strojo Prva lula
Broj postova : 57 Join date : 12.11.2010 Age : 45 Lokacija : Arena Zagreb
| Naslov: Cigar shop Churchill otvoren u Arena Centru 14.11.10 15:13 | |
| Kao što vidite iz naslova Churchill je otvoren i u Arena Centru. Nije reklama nego samo mali report jer sam tek danas nogom stupio u taj shopingholičarski raj. Za razliku od ostalih dućana prilično je " otvorenog " tipa i u ponudi su lule od cca. 400 HRK pa do .... Također ima i malo veći izbor modela lula nego što sam ja viđao po njihovim dućanima. Ako nekoga interesira vidio sam u ponudi Intersparovog kioska i bilo gdje zapaljive ( strike anywhare ) šibice. Cijena im je 2 kune po kutiji ( ali su one kratke obićne ) i neznam jesu u ponudi duge šibice takove vrste. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cigar shop Churchill otvoren u Arena Centru 14.11.10 23:55 | |
| I obične su dobre za lulu! Hvala, svaka ovakva informacija je dobrodošla! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Cigar shop Churchill otvoren u Arena Centru 26.11.11 22:37 | |
| Tu je donedavno bilo McConnelovih duhana, sada ih više nema. NE idite tamo zbog toga. Ima savinellija. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Cigar shop Churchill otvoren u Arena Centru | |
| |
|