| Cigar shop u Masarykovoj | |
|
+7foksieloy nightsmoke Leo Taras kamarad igorrr dean bayro 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 12:16 | |
| Fala lepa! Ne znam, ima li još u importaneu na kiosku povoljnih stvari koje se pojave? | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 12:51 | |
| bayro i šokre kakva je situacija s lulama? mislim na el tocororo - jel se isplati otic pogledat | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 13:11 | |
| Iskreno, tamo već dugo nema nekog izbora lula. U svakom slučaju jeftinije su nego u Frankopanskoj gdje je izbor puno veći, ali cijene su bezobrazne. Treba lutati po tim kioscima i trafikama, možda se još negdje može naletiti na Petersonke iz Satelita po dobrim cijenama. Nešto tipa ovih tampera. To je definitivno Satelit. | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 13:33 | |
| U el tocororu su dobili adsorba lule po 195kn pa sad.. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 13:42 | |
| Kad smo već kod tampera... [You must be registered and logged in to see this image.]prošlog mjeseca ubodem ovakav Savinellijev u Churchill shopu, CityCentarOne za 75kn. Davorin u klubu mi potvrdio da je od vrijesa. Naravno, već idućeg tulumarenja ga izgubih (vražji alkohol). E sad, krenem neki dan po novi. Nema...,odem u Škorpikovu...nema!!! Ne da nema tampera, NEMA VIŠE DUČANA!! To nam je skora budućnost...sve izvana | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 13:43 | |
| - Keko je napisao/la:
- Kaže moj dragi prijatelj da je bolje biti u klubu 50+ nego ne. Dobro, no tad je potreban cijeli prateći tim od ginekologa do OKULISTA. Šala mala, sad ozbiljno..
Bila su tri, dva su kupila duo iz 50+, jedan mlada gospođa jutros. Prodavačica je ljubazno obećala kako će naručiti veći broj i za 7 do 10 dana su na lageru. Dakle, špijuni i razne urote ne stoje. Vjerujem da je i sa Petrsonkom isti slučaj. Kako kaže naš meštar, ipak smo mi lulaši gospoda. Ajde, zalutali pokoji divljak tipa mene... Znači Keko, ti si bio drugi gospodin iz kluba 50+? Okulist mi definitivno treba, otorinac također, psihijatar neophodan, pedijatar i ginić još ne, ali nikad se ne zna! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
nightsmoke Prva lula
Broj postova : 94 Join date : 05.11.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb
| |
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 13:46 | |
| ja sam se nekako ponadao da ce s obzirom na to susenje ponude u jednom trenu puknut totalnu rasprodaju - pa izbacit sve sto imaju na zalihi i da konacno rijesimo tu muku | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 13:47 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 13:52 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- U el tocororu su dobili adsorba lule po 195kn pa sad..
Nisam baš kod tebe primjetio neku adsorbinu kolekciju, više si mi bijela točka i sl. tip | |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 14:27 | |
| [quote="bayro"] - Keko je napisao/la:
- Kad smo već kod tampera...
Pogledati ću doma u svojoj čarobnoj kutiji...Mislim da sam nešto slično imao, neću obećati, ali ću definitivno Keko pogledati! Kad si ti u pitanju, staviti ću dva para očala! Meni ti tamperi ne leže, a ako ih ti voliš...ma uostalom znaš kako to kod nas ide! Ma hvala unaprijed stari moj. Sad da nemam tampera, nemam . Nađe se tu i neki od egzotičnih drva tipa morte i sl. Hebat ga...lula, duhana i pribora nikad dosta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 14:34 | |
| Šta plačete za tamperom, dobar je ali nije od zlata |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 10.12.15 14:39 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
- Šta plačete za tamperom, dobar je ali nije od zlata
On nije, ali ti definitino jesi "zlatni". Mislio sam da smo dogovorili to zaobilaženje? | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| |
| |
Keko Oblak dima
| |
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 21.12.15 18:44 | |
| 21 kuna za lik cice s lulom - kolicina : dobro je bayro vidio | |
|
| |
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 21.12.15 19:14 | |
| Glavno da me Keko jučer pohrakao i ustvrdio sa sam slabovidan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 21.12.15 19:25 | |
| Lijepo sam gore napisao da će žena naručiti, no ako vas dva mene želite učiniti lažljivcem lagano vas nabijem na jednu stvar.
| |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 21.12.15 19:26 | |
| Dogovrili smo se da nema nasilja nad starijima | |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 21.12.15 19:29 | |
| valjda bi onda i sebi kupio jednog i netko iz kluba je potvrdio da ih više nema. Ma uostalom, tko vas hebe... | |
|
| |
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 21.12.15 19:33 | |
| Sada sam još i slijepac? Nitko nije rekao da si lažljivac, ne dao bog! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 23.12.15 17:05 | |
| Keko ipak si imao pravo - hahaha naime ajde da sad konacno dam epilog ovoj prici dakle: Cini mi se da je prvi na taj tamper nabasao nightsmoke i onda je tu krenula lavina odusevljenja i ova gospodja koja prodaje je skuzila da ima meku za nas e sad ona je u nekom trenu to prenijela gazdi - to je onaj jedan stari gospon sa sesirom - i on joj je nalozio da sakrije zalihu i valjda je rekao da nas drzi na ledu misleci da ce izazvati efekt ''jos malo pa nestalo'' - e ja sam bio dovoljno lukav pa sam joj spomenuo da imam potencijalnih 50ak kupaca samo zato da ih izvadi -- i bome je -- inace je do tog trena bilo kako je keko rekao Prema tome Keko | |
|
| |
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 23.12.15 17:27 | |
| Samo mali ispravak Paludamentum; ja sam pred dva tjedna u "Tocororu" naletio na taj tamper, kupio ga, fotkao i stavio na forum! I da, nema nasilja nad starijima! Jesmo li proglasili "mjesec borbe protiv invalida" ili nismo! Starci su na redu u siječnju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 23.12.15 17:31 | |
| Deca, najte se svađati da vas ne bih bičevao ispred bačve! Proglašavam dane veselja i radosti u ovom našem demokratskom kutku! Veselje je obavezno! U nedjelju bi ga mogli i zaliti... | |
|
| |
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj 23.12.15 17:36 | |
| Hohohohoo! Vidi - stigao nam Rus i odman tuče knutom! Tipično! Mali, ipak si ti moj bivši (nesuđeni) zet, prema tome nema bičevanja staraca! Mlati invalide! I proglašavam otvorenu nagradnu igru; tko u klub u nedjelju donese najveći broj bijelih štapova, proteza, umjetnih očiju, gebisa, ortopedskih cipela sa džonom od min 20 cm i sličnih akcesorija, (ugrađeni kukovi se ne računaju! ) dobiva od mene Armellini lulu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cigar shop u Masarykovoj | |
| |
|
| |
| Cigar shop u Masarykovoj | |
|