| "Ljetni duhani"? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
king1976 Gasi mi se lula
Broj postova : 126 Join date : 21.11.2012 Age : 48 Lokacija : Crikvenica Omiljeni duhani : MM 965, EMP, Blue Mountain, Balakn Sasieni, Balakan Latakia, Town Topic
| Naslov: "Ljetni duhani"? 24.03.13 6:46 | |
| Evo, pomalo se bliži ljeto i sve nedaće vezane uz njega - vručine i sparine, pa me interesira da li vam je rotacija duhana ista ili pak imate nešto prikladno za uživanje u hladovini, naravno s latakijom. Vjerujem da nema nekih značajnijih promjena, ali nekako ne mogu povezati npr. BL s temperaturom 35+ stupnjeva.
| |
|
| |
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? 24.03.13 11:18 | |
| Ja sam bas proveo jutro razmisljajuci kako je dreierov #2 pre tezak aromatik za proljece/ljeto i mislim da cu ga ostaviti do jeseni u staklenci. Proslo ljeto sam se davio od gusta u Orliku, pušio sam nešto engleza ali kako sam inace vise virginijski/burley tip to sam i najčešće pušio. Mislim da cu za aromaticne trenutke ipak uzeti erinmore sad kad zatopli skroz. | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? 24.03.13 12:00 | |
| po ljeti (uz more) samo McBaren Navy Flake | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? 24.03.13 12:25 | |
| - MOVESHAKER je napisao/la:
- po ljeti (uz more) samo McBaren Navy Flake
uh, predobar u tim uvjetima, zaista. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? 24.03.13 13:26 | |
| Individualno, meni po ljetu prijaju samo jaki duhani, po mogucnosti s latakijom, nema pravila, samo eksprimentiranje | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? 24.03.13 13:41 | |
| Ljeto, zima - uglavnom isto. 965, EMP, Oriental, Billy Bud. | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? 24.03.13 14:11 | |
| Ja nemam ljetni-zimski repertoar.Ovisi o raspoloženju i kaj se izvadi iz ladice.Češće je presudno ovo drugo,kaj se uopće ima za izvatiti od duhana.Ali ,još uvijek se nađe nešto i nije presudna temperatura okoline,sunce ,snijeg-više možda moja "tjelesna temperatura". | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? 24.03.13 19:55 | |
| Po ljeti, s obzirom da češće imam priliku zapaliti vani pod marelicom u hladu, palim duhane koji nisu poznati po sobnim notama, dakle latakije i slično. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: "Ljetni duhani"? | |
| |
|
| |
| "Ljetni duhani"? | |
|