BSmatic Prva lula
Broj postova : 92 Join date : 24.11.2011 Age : 46 Lokacija : Las Vrbas
| Naslov: Rugobnica No.2 - Real Buvljak briar pon 19 pro 2011 - 10:00 | |
| Dakle, ne govorim o lepim tezgama sa suvenirima. Govorim o ćebetu na betonu sa hrpom smeća koje ukupno slavi 1000 godina gde veći udeo nosi sam prodavac. Sve je džabe - lepra gratis...Iz te hrpe izvukao sam ovu lulicu. U kakvom stanju je bila bolje da ne govorim. Usnik oksidirao, lula crna...Elem, ne interesuje me šta mislite o izgledu. Da li je ružna kao poreska uprava ili pravni poziv ne bih zalazio Ono što me interesuje je da li je pravi briar u pitanju? Ima utisnuto neizbežno "real briar" na vratu. Nije naprsla. Tamo gde je oguljena ukazuje se lepo crvenkasto drvo, usnik je od lošijeg vulkanita koji je bio onako odvratno zelenkasto smeđe boje. Bacite pogled molim. Ko koristi briarice valjda će znati. Hvala! https://2img.net/h/i1188.photobucket.com/albums/z414/BSmatic/pipe-1.jpg | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Rugobnica No.2 - Real Buvljak briar pon 19 pro 2011 - 12:32 | |
| Dobra lula! Ova lula je čista "klasika"! Mislim da je ovakva ili slična panelka bila moja prva lula pred trideset i kusur godina! Sad sve po planu i programu - tretman solju i alkoholom, još malo sređivanja usnika i budi siguran da ćeš je dugo i zadovoljno pušiti! To je posao, a ne kupovanje onih kineza po Ebayu! Svaka čast! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
BSmatic Prva lula
Broj postova : 92 Join date : 24.11.2011 Age : 46 Lokacija : Las Vrbas
| Naslov: Re: Rugobnica No.2 - Real Buvljak briar pon 19 pro 2011 - 12:39 | |
| Hvala gosn. Bayro! Usnik sam već jednom prešmirglao vodoobrusnim papirom i finiširao niveom, a pre fotografije sam iskombinovao so i alkohol i mogu reći da tako žutu so nisam još video. Da kažem da je lulu "spasilo" sto nije čišćena često pa se pokazala u pravom svetlu tek nakon mukotrpnog ribanja... | |
|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Rugobnica No.2 - Real Buvljak briar pon 19 pro 2011 - 17:48 | |
| Mislim da ces oko nje imati dosta posla da se dovede u red. Inace lula je cista klasika kao sto uvazeni senator rece. | |
|
ibublic Peče me jezik
Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Rugobnica No.2 - Real Buvljak briar pon 19 pro 2011 - 21:41 | |
| Baš je prava matičasta | |
|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Rugobnica No.2 - Real Buvljak briar pon 19 pro 2011 - 22:44 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Rugobnica No.2 - Real Buvljak briar | |
| |
|