| Gdje kupiti u Splitu? | |
|
+10Yrb Matko mortimer Marin Split Brka ssekir75 amaru Davorin bayro MOVESHAKER 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 24.10.11 11:35 | |
| Pa da, jer i ja san kopa malo pa mi se cinilo da nije niko konkretno opisa stanje u splitu, sve je nekako ofrlje... neznan, mozda mi je promaklo U glavnom, Bayro ako mislite da je glup naslov, prominite ga u gdje kupit u splitu... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 24.10.11 13:35 | |
| Neću ništa mijenjati Marine. Naslov je sasvim u redu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| |
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 19:51 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Evo tu su i neki opci podaci pojedinih tabacco & cigar shopova u Splitu Marine, Evo sam za blagdane posjetio svoje u Makarskoj, pa idem sutra u Split. Osim ovog popisa koji si priložio, imaš li neki kiosk u pričuvi? Di je najbolji izbor duhana? | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 20:15 | |
| Cuj u ovog Q shopa ti ima dosta Petersonovih duhana, Old Dublin, Irish Oak, Connoisseurs choice itd, steta nema University Flakea, ima ti od Mac Barena nekoliko i meni najdrazi njihov Navy Flake, ima ti Stanislawa Balkan Latakia i London Mix, ima nesto Davidoffa ... uglavnom moze se obavit lipa kupnja. U City centru one ima ona butiga Churchill tabacco shop oni drze nesto Savinellia tipa English Mixture, Cavendish itd... i meni omiljeni Robert McConnell Oriental, Scottish blend (mljac) i Glen piper (mljac, mljac) haha, a oni Havana shop na pjaci u gradu nisan davno posjetija tako da neznan sta imaju. Nadan se da san ti pomoga bokun | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 20:27 | |
| Dok gospar sve to obiđe, već ćemo slaviti Božić po julijanskom kalendaru! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 22:59 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- Cuj u ovog Q shopa ti ima dosta Petersonovih duhana, Old Dublin, Irish Oak, Connoisseurs choice itd, steta nema University Flakea, ima ti od Mac Barena nekoliko i meni najdrazi njihov Navy Flake, ima ti Stanislawa Balkan Latakia i London Mix, ima nesto Davidoffa ... uglavnom moze se obavit lipa kupnja. U City centru one ima ona butiga Churchill tabacco shop oni drze nesto Savinellia tipa English Mixture, Cavendish itd... i meni omiljeni Robert McConnell Oriental, Scottish blend (mljac) i Glen piper (mljac, mljac) haha, a oni Havana shop na pjaci u gradu nisan davno posjetija tako da neznan sta imaju. Nadan se da san ti pomoga bokun
A moj Marine, fala ti! Moram se nakupovat, jer dole u Dubrovniku nema meda. | |
|
| |
Matko Oblak dima
| |
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:17 | |
| sta je gospar? gazda? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:24 | |
| |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:25 | |
| fala grga u tom slucaju, matko, baci lulu kroz prozor i vrati se cigaretama. ne mo's pusiti lulu ako nisi gospodin
Zadnja promjena: ssekir75; 23.12.11 23:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Matko Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:29 | |
| ma tako se u DDubrovniku zovu gospoda - stari (čitaj stori) dubrovački (čitaj duuuuuubrovački) gospari (čitaj gooooospaaari) | |
|
| |
Matko Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:31 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:32 | |
| inace, kad cujes pojam gospar odmah znas da se radi o osobi iz dubrovnika, kao kad u canadi vidis covjeka koji nosi kaubojski sesir, 99,99% da je i calgary-a. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:34 | |
| cekaj sad, ispade da sam ja to ispravno preveo? da li su to stare imucne porodice, ili skorojevici (snobovi). daj molim te pojasni mi ti posto si upotrebio meni nepoznatu rec. | |
|
| |
Matko Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:34 | |
| - grga je napisao/la:
- inace, kad cujes pojam gospar odmah znas da se radi o osobi iz dubrovnika, kao kad u canadi vidis covjeka koji nosi kaubojski sesir, 99,99% da je i calgary-a.
haha ili jeans jakna u kombinaciji s jeans hlaćama - canadian tuxedo! google that sh...! | |
|
| |
Matko Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:36 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- cekaj sad, ispade da sam ja to ispravno preveo? da li su to stare imucne porodice, ili skorojevici (snobovi). daj molim te pojasni mi ti posto si upotrebio meni nepoznatu rec.
ma ni jedno ni drugo, već se tako u Dubrovniku obraćaju muškarcima. Umjesto gospodine sekirće , kažu ti gosparu sekirće. | |
|
| |
Matko Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:38 | |
| Marin će nam se naljutit, smo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:38 | |
| ne znam tocno porijeklo rijeci ali, naprimjer, kad je u pitanju sport, svi koji dolaze iz dubrovnika bivaju nazivani gosparima; [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 23.12.11 23:45 | |
| kulen? znaci, gospodin. prema tome, matko, pazi sta govoris | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| |
| |
Matko Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 26.12.11 16:17 | |
| Da pomoga... sve san pokupova... upravo punim lulu sa Stanislaw Balkan latakiom... i izlazim na balkon. Mater me samo pogledala kad sam otvorio vrićicu. haha | |
|
| |
Yrb Prva lula
Broj postova : 44 Join date : 27.01.2013 Age : 44 Lokacija : Split odnedavno
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 27.01.13 12:35 | |
| Znam za još jedan dućan u Splitu, u prolazu pored HNK | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? | |
| |
|