| Davorinova Ljetna kolekcija 2011 | |
|
+14sinus Nunki Damir Leo ssekir75 bingo MOVESHAKER ibublic strojo imnik 420blackadder bayro Darko Davorin 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 09.09.11 21:20 | |
| Ma nema šanse, po policiji način operiranja je Rumunjski. Prednosti EU, bande Rumunja sada operiraju po CRO, jer mogu uči bez ikave provjere. A način rada je, za priznati, izvrsno odrađen. Na parkiralištu su mi probušili gumu s specijalnim šiljkom dok sam izašao da vidim što je, s drugim autom se dovezli otvorili vrata i maznuli moju torbu s novčanikom dokumentima i naravno lulama... ono o Hreliću se nisam šalio ... to tj je sekirače buvljak u Zgbu. Uz put sigurno ne bi nosio takvu jaknu jer nosi 4XL | |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 09.09.11 21:22 | |
| Onda si bio na promatranju neko vrijeme kao ciljana žrtva. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 09.09.11 21:23 | |
| Užas. Možda padnu meni šaka... Imam ih dosta sada. | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 09.09.11 21:29 | |
| ako dođu, mogu li malo provesti s njima nasamo Onaj tko mi dira lule.... bolje da dalje ne pišem. A očito da sam bio interesantan. Što je najbolje sve je snimila nadzorna kamera... | |
|
| |
ibublic Peče me jezik
Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 09.09.11 21:29 | |
| Katastrofa. Žao mi je zbog lula i sveg popratnog što su ti maznuli. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 09.09.11 23:56 | |
| Jako mi je žao to čuti, ja ću svakako gledati po buvljacima koje obilazim kad se vratim. Grozno je to kako su organizirani! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 0:20 | |
| - Davorin je napisao/la:
- dakle ako netko ide na Hrelić u nedjelju, neka pogleda da li se prodaju morta lule s utisnutim glagoljičkim D i Colibri upaljač, Zippo za lule i Coronu, te Švigijev model za prirodu. Najme maznuli su mi torbu u kojoj su bile ove sitnice... spreman sam ih naravno otkupiti... nažalost ne šalim se....
A u qrac! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 3:53 | |
- Ma nema šanse, po policiji način operiranja je Rumunjski. Prednosti EU, bande Rumunja sada operiraju po CRO, jer mogu uči bez ikave provjere. A način rada je, za priznati, izvrsno odrađen. Na parkiralištu su mi probušili gumu s specijalnim šiljkom dok sam izašao da vidim što je, s drugim autom se dovezli otvorili vrata i maznuli moju torbu s novčanikom dokumentima i naravno lulama... ono o Hreliću se nisam šalio ... to tj je sekirače buvljak u Zgbu. Uz put sigurno ne bi nosio takvu jaknu jer nosi 4XL
znam, , da je hrelic buvljak u zg, pominjali ste ga vise puta, a kako sam ja, jelte, to sto jesam, takav vazan podatak se odmah pamti . takodje znam sistem rada rumuna, evo mi ih na 3km, puna ih je bela crkva svaki dan. medjutim ozbiljno sam rekao ono za pretragu. upaljaci su im svakako interesantni, ali za lule sumnjam. pretpostavljam da su uzeli novac i upaljace a ostalo bacili u neki kontejner. takodje pretposdtavljam da i kod vas ima cigana koji preturaju po kontejnerima i vade iz njih sve i svasta (ljudi stvarno svasta bacaju) pa posle to prodaju po buvljacima. medjutim i oni su se izvestili pa idu logikom npr ja tebi u zg, ti meni u karlovac. svakako ce bayro znati vise o tome. ono za jaknu sam naveo kao model, a ne kao bas tu jaknu (koja doduse nije ni mala jer i ja imam 111 kila) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 14:31 | |
- dakle ako netko ide na Hrelić u nedjelju, neka pogleda da li se prodaju morta lule s utisnutim glagoljičkim D i Colibri upaljač, Zippo za lule i Coronu, te Švigijev model za prirodu. Najme maznuli su mi torbu u kojoj su bile ove sitnice... spreman sam ih naravno otkupiti... nažalost ne šalim se....
Otkupit cemo ih po nabavnoj...PMTR kud ide ova drzava |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 14:58 | |
- ako dođu, mogu li malo provesti s njima nasamo Onaj tko mi dira lule.... bolje da dalje ne pišem. A očito da sam bio interesantan. Što je najbolje sve je snimila nadzorna kamera...
