and Stefan_S like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.10.24 17:17
Sve jasno. Zahvaljujem!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
PurgerVž and GrⒶna like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.10.24 12:15
G.L Peaseov Windjammer uz ledeni čaj..[You must be registered and logged in to see this link.] EDIT: Ugodan Virginia/Burley duhan uz nešto veću dozu periquea. Black cavendish mi je nejasan, a topping od ruma se ugodno osjeti u prvoj polovici lule i poslije mi je nestao. Mislim da bi ovo kroz dvije do tri godine ležanja bilo top..Tko ima strpljenja naravno.. Miris iz limenke je intenzivan, najviše osjetim rum, smokve i stajski gnoj...😁
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, GrⒶna, Borut and Goldwood like this post