|
| Došla lula!! (iz nagradne igre!!) | |
|
+11Simba amaru Desamp Davorin Matko fra_Perica MOVESHAKER fatjoe darkoni013 mariv.photo Rip Kirby 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Došla lula!! (iz nagradne igre!!) 14.02.13 9:41 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Došla lula!! (iz nagradne igre!!) 14.02.13 21:34 | |
| Baš mi je drago što je neko iz Kvarnerske filijale dobio lulu od gospodina Davorina na poklon,jer njegove lule tako dobro izgledaju,predobro sjedaju u ruci a sama izrada može zasjenit bilo kakvog umjetnika s bilo kojeg područja umjetnosti,jer to što gosp Davorin napravi od jedne klocne to je nešto što,mogu reči,prelazi granice nečeg normalnog,svakidašnjeg mene kao da smještaju u drugo vrijeme,vrijeme vilenjaka i starih dvoraca,vitezova...malo sam se raspisala o luli koju nisam vidjela nego na slici,a razlog je što sam dvije lule koje je gosp Davorin izradio imala prilike držati u ruci i osječaj koje su ostavile u meni ravan je takvoj mašti,snovima o prošlosti,davnoj,davnoj...kažem vam ja sam se osječala kao da sam trenutno u tom dalekom vremenu spoznaje,samo sam lule dodirivala i promatrala,neopisivo.I sad nakon nekog određenog vremena,od kad sam upoznala gosp Davorina,imala prilike i čast držat njegove lule u svojim rukama,i kako sam počela pušit lulu,otvorila mi se neopisiva želja da si možda,zapravo ne možda nego sigurno,kad tad jednu i sebi priuštim jer vrijedi je imat u posjedu,ali naravno kad budem namirila želje svog supruga jer on o njegovim lulama priča več dugo vremena....Al za razliku od njega,ja sam ju prva imala u ruci i znam o čemu pričam...Eto toliko o ovoj temi i još jednom da izrazim puno, dugo,i sretno pušenje nagrade koju je dobio Rip Kirby!!!!!! |
| | | Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
| Naslov: Re: Došla lula!! (iz nagradne igre!!) 14.02.13 23:06 | |
| - kanja je napisao/la:
- Baš mi je drago što je neko iz Kvarnerske filijale dobio lulu od gospodina Davorina na poklon,jer njegove lule tako dobro izgledaju,predobro sjedaju u ruci a sama izrada može zasjenit bilo kakvog umjetnika s bilo kojeg područja umjetnosti,jer to što gosp Davorin napravi od jedne klocne to je nešto što,mogu reči,prelazi granice nečeg normalnog,svakidašnjeg mene kao da smještaju u drugo vrijeme,vrijeme vilenjaka i starih dvoraca,vitezova...malo sam se raspisala o luli koju nisam vidjela nego na slici,a razlog je što sam dvije lule koje je gosp Davorin izradio imala prilike držati u ruci i osječaj koje su ostavile u meni ravan je takvoj mašti,snovima o prošlosti,davnoj,davnoj...kažem vam ja sam se osječala kao da sam trenutno u tom dalekom vremenu spoznaje,samo sam lule dodirivala i promatrala,neopisivo.I sad nakon nekog određenog vremena,od kad sam upoznala gosp Davorina,imala prilike i čast držat njegove lule u svojim rukama,i kako sam počela pušit lulu,otvorila mi se neopisiva želja da si možda,zapravo ne možda nego sigurno,kad tad jednu i sebi priuštim jer vrijedi je imat u posjedu,ali naravno kad budem namirila želje svog supruga jer on o njegovim lulama priča več dugo vremena....Al za razliku od njega,ja sam ju prva imala u ruci i znam o čemu pričam...Eto toliko o ovoj temi i još jednom da izrazim puno, dugo,i sretno pušenje nagrade koju je dobio Rip Kirby!!!!!!
Hvala Kanja! ...mislim da si se ti malo napušila Gospodara prstenova! Suprug će bit sretan kad vidi da su mu gljive i ruine netragom nestale, objasni mu da mu ih je sigurno popušio neki vilenak! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Došla lula!! (iz nagradne igre!!) 14.02.13 23:09 | |
| Dogovoreno,al te ljepo molim da to ostane među nama,već sam počela pikirat al još ne znam kako da maznem a da ne primjeti,stalno je doma |
| | | Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
| Naslov: Re: Došla lula!! (iz nagradne igre!!) 14.02.13 23:17 | |
| - kanja je napisao/la:
- stalno je doma
....kad je stalno po kafanama nevalja, kad je stalno doma nevalja.... te žene nikad zadovoljne! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Došla lula!! (iz nagradne igre!!) | |
| |
| | | | Došla lula!! (iz nagradne igre!!) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|