Sunka Gasi mi se lula
Broj postova : 131 Join date : 28.10.2012 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : WOL Signature, TR Sunday's Fantasy, McB Navy Flake, McB Mixture Modern
| Naslov: Re: Lulaška defloracija 07.12.12 23:26 | |
| U međuvremenu kupljeni neki novi duhani, što u Rijeci, što u Sloveniji na granici sa Italijom, te što u samoj Italiji. Recenzije i ocjene kasnije, nakon kaj dovoljno ispušim tih duhana, a za sada mogu reći da me jedan totalno oduševio, jedan onak samo oduševio i par njih totalno razočaralo, no to je sve individualno. | |
|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Lulaška defloracija 08.12.12 1:19 | |
| O D A K L E T I C R N A A M F O R A ?!?!?!?!?!? to mi je bio bazni duvan kad sam poceo da pusim lulu pre 10 godina, i od tad ga nisam vido!!!! stavise, nisam ga nasao ni po netu i mislio sam da se vise ne proizvodi. pricaj brzo, gde si ga nabavio i koliko para je???? | |
|
Sunka Gasi mi se lula
Broj postova : 131 Join date : 28.10.2012 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : WOL Signature, TR Sunday's Fantasy, McB Navy Flake, McB Mixture Modern
| Naslov: Re: Lulaška defloracija 08.12.12 3:12 | |
| Kupljeno neki dan u Gemoni (Italija) u kiosku do željezničkog kolodvora. Košta oko 8,50 eura | |
|
Desamp Peče me jezik
Broj postova : 344 Join date : 27.10.2012 Age : 56 Lokacija : Beograd-Rio de Žarkovo
| Naslov: Re: Lulaška defloracija 08.12.12 10:04 | |
| - Sunka je napisao/la:
[center] [You must be registered and logged in to see this image.] [center] Što je lepo kada na pakovanju nema "umrlice" . Ako bude tabakera za neki drugi duvan imaš gde napisati naziv. Očekujem kritike i utiske. | |
|
Sunka Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lulaška defloracija 08.12.12 20:27 | |
| Nema, jer je bila naljepnica pa sam je skinuo [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Lulaška defloracija | |
| |
|