Broj postova : 1388 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
wranjo123, v.milan, Saymoran and Borut like this post
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Smoking Dog čet 7 pro 2023 - 17:14
immm da.... slali su mi već lule na popravak, koji su psi"pušili"
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1388 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Smoking Dog čet 7 pro 2023 - 18:24
Davorin je napisao/la:
immm da.... slali su mi već lule na popravak, koji su psi"pušili"
To vjerujem da jesu A i ova na slici je malo "obrađena"
Zato je jedan od mojih slučajno gurnuo nos u nju i malo povukao, sad bježi od njih. Mogu ih ostaviti i na podu, ne dira. Što ne mogu baš reći za patuljka kojeg sam kupio za blagdane.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Smoking Dog čet 7 pro 2023 - 21:24
Na tu temu sam ekstremno osjetljiv. Zlostavljanje životinja, imam tri pasonje +. To je kao kad primitivci daju majmunu piti i onda se vesele sirotoj pijanoj životinji, ne shvaćajući da gledaju sebe same.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Polerouter, v.milan and Nikša like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Smoking Dog pet 8 pro 2023 - 11:16
Ne da branim lika ali očito taj pas samo šeta s komadom drveta u ustima, prazna je, a i vidljivo ogrebana.
Dati alkohol bilo kojoj zivotinji je ružno i tom liku bi zabio tu bocu u zadnji dio osobnosti. Ali da mi vrli dvonožci maltretiramo na razne načine četveronožce, maltretiramo. Za razliku od životinja mi (kao vrsta) vrlo često uživamo u tuđoj boli.
bayro, Polerouter, Vortimejovrh and Saymoran like this post