| Davorinova kolekcija - Benedict | |
|
+10ibublic milo MOVESHAKER bingo ssekir75 gavran11 sinus bayro imnik Davorin 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 12.06.11 23:01 | |
| Ja ne bi bio toliko uvjeren |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 12.06.11 23:35 | |
| Ne znam sta reci, ali kanadjanke su mrak. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 12.06.11 23:38 | |
| Je, kanađanke su mrak! Pogotovo bakrena...vidim da ću bankrotirati! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| |
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 13.06.11 8:06 | |
| Potraga za špediterom i poslovi oko špedicije bi mogli dovesti no daljnjih problema, onda će vjerovatno doći na red pitanje da zašto se lule rade a da nije otvoren obrt, odnosno rubrika firme/obrta proizvođača lule će biti problem. Imam još stvari na umu, ali neću dalje o tome. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 13.06.11 9:04 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Alex je napisao/la:
- Ja ne bi bio toliko uvjeren
što ... da tražim špeditera? Ma ne,ima nas dovoljno zainteresiranih za lule,pa nije potreban špediter Što se tiče slanja za Ameriku,DHL u Hrvatskoj ima sve posloženo,pa ti doma dođe njihov kurir sa svim potrebnim papirima za slanje i carinu...sve informacije,kao i broj telefona možeš naći na www.dhl.hr |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 13.06.11 9:31 | |
| Dečki meni treba špediter jer izvozim u Ameriku potpuno legalno, tj preko moje privatne firme. Dakle nema tu pitanja obrta ili slično. Za razlike od večini tvrtki koje samo uvoze ja postajem izvoznik, te time popravljam bilancu cjele države. Ako nastavim kako sam zacrtao, Hrvatska će biti u suficitu ( kroz izvoz mojih lula ) do jedno 2587 godine DHL mi je preskup. U ovom predugovoru što imam s Jamerom - Maxim Engel, vidi se da je pravi Anglosaksonac Špedicija i transport je na mojoj strani, pa moram naći najpovoljniju varijantu. | |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 13.06.11 9:41 | |
| Pa to je onda super, još treba pripaziti na deklaraciju lule, bolje kao ukrasna lula nego lula za pušenje/konzumaciju duhana da ne bi netko tražio ispitivanje štetnosti za zdravlje. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 13.06.11 15:21 | |
| pa ce otkriti toplu vodu - nije lula kao lula stetna po zdravlje, vec duvan koji se iz nje pusi (sto bi inace drzao lulu u zubima) ah, da... ova freeform je predivna. podseca me na spanske i portugalske karavele, pa eto predloga za ime | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 05.08.11 9:37 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 05.08.11 12:34 | |
| Osim iz Hrvatskih pištolja sada če se dimit i iz Hrvatskih lula. Bolje da se dimi iz lula nego iz pištolja. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 05.08.11 18:45 | |
| Hehehe, veri najs! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 17.08.11 14:29 | |
| - milo je napisao/la:
- Osim iz Hrvatskih pištolja sada če se dimit i iz Hrvatskih lula.
Bolje da se dimi iz lula nego iz pištolja. amin | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 17.08.11 18:24 | |
| Kakvo je to zazivanje ratnih aveti, dabogda vam Andrija Jarak ispred kuće izvještavao, barabe jedne! Dosta je bilo ratovanja infantilni! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 17.08.11 20:34 | |
| puf, ne daj boze! kom normalnom to jos treba? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 18.08.11 11:39 | |
| Ovo je lijepo za vidjet. Hrvatski proizvod u punom sjaju našeg Davorina |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 18.08.11 13:57 | |
| Bayro to nema veze sa ratom nego američki policajci nose pištolje napravljene u Hrvatskoj. A kako znamo Amere iz tih pištolja dimi se svaki dan. Zato je lijepo vidjeti da če se u Americi prodavati Davorinove pipe tako da se neče dimit samo iz hrvatskih pištolja nego i iz lula. A moja velika želja je da če se više dimit iz lula nego iz pištolja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict 18.08.11 17:17 | |
| - milo je napisao/la:
A moja velika želja je da če se više dimit iz lula nego iz pištolja. Naravno; to nam je svima velika želja! Samo na ovim prostorima još ima pacijenata koji u svojim glavama blesavim nisu završili niti II svjetski rat, a kad će ovaj zadnji, samo dragi Bog zna! No to nije tema za ovaj topic i uopće za forum! Što bi rekao Sekirče: "Daleko im kuća!" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Benedict | |
| |
|
| |
| Davorinova kolekcija - Benedict | |
|