| Gdje kupiti u Splitu? | |
|
+10Yrb Matko mortimer Marin Split Brka ssekir75 amaru Davorin bayro MOVESHAKER 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 27.01.13 13:36 | |
| - Yrb je napisao/la:
- Znam za još jedan dućan u Splitu, u prolazu pored HNK
Zove se Fumar, nedavno san tamo kupija onki kozni stalak za jednu lulu, moran priznat da nisan bas gleda kojih duhana ima u ponudi al jako mal izbor lula, sta me isto ne zanima bas previse al eto. Cini mi se ok ducancic, vise ko malo veca trafika. Havana u zadarskoj je puno bolja. | |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 27.01.13 14:07 | |
| Ne bih htio previše griješit dušu, no ovo lito Fumar je ima veću i bolju ponudu lula od "Frankopanske" u Zagrebu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 27.01.13 14:53 | |
| evo djecaci, sve sto je bilo o ponudi lula i duhana u splitu sam skupio u jednu temu! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 27.01.13 17:18 | |
| - mariv.photo je napisao/la:
- Ne bih htio previše griješit dušu, no ovo lito Fumar je ima veću i bolju ponudu lula od "Frankopanske" u Zagrebu.
Moze bit, nebi ti zna rec, medjutin taj Fumar u Splitu je onako mali ducancic i nije neka ponuda, mozda su nekad bili bolji | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Gdje kupiti u Splitu? 11.12.14 12:41 | |
| Vidim da je zadnji post u 2011. godini. Od tad se zatvorio dućan u city centru. Gdje u Splitu jos ima dobar izbor duhana za lulu i opreme? Znam za dućan u centru grada, i ima tobacco u Jokera. Neznam gdje bi bio ovaj na Sućidru pa ako neko zna da mi kaze ulicu bar pa cu ga lako pronać. Hvala |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 11.12.14 19:10 | |
| Mislim da si trenutno jedini splićo na forumu Odi kod one ekipe u Buži, oni sigurno znaju više. | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 11.12.14 22:47 | |
| Mislim da Havana u Splitu još uvijek radi. Oni ti mogu naručiti duhane iz središnjice u Zagrebu ako nemaju na skladištu. Nitko nije bolje opremljen.
Probaj nazvati. Zadarska 3 021 34 10 97 | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 12.12.14 8:59 | |
| Bio sam ljetos u Splitu. Imao sam samo dva sata slobodno tako da nisam mogao puno istraživati, a i duhanski turizam mi nije bio na prvom mjestu, ali: Havana u Zadarskoj ima sasvim dobar izbor. Tamo sam kupio Darktwist i Plumcake (i kasnije otkrio da se u Zadru mogu kupiti osjetno jeftinije) nešto duhana ima i Daily News na Rivi i to je sve što znam. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 12.12.14 13:51 | |
| Hvala na odgovorima. Bio sam u Zadarskoj i na Rivi. Jos me zanima ovaj na Sućidru kojeg je netko spomenio al nac cu ga vec nekako. Pozdrav |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? 12.12.14 18:41 | |
| Daily News bi u Splitu trebao imati još i ove "Tobacco corner shops":
Boktuljin put b.b., KAUFLAND supermarket Matice Hrvatske 31, Ekonomski fakultet R. Boškovića 18 Put Brodarice 25, SC Joker
A pogledaj i Tisak media, u City Center One
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Splitu? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Splitu? | |
|