| Internet kupovina | |
|
+13--muki-- Davorin svigi MOVESHAKER strojo mortimer Darko gavran11 imnik milo ssekir75 bayro Leo 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 12:23 | |
| Sad će svega nestati kad navale klubaši. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 13:56 | |
| Ma ovo je davnih dana proslo (cini se da nisi gledao datume ) tako da s njima kasnije vise nisam imao posla. |
|
| |
svigi Gasi mi se lula
Broj postova : 177 Join date : 19.05.2011 Age : 55 Lokacija : Velika Gorica
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 14:01 | |
| Nema frke... Nocas sam narucio dva paketa, pa cemo vidjeti. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 14:03 | |
| Drzim fige! |
|
| |
svigi Gasi mi se lula
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 17:02 | |
| Vidio si sto je u mom slucaju bio razlog nedolaska narudzbe, jebaji ga. Ne znam koliko si toga narucio ali bit ce prava sreca ako to sve stigne a po tim uvjetima. |
|
| |
svigi Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 17:39 | |
| Bojim se da ne bude nista od toga... Citao sam malo po forumima... U svakom slucaju, nemojte narucivati od njih dok ne stigne neka povratna informacija za moje narudzbe. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 17:50 | |
| Naravno, za mene su oni odavno prekrizeni ali hvala na obavijesti, u svakom slucaju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 18:11 | |
| Cini mi se u tom slucaju da cemo morati kad produ godisnji odmori poslati kod gospodina P. sa popisom duhana ili uzimati duhane sa vecom postarinom kad je vec takva situacija;nego uzgred ona B&S Mellow Virginija na netu u najjeftinijoj varijanti je 9,99 £ ,tako da odustajem od nje;je fina,ali nije ni MB no.1losa |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 18:29 | |
| Mislim da cemo svi skupa morati prihvatiti stanje kakvo je i prilagoditi se tome. Mene osobno previse ne brine jer sam pronasao The Kamilicu koja mi je ispunjenje svih mojih snova sto se tice duvana a moze je se kupiti u bulku za ultra povoljnu cijenu. Isto tako, pronasao sam i gdje koji odlican aromatik kod istog trgovca, postarina vise nego povoljna i to je to - Just For Him, Here I Am! |
|
| |
svigi Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 18:48 | |
| Niti mene previse ne brine- imam dosta duhana do kraja zivota, pogotovo ako prestanem dolaziti u Klub. Ali, dok to ne odlucim, nisam sretan ako ekipi svaki put ne donesem bar jedan novi duhan. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 19:09 | |
| Moras pod hitno prestatiti odlaziti u klub i poceti dolaziti u Osijek! |
|
| |
svigi Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 19:14 | |
| Moram pitati Bayru i da li mi dozvoljavaju transfer u drugi klub. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 19:38 | |
| Nema šanse! Budi ti glavni referent za logistiku ako smiješ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 23:04 | |
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 23:17 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 02.08.11 23:26 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Ne...!
Zakaj? Nego,sutra te predvečer mogu zvrcnuti?;mislim da sad ne bi bilo u redu s obzirom da u ove kasne ure dolazim doma... |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Internet kupovina 03.08.11 1:12 | |
| Ne je bio za svigija, nema me sutra, možda četvrtak, ili ću ostaviti kod bayre | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Internet kupovina 11.08.11 9:35 | |
| No ovo nije baš internet kupovina ali svejedno. Ovi vaši poštari zbilja su uzor brzine. Poznati Osiječki majstor slao je lulu za Sloveniju, a vašim poštarima trebalo je 5 dana da dođe iz Osijeka do Zagrebačke centrale. Pa zar još upotrebljavaju konjske uprege i poštanske kočije | |
|
| |
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
| Naslov: Re: Internet kupovina 11.08.11 22:02 | |
| eeee... to ti je kada u Osijeku provjeravaju svaku posiljku i popisuju sve zivo i nezivo.... na zalost to je veliki problem s kojim se ne mozemo boriti ali ljudi u Osk. su vec polako izgubili zivce.... kontam da su sada godisnji pa im treba i vise....
| |
|
| |
Darko Peče me jezik
| Naslov: Re: Internet kupovina 15.08.11 22:24 | |
| Naručio sam Cornell & Diehl Night Train 16oz 48USD sa poštarinom, privukla me cijena, nadam se da će biti fin duhan. Kaže: Bright Virginia ribbon, bright Virginia flake, Cavendish cut brown Virginia, Burley, and Perique... ne bi trebalo biti loše. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Internet kupovina 15.08.11 23:33 | |
| Još ništa lošeg od Cornell & Diehla nisam probao; pogotovo u zadnje vrijeme od kada me Svigi razmazio finim medicinama! Prema tome - što god da si naručio - nisi pogriješio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Darko Peče me jezik
| Naslov: Re: Internet kupovina 24.08.11 17:20 | |
| Pun pogodak sa Night Trainom! To je u biti mekši plug pa si ga režem na flake u limenku kako ga trošim, reže se ko srednje tvrd pršut, oduševio sam se kad sam vidio tu veličinu pluga i omirisao ga, to je ko debeli blok čokolade za kuhanje, a miriše božanski. Mnogo podsjeća na 965 kad se puši ali je bitno slađe i moram napomenuti da se najbolje puši u mukijevom muzičkom instrumentu, tako ispadne ful sladak. U zanosu pušenja night traina sam odmah naručio i Cornell & Diehl: Pirate Kake da malo odem i na latakijsku stranu Cornell & Diehl-a i iskoristim puni potencijal morte. Kaže za Pirate Kake: A smooth, robust blend with LOTS of exceptional Latakia accompanied by Turkish and cavendish cut Burley. This is the blend for the Latakia lover. [You must be registered and logged in to see this link.] njamiiiii | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Internet kupovina 24.08.11 17:52 | |
| Uuuuu!!! Ovo MORAM probati, Darkec, daj molim te sacuvaj neki sample ili da odradimo neki trade po sistemu kljuc za kljuc? PM-ni me vezano za nesto sto te zanima. P.S. navodno im je i Star Of The East strasno dobar. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Internet kupovina | |
| |
|
| |
| Internet kupovina | |
|