| Internet kupovina | |
|
+13--muki-- Davorin svigi MOVESHAKER strojo mortimer Darko gavran11 imnik milo ssekir75 bayro Leo 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Internet kupovina 30.06.11 9:25 | |
| Upomoć! Pokušavam kupiti nešto duhana od Richa, neide. Isto sam pokušao i na pipesandcigars.com pa neide! Što radim krivo? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 9:43 | |
| Za početak bi trebao napraviti korisnički račun,tj. registrirati se,nakon aktivacije računa,logirati usernameom i passwordom,a zatim trpati stvari u virtualnu košaricu... |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 11:46 | |
| Pazi, kod logiranja, korisničko ime ti mora biti ujedno tvoj email, inače ne prolazi. Npr: [You must be registered and logged in to see this link.], ili već kojim se servisom služiš. Inače - _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 17:35 | |
| Izgleda da je problem to što pokušavam platiti visa electron karticom. | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 18:55 | |
| Nema šanse! Visa Electron je bankarska debitna kartica a ne kreditna kartica. Mlad si, imaš kad vremena naučiti razliku. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 19:00 | |
| Vrak ti banke, se bum Vas tužil! | |
|
| |
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 21:39 | |
| Nemoj mali - gubiš garantirano! Nije ti sa rogatima se bosti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 22:17 | |
| Leone, napravi si PBZ deviznu karticu, pitaj tetu da ti sve sredi da možeš kupovati preko neta. Ne moraš imati stalna primanja a košta 3 evra svakih pola godine. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Internet kupovina 30.06.11 23:32 | |
| - bayro je napisao/la:
- Nema šanse! Visa Electron je bankarska debitna kartica a ne kreditna kartica.
rizikujem da ispadnem glup, ali moze li pojasnjenje? inace, banke su legalizovani pljackasi sto se mene tice i sa njima ne zelim da imam niakakva posla ako bas ne moram (vecina ovde zali stari dobri SDK ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 0:23 | |
| Visa electron je nešto što zapravo danas mijenja štednu knjižicu deviznog računa. Koliko imaš - toliko klimaš, kao i Maestro - kartica tekućeg računa. MasterCard, Amex, Diners i Visa Classic su klasične kreditne kartice - dakle ti praviš račun u okviru dozvoljenog limita i on ti se naplaćuje koncem svakog perioda - gotovo uvijek mjesečnog i tada im moraš platiti cijelu svotu ako imaš charge karticu ili 5 i ili 10 posto, ako imaš revolving. Eto - jasno kao boza! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 1:23 | |
| - Leo je napisao/la:
- Upomoć!
Pokušavam kupiti nešto duhana od Richa, neide. Isto sam pokušao i na pipesandcigars.com pa neide! Što radim krivo? Sve ti je Tajo vec lijepo objasnio osim sto ovi drugi uopce ne salju u HR (ukoliko se nije nesto promijenilo u protekla tri tjedna) bez obzira na to sto je Hrvatska na popisu zemalja prilikom izracuna troskova slanja. P.S. sto narucujes? |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 11:21 | |
| Ja sam danas naručio duhan iz ovog shopa u Njemačkoj [You must be registered and logged in to see this link.]Platio unapred preko bank transfera a sada vidjet ču što bude. Možda nađeš tu nešto za sebe | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 14:21 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 16:22 | |
| - milo je napisao/la:
- Ja sam danas naručio duhan iz ovog shopa u Njemačkoj
[You must be registered and logged in to see this link.] Platio unapred preko bank transfera a sada vidjet ču što bude. Možda nađeš tu nešto za sebe Ufff...Oni su skupi do bola! Bolje da si iz Amerike naručio, pa makar i carinu platio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 16:53 | |
| Ma vidjeo sam skuplje. Dunhill royal yacht,Silems black,Ilsted dark fired plug,Samuel Gawith virginia flake i 1792,Solani aged burley i Germains latakia flake došlo me sa poštarinom i bank transferom 99€ | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 17:00 | |
| Mislim da je iz USA i sa carinom jeftinije, barem ono sto je meni interesantno od duhana. | |
|
| |
milo Oblak dima
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 17:06 | |
| Snowblind mi je priporučio da ne kupujem iz USA jer kod nas briju do gologa skoro da je platio carinu i porez toliko koliko za duhan . Hrvati ste na boljem. | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 17:56 | |
| Treću turu dobio od Richa početkom ovog mjeseca...bez harača! Ne smijete pretjerivati sa količinom, ako naručujete iz usa | |
|
| |
milo Oblak dima
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 18:27 | |
| Spasio te naš zavetnik lulaša. Ej Bayro dal postoji. | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 19:06 | |
| Ako sam shvatio ovo pitanje, to bi mogao biti Pio X. Koji je navodno ponudio svećenika cigarom tvrdeći, kad ga je ovaj odbio za razlog navevši da je to porok, kako mu ne bi ponudio cigaru da je to porok. Ako papa tako kaže, onda tko se može protiviti? A mogao bi biti i blaženi Pier Giorgio Frassati: [You must be registered and logged in to see this link.]Dan mu je 4. srpnja. | |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 20:08 | |
| Meni došla pošiljka duhana za oko 85USD sa s+h i opalilo me s carinom +++ oko 367kn, to je preko 80% vrijednosti pošiljke s poštarinom. Ali tješi me da je to ipak 24oz duhana. | |
|
| |
mortimer Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 01.05.2011 Age : 48
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 22:29 | |
| Darko to je ako se ne varam 746gr(ispravite me ako griješim),nekako mi je očekivano de će to carinit(opet me ispravite ako griješim).Ja se ohrabrujem već neko vrijeme za narudžbu 250-300gr al sve me nekako strah.Mada je narudžba neizbježna jer slušat kako vi hvalite neke duhane iz richa mi je već postalo nepodnošljivo Duhani su već zapisani. Mislite li da mi ima veće šanse proć tako manja količina bez carine,koliko se otprilike čeka dok delicije stignu,iskustva,savjeti??? | |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 22:33 | |
| Ma je za očekivati... ali preko 80% baš i nije normalno, oni pod onaj veliki porez na duhan računaju i poštarinu.
Manje pošiljke (do 50USD) su mi prolazile bez carine, a čekao sam između 10-15 dana. | |
|
| |
mortimer Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 01.05.2011 Age : 48
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 22:47 | |
| Hvala Darko,baš si brz... a brzo je i plača...ovo ljeto će se pušit pravi duhani | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Internet kupovina 01.07.11 23:20 | |
| Ihiiiii, nema veće sreće, nego kad poštar pozvoni ...ja se držim 250 gramskih paketića | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Internet kupovina | |
| |
|
| |
| Internet kupovina | |
|