milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Pipe Smoking: How to Smoke a Pipe 19.10.12 12:14 | |
| | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pipe Smoking: How to Smoke a Pipe 19.10.12 14:17 | |
| nisam (jos) pregledao ali, s obzirom na trajanje videa, rekao bih da je sve detaljno objasnjeno. |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pipe Smoking: How to Smoke a Pipe 19.10.12 15:38 | |
| Gledao ovaj video kada sam počinjao (prije šest sedam mjeseci), mnogo mi je pomogao oko nekih stvari, topla preporuka svim početnicima |
|
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Pipe Smoking: How to Smoke a Pipe 19.10.12 15:49 | |
| Iscrpan video, no u mom slučaju - previše duhâna, premalo lula i PREMALO vrimena, kojeg mogu odvojit u testiranju i dodjeljivanju posebnog duhana posebnoj luli. imam jednu lulu za 2-3 blaga aromatika, koja pušim, 2 lule za virginije, a ostalo je sve latakija. No, lipo je sve objasnio. | |
|
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Pipe Smoking: How to Smoke a Pipe 19.10.12 16:16 | |
| Moji postupci su u nekim segmentima dosta slični primjeru iz videa, no par stvari radim drukčije, dok se ne pokaže da sam eventualno u zabludi. Primjerice lulu uglavnom palim šibicama, osim ak me jebe vjetar i kod čišćenja uvijek odvajam usnik, jer mi se nekak čini da bolje uspijem pokupiti nastalu vlagu. No i sam čovjek veli da svatko ima svoju tehniku za ultimativni gušt.
Jedino mi nije jasno kak netko stigne popušiti 8-12 lula dnevno... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pipe Smoking: How to Smoke a Pipe | |
| |
|