foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Peterson: Luxury Blend 04.05.13 9:57 | |
| Peterson: Luxury Blend[You must be registered and logged in to see this image.]A smooth and exquisite blend of golden and orange Virginias, sweetish Black Cavendish, fragrant Burley and a fabulous aroma of honey and the all time favorite vanilla flavor.Zemlja porijekla: Irska Jakost: 1/5 Sastav: Burley, Black Cavendish, Virginia Način rezanja: trakice Raspoloživo pakiranje: limenka 50g Recenzija: Disclaimer: recenzija na temelju jedne lule, courtesy of PKPL, ostavljam mogućnost da se kasnije predomislim. Ne znam da li je sample koji je u PKPL ishlapio ili što (sumnjam da je), ali ovo je jedan od najbezokusnijih duhana kojeg sam probao. Ne osjećam arome, no ne osjećam previše ni u osnovnom duhanu. Probao sam brže puffati, sporije pijuckati, sve moguće kombinacije između... i ništa. Nisam nikad mislio da ću ovako nešto pisati za peterson prozivod, ali koji *censored*? Ocjena: 1/5
Zadnja promjena: foksieloy; 05.05.13 19:52; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Peterson: Luxury Blend 05.05.13 8:29 | |
| Ni meni nije sjeo. Slično razmišljanje... Imao sam Petersonov i Delux mix i Luxury Blend, Delux imao malo bolji okus i room note, ali sve u svemu u moj ruksak LB više neće, a DM moožda... | |
|