| Kupovina u City Centru One | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kupovina u City Centru One 24.11.10 18:53 | |
| Zanima me ako je netko kupovao nedavno tamo, dali ima lula za nekih 250kn, + duhan, + sve što mi je potrebno za održavanje lule? Da li bi se moglo to na kraju svest na nekih 300kn? Ako ima, išao bih odma sutra po neku, jer me fkt to privlači. Do sada sam bio potpuni nepušač, a lulu bi htjel probat, i nastavio bih pušit. O.T.Dobio sam napokon plaću (već dva tjedna švrljam tu po forumu i čekam da sjedne plaća, i eto, registriro se ja dns ), istina da je više baš i nema, al ok. |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 24.11.10 23:12 | |
| City Center One mi je rijetkokad usput.... ... u prizemlju imaš Churchill shop - što znači da uglavnom imaju Savinelli lule, a i izbor duhana nije pretjerano jak.... 1) provjeri "iNovine" : [You must be registered and logged in to see this link.]2) pročitaj još jednom: [You must be registered and logged in to see this link.]s(p)retno i javi rezultate! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 24.11.10 23:16 | |
| hmm.. malo mi zeznuto ic tam skroz prema trgu (jer sam iz samobora, pa ne idem previše prema tam), al ak nis drugo morat cu.. samo se nadam da rade poslje 5, da mogu s posla direktno tam otic (iNovine)... a i kad sma na trgu vec, vidjel sam da ima više mjesta za posjetit.. sam kazem, nadam se da rade duze od 5 |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 24.11.10 23:28 | |
| - bronx je napisao/la:
- .. samo se nadam da rade poslje 5, da mogu s posla direktno tam otic (iNovine)... a i kad sma na trgu vec, vidjel sam da ima više mjesta za posjetit.. sam kazem, nadam se da rade duze od 5
HAVANA CIGAR SHOP ZAGREB Frankopanska 22 radno vrijeme: pon-pet 09-20 sub 09:30-14:30 a kiosci rade skoro non-stop | |
|
| |
bingo Gasi mi se lula
Broj postova : 152 Join date : 20.09.2010 Age : 54 Lokacija : Okolica Zaprešića
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 25.11.10 17:35 | |
| U City Centru imaš samo skupe Savinellice a izbor duhana je loš tako ti je isto i u King Crosu zato ti je najbolje produžiti u Frankopansku. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 25.11.10 17:51 | |
| HAVANA CIGAR SHOP ZAGREB Frankopanska 22 oće se nać lula do 250kn? ako da, sutra poslje posla idem po nju i po neki aromatičan duhan |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 25.11.10 18:32 | |
| - bronx je napisao/la:
- HAVANA CIGAR SHOP ZAGREB
Frankopanska 22 oće se nać lula do 250kn? ako da, sutra poslje posla idem po nju i po neki aromatičan duhan Trebalo bi biti nešto u tom cjenovnom razredu. Traži gospođu Gordanu ili Kristinu i biti ćeš kraljevski uslužen, uz hrpetinu dobrih savjeta! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 25.11.10 18:46 | |
| - bayro je napisao/la:
Trebalo bi biti nešto u tom cjenovnom razredu. Traži gospođu Gordanu ili Kristinu i biti ćeš kraljevski uslužen, uz hrpetinu dobrih savjeta! ok, slobodno kazem da me je gospoda sa ovog foruma uputila? |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 25.11.10 20:16 | |
| Normalno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 25.11.10 22:56 | |
| ocke javim sutra kak je prosla kupovina |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 26.11.10 21:48 | |
| eto mene doma, sa lulom i popratnim sadržajem ukupno 360kn... katarina mi sve lijepo objasnila i sad treba napravit prve dimove stavim i slike za par min [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 26.11.10 22:16 | |
| Sad strpljenja sa upušivanjem i sretno ti bilo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 26.11.10 22:33 | |
| hvala samoborec he he |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 26.11.10 22:45 | |
| Fora lulica. Happy puffing! |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 27.11.10 0:14 | |
| +OC je OK +Čeh je OK +Filter - može se reći OK (za početak) +Čistači - OK (više volim Vauenove) +Lula - djeluje OK +cjena - prihvatljiva ___________________ = dobra kupovina, čestitam, sretno!
p.s. ... ne brini puno - nije tako velika mudrost kako se čini u početku .... (samo strpljivo) | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 27.11.10 10:31 | |
| Pa na kraju i nije Samobor preko svijeta ( Tamo sam proveo lijepe trenutke na Bobovici :-) ) --navrati koji put do kluba, za dodatne savjete i podršku. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 27.11.10 10:47 | |
| A možda se nađe koja lula za novog pušača.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 27.11.10 15:26 | |
| - MOVESHAKER je napisao/la:
- +OC je OK
+Čeh je OK +Filter - može se reći OK (za početak) +Čistači - OK (više volim Vauenove) +Lula - djeluje OK +cjena - prihvatljiva ___________________ = dobra kupovina, čestitam, sretno!
p.s. ... ne brini puno - nije tako velika mudrost kako se čini u početku .... (samo strpljivo) Lula je Jean Claude... valjda je dobra, he he Jedino bim drugi put uzeo možda neki drugi duhan, da mi nije tak gorkasto u ustima ) - Davorin je napisao/la:
- Pa na kraju i nije Samobor preko svijeta ( Tamo sam proveo lijepe trenutke na Bobovici :-) ) --navrati koji put do kluba, za dodatne savjete i podršku.
- bayro je napisao/la:
- A možda se nađe koja lula za novog pušača....
hvala na pozivu! mogao bih doć, koji petak poslije posla |
|
| |
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 27.11.10 15:48 | |
| pa možeš doći u petak, problem je samo što se mi okupljamo srijedom ( ili četvrtkom ) i nedjeljom | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 27.11.10 16:46 | |
| xD aha, lol a di je tocno taj klub? ako ce bit vremena, doletim |
|
| |
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One 27.11.10 17:16 | |
| Nova Ves 57 c, a točno vrijeme druženja ti je uvijek objavljeno na forumu... pod Pušionica--- Klub i sve teme..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kupovina u City Centru One | |
| |
|
| |
| Kupovina u City Centru One | |
|