Strava.....i ja bih volio s takvima popričati nasamo, samo na pet minuta. Lova je ono na što su oni išli, no najgore je kad nestane nešto osobno, nešto što je jedinstveno....takvim barabama je to statički šum i smetnja u poslu, a čovjeku (namjerno njih nisam tako označio) je to u tom trenu najvrijednije što su mogli uzeti. Nadam se da će se barem nešto moći razaznati iz snimke. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 18:35 | |
| Slažem se Gujane, pogotovo ovakve stvari, kako mi pravnici kažemo od "afekcione vrijednosti"! A još gnjavaža oko osobnih dokumenata, da dokažeš da si ti zaista ti, pa tlaka oko kartica... Ma leći će ti "građani EU" meni, pa ćemo jedno godinu dana provjeravati njihov identitet diplomatskim putem...a oni leže. Prokušana metoda. Čulo se o tome do Iasija i Moldavije, pa je par godina bilo mira. Očito je stasala nova generacija. Morati ćemo ponoviti recept! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 19:10 | |
| - bayro je napisao/la:
Ma leći će ti "građani EU" meni, pa ćemo jedno godinu dana provjeravati njihov identitet diplomatskim putem...a oni leže. Očito je stasala nova generacija. Morati ćemo ponoviti recept! Hehe svaka čast Bayro ! Tako se to radi Sve elegantno i po propisu - a poruka nedvosmisleno dođe do krajnjih korisnika Šaraf uvijek treba s vremena na vrijeme pritegnuti, čisto reda radi, kao upozorenje | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 21:01 | |
| Sve po zakonu! Samo se nadam da će ipak naći barem dokumente. S njima je najveća masaža. Znam da mu je žao i zbog ostalih stvari, ali novu će lulu napraviti, ipak je on meštar, za upaljače i ostalo - ima nas, svoje prijatelje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 22:26 | |
| ma otišao je i onaj, meni vrlo dragi jer je poklon od meni dragih ljudi, upaljač.- Corona..... obično ga ne nosim ali sam ga stavio u torbu dan prije ma ništa idemo dalje, što se može... da nismo OT, evo par novih uradaka. Ponovo blue steel, horn i square stem.... https://2img.net/r/ihimg/g/638/img4054c.jpg/ | |
|
| |
| |
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 22:47 | |
| Moj Bajro sve su prekrasne .Moram hitno krenuti zašparati za jednu DMP. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 22:48 | |
| bayro, uze mi rec iz usta | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 10.09.11 23:16 | |
| He, he! Eto vidi se; stari iskusni lisci! Nema do klasičnih linija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 11.09.11 0:16 | |
| | |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 11.09.11 2:10 | |
| Sve su lule za plakati, ali nemam pojma kako bi bilo popušiti hornicu, valjda ko jako debelu cigaru? | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 11.09.11 13:40 | |
| "Negdje 2002 dodine, kupili smo ogromne zalihe predratnih starih francuskih klocni Većina ih je bila izrezana u oblicima popularnim za to razdoblje, uglavnom su bile srednje veličine ili male. Vrijes je bio pohranjen u kamenoj štali u Bretagni kroz nepoznat broj godina - sve što smo mogli utvrditi je da je vrlo star. Mi smo u kombinaciji tih starih klocni i modernih ebonitnih usnika, uz mnogo kasnije ručne dorade ovdje u našem dućanu stvorili Ligne Bretagne lule, dio povijesti koji nudi najbolju kombinaciju starog svijeta i moderne tehnologije koje možemo isporučiti!" Ovo je citat kojim Trevor Talbert opisuje svoju liniju Bretagne. Ne pišem ovo bez veze u ovom topicu. Naime, pred dvije godine je imao neke kombinacije sa Talbertom i dobio je od njega određenu količinu zapravo već izrezanih glava lula, (nisu bile baš "hard core" klocne), koje su doista već obrađene odležale najmanje pedestak godina. Kasnije je meni (i još nekim članovima) Davorin poklonio te lule, koje je on sam obradio i stavio im usnike, ja ih osobno imam dvije, jednu ravnu applicu i jednu Oom Paul i jedino mogu reći da se odlično puše! Naš je stvarno umjetnik! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 11.09.11 15:44 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 11.09.11 21:23 | |
| Da grga nažalost upravo tu Coronu..... Danas sam čako obilazio Hrelić u nadi... ali ništa. | |
|
| |
ibublic Peče me jezik
Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 11.09.11 22:09 | |
| Lule su krasne, prava mala umjetnička djela. Osim kaj mi ove "rogate" nikak ne leže, te nisu my cup of tea. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Davorinova Ljetna kolekcija 2011 | |
| |
|
| |
| Davorinova Ljetna kolekcija 2011 | |
|