| Internet kupovina | |
|
+13--muki-- Davorin svigi MOVESHAKER strojo mortimer Darko gavran11 imnik milo ssekir75 bayro Leo 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Internet kupovina 17.11.11 8:40 | |
| Ja sam Slavonac, al niš ne naručujem preko interneta, tak da nije zbog mene poraso ovaj šiping. U biti mi baš i nemamo brodova (šipova) kod nas u Slavoniji jer nemamo more. Jednom prije davno smo bili more. Panonsko. Al ta su vremena prošla i iza nas su hvala Bogu. | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Internet kupovina 18.11.11 13:12 | |
| Uz napunjenu Larsenicu "Key Largo-a", koji je BTW feeenooomenalan!!, osjetio sam neodoljivu potrebu za kurčenjem!! (nešto totalno strano za mene ) Nadam se da će mi uvaženi senatori, u nedostatku bolje riječi, oprostiti moju nadasve balkanski i seljački način izražavanja,... ali kada "ne mogu da pobegnem od sebe"!!! Pošiljka iz Cup O Joe's-a!! [You must be registered and logged in to see this image.]Živili!!! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Internet kupovina 18.11.11 13:47 | |
| Kurčeviti, baš smo te se u srijedu spomenuli! Moga bi baš i navratiti sutra do kluba, a ne se družiti samo sa kerovima! I donesi malo ovih medicina da se malo pričestimo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 18.11.11 14:47 | |
| stis'o se k'o zirov kec! |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Internet kupovina 18.11.11 15:18 | |
| - grga je napisao/la:
- stis'o se k'o zirov kec!
A kutija se sjaji ko pasja kesa. | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Internet kupovina 18.11.11 18:17 | |
| sutra definitivno ne, šljakam! Ali mozda sljedeći tjedan!! A medicinu svakao dofuram!! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Internet kupovina 18.11.11 20:26 | |
| Onda računamo na tebe u srijedu! Nisu bitne medicine, nego druženje i razgovor ozbiljnih "poštovatelja žanra"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Internet kupovina 29.11.11 8:05 | |
| S obzirom na trenutno previsoku cijenu poštarine na Pipes&cigars, pojavila se još jedna opcija. [You must be registered and logged in to see this link.]Kada odaberete državu na checkoutu, izbacit će vam iznos poštarine $48. To je samo procjena za Global Priority Mail, jedini način koji stranica nudi. Međutim, kontaktirao sam Melisu (Melisa@cupojoes.com), rekao da je poštarina preskupa i pitao mogu li se smanjiti troškovi slanja. Evo što mi je odgovorila: "Thank you for your email. The cost of shipping the (3) items you have indicated via First Class Mail through the Post office will be $14.00. This shipping method takes about 2-3 weeks for delivery and does not provide a tracking number. We cannot be responsible for any lost, stolen or damaged items once they leave our warehouse. Dakle, riječ je o narudžbi složenoj na Švigijev način: tri limenke od 50g, cijena svake je $10 i to na kraju izađe $44 (slično kao na Pipes&cigars). Potrebno je samo u komentarima pri sastavljanju narudžbe napisati način na koji želite da vam pošalju ili kontaktirati Melisu, reći o čemu je riječ tako da žena zna kada vam bude slala račun na paypal. Melisa odgovara vrlo brzo i vrlo je pristojna. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 29.11.11 8:23 | |
| Ovo je već prihvatljiva opcija. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Kupovina iz Amerike 04.12.11 17:38 | |
| Mozda Vam ovo moze pomoci, imao sam problema sa kupovinom proizvoda iz Amerike, onda sam na netu nasao viaddress.com, gde je moguce da obavite kupovinu iz bilo koje prodavnice na netu, kreiraju virtuelnu americku adresu, registracija je besplatna, moze se kupiti sa Ebay-a , amazon.com i sl. Povoljniji su od konkurencije, svima preporucujem. |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Internet kupovina 07.12.11 11:52 | |
| To nam nikako nije od pomoći. Za npr. 300 grama duhana, poštarina bi bila $50... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Internet kupovina | |
| |
|
| |
| Internet kupovina | |
|