| Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Yrb Prva lula
Broj postova : 44 Join date : 27.01.2013 Age : 44 Lokacija : Split odnedavno
| Naslov: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 12:22 | |
| Nakon cijelih mjesec dana pušenja uspio sam iszristi/zagristi usnik tako da je pri vrhu puknuo, a pretpostavljao sam da se može negdje kupiti novi.
Obilaskom 2 shopa u Splitu saznao sam da nemaju pa sam se nadao da možda negdje u Zagrebu ili online se može naručiti pa bih vas molio da mi kažete gdje bi to bilo moguće
Hvala | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 14:48 | |
| na to pitanje je tesko odgovoriti jer sumnjam da ih uopce ima u ponudi. mislim da bi bilo najbolje da ga netko od majstora izradi, od nule. problem je sto to moze poprilico kostati. nije valjda da ti to napunknuce toliko smeta? neka ti ostane kao uspomena na pocetke ovog lijepog hobija. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 14:57 | |
| ma navuci preko crevo za akvarijum i udri | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 15:01 | |
| dobro kazes! @Yrb - evo, ukoliko budes narucivao duhan (ili netko koga poznajes), neka ti naruci par komada ovih, zove se "rubber soft bit". mali komadic kume, navuces preko usnika i to je to. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 15:02 | |
| pa ja to prepisao od brke | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 15:30 | |
| Ovaj olagumi ne smeta | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 16:00 | |
| Ja san bija jednom na ebayu naletija da neko prodaje usnike, medjutin tesko da ces tocno naletit na usnik koji dimenzijama tj promjerom pase ili lipo sida na tvoj vrat lule. Cuj malo pogledaj po netu ili sta grga kaze jedino dat izradit novi. A ove rubber soft bitove iman komada dva i rijetko ih koristin, treba se naviknit malo jer ti poprilicno bude deblji usnik pa je malo neugodno u pocetku. Inace neman obicaj drzat lulu u ustima pa mi ni ne treba. al svakako preporucavan svima koji vole drzat lulu u ustima jer definitivno cuva usnik. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 16:04 | |
| ja, takodjer, nisam "clencher". strasno puno slinim ako mi je lula u ustima i to mi je velik problem. |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 27.01.13 17:08 | |
| Ka i ja, to je zato sta nemamo tu naviku pa balimo ka buldozi hahahah | |
|
| |
Yrb Prva lula
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 14:09 | |
| u meďuvremenu sam uspio polomiti usnik kada sam pokusao rastaviti lulu. valjda se zaljepio za drvo pa je samo puklo. jbg Još sam n00b.
Ali otišao sam u dućan u Vukovarskoj i tamo sreo vlasnika. Dao mi je par savjeta i kupio sam jos jednu lulu sa slicnim usnikom pá ce valjda biti ok. nemogu ovu kukuruznu stalno pušit
a narucit cu i novi usnik s ebaya pa cemo vidit
edited na PC-u
Zadnja promjena: Yrb; 01.02.13 14:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 14:12 | |
| Yrb, na kakvoj to tipkovnici tipkaš? | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Yrb Prva lula
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 14:28 | |
| ma na mobitelu, pa ima onaj autocorrect i stavlja što on želi a ne što ja želim, gadi mi se to, sad sam na PC-u | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 16:57 | |
| To si bija u Kule pa ti je uvalija jos jednu lulu hahaha A moze bit da si je isa rastavit kad je bila ugrijana... Triba to pomalo, znaju pera bit osjetljiva | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 17:35 | |
| - Yrb je napisao/la:
- u meďuvremenu sam uspio polomiti usnik kada sam pokusao rastaviti lulu. valjda se zaljepio za drvo pa je samo puklo. jbg Još sam n00b.
Ali otišao sam u dućan u Vukovarskoj i tamo sreo vlasnika. Dao mi je par savjeta i kupio sam jos jednu lulu sa slicnim usnikom pá ce valjda biti ok. nemogu ovu kukuruznu stalno pušit
a narucit cu i novi usnik s ebaya pa cemo vidit
edited na PC-u Kud baš sa slićnim usnikom? Zar se moraš opeći nekoliko puta? Ne grizi usnik!! Lula se može držati među zubima, "zahaklati", a ne gristi Ne kupuj usnik preko eBaya jer svaka lula ima SVOJ usnik koji se obrađuje po glavi (tijelu), tako da u 99% slučajeva neće odgovarati... | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 17:49 | |
| Dakle Keko ti je sve reka, to san i mislija i to je vec receno. Eventualno dat precizno izradit kod pipemakera... Ne tramakaji usnik sa lule na lulu, u zadnju ces i taj novi slomit. Pusti je neka ti bude suvenir i vodic kako ne postupat sa lulon | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 17:54 | |
| Tko je Keko? Nije li se forumu neki dan prikljucio Kekoa8? |
|
| |
Yrb Prva lula
| |
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 18:03 | |
| - grga je napisao/la:
- Tko je Keko?
Nije li se forumu neki dan prikljucio Kekoa8?
Ha ha, dobio sam stari nick I da se vratim na temu...Točno, ništa bez pipemakera!! Koliko nam je samo Davorin tih usnika pokrpao... I još nešto mladiću...Kad je lula vruča i "vlažna" ne ju rastavljati na silu. Pogotovo ako čuješ krckanje ili postoji bilo kakav otpor. Pročešljaj po forumu, naći ćeš kako je i vosak vrlo koristan... | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 01.02.13 22:58 | |
| može li se Keki vratit "broj" postova? Za "starog" lisca smješno izgleda "bjeli zubi" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 02.02.13 0:29 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 02.02.13 17:08 | |
| znam da ih ima u karlovcu za kupit, u onom kauflandu njihovom ima tobacco shop |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 02.02.13 17:33 | |
| - ZvonimirPipeSmoker je napisao/la:
- znam da ih ima u karlovcu za kupit, u onom kauflandu njihovom ima tobacco shop
Kaj stvarno ima kod nas usnika za kupiti? Nemreš vjerovati!! | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? 02.02.13 17:46 | |
| Keko a kaj se čudiš. Kinezi delaju.Za iste one njihove lule,hehehe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? | |
| |
|
| |
| Uništio sam usnik, gdje kupiti novi ? | |
|