| Avenue Mall - Churchill Shop | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:26 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Dakle u okviru ovog novog hrama potrošačkog društva je i Churcill Shop, jako dobro opremljen lulama i to isključivo Savinellicama... Ima ih od Autogrphica po 2700 kuna, pa do skromnijih modela, ali je vrlo lijepo uređen, ima i svih ostalih gadosti koje tako volimo; čistača raznih vrsta i fela, pepeljara, pa čak i freza sa skidanje suvišnog cakea po vrlo prihvatljivoj cijeni od 200 kuna... Nalazi se u prizemlju, lijevo od glavnog ulaza, a curice koje rade su pristojne, susretljive i prije svega strpljive... Sve vrste kartica su dobrodošle! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:29 | |
| Zgodno,idem to u ponedjeljak malo proškicati. |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:32 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Imaju čak i najnoviju limitiranu seriju "Leonardo da Vinci" koja i nije tako dramatično skupa - oko tisuću kuna - za naše slovenske prijatelje oko 140 eura. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:38 | |
| Krasna lula...rajcaš me žestoko |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:41 | |
| Tesko mi je suzdrzati se od komentara, znam da je ponuda siromasna, ali mislim da je odnos kvalitete i cijene prilicno poremecen. Jednostavno je pitanje zasto "autographica" kosta toliko puno, a lula ( tamno obojena) s malo usminkanim usnikom, lijepom kutijicom recimo, ne bas skromnih 140 eura?Tu nesto ne stima. |
|
| |
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:44 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ova skroz desno me podsjetila na pipu koju je Branko Deanu napravio...Samo joj je cijena paprena, Autographica je, pa mislim da joj je cijena oko 2000 dlakavaca... Mili, ako ćeš u ponedjeljak ići malko škicnuti, pogledaj malo tu frezu u sredini, je li čemu... Inače ima i raznih tunkalica, upaljača i ostalih krasota! | |
|
| |
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:46 | |
| E moj Branko, tvoja pitanja prelaze moje mentalne kapacitete... Možda zato jer je nova serija, pojma nemam, niti kolike su marže, niti kolika je nabavna cijena! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:49 | |
| Ova lijeva billiardica mi dobro izgleda...se sjećaš možda koliko perja? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 0:49 | |
| Ovu frezu u sredini imam i ja. Nije losa. Osim toga, ima i svrdlo za vrat (3,5mm), i funkcionira. Problem su velike lule s vecim dijametrom, ali dovoljno je uzeti sa sobom, nejvecu i probati. |
|
| |
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 1:02 | |
| Imaš dobar ukus i oko mili! Ona lijeva billardica je isto Autograph i cijena joj je oko 1500 kunica, a ona do nje, ne znam koja je serija je mislim oko 800 kuna, shape je 110, pa si pogledaj u njihov shape card... A ako je freza čemu, uzmi mi ju, znaš da imam povjerenja u tebe, pa ti dam lovu čim se vidimo...Uostalom, procijeni sam! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 1:07 | |
| Ista freza ovdje dodje oko 28-30 eura. Inace sto se tice razlike izmedju autographica i ostalih Sav. lula, ista je prica ovdje. Vidio sam jednu njegovu "lepezu", s nista narocitom venaturom, 670 eura. Besmisleno, ja sam ih napravio par, imale su ljepsu venaturu i za napraviti su zbilja "giocco dai ragazzi". Mislim da je to igra za vanjsko trziste. Ovdje ne znam tko kupuje njihove autograpchice. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 1:09 | |
| Budem se zaletio motorinom nakon posla ako prestane ta vražja kišurina... |
|
| |
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop 08.06.08 1:16 | |
| Ako stigneš, ništa obavezno...Nije nikom krava na nogu stala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Avenue Mall - Churchill Shop | |
| |
|
| |
| Avenue Mall - Churchill Shop | |
|