Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
bayro, Branislav, Slajs, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 31.01.24 9:44
Žena upravo dobila potvrdu da ne radi u subotu pa idemo u Graz zadnji put pred brod.🥹
Sve isto kao i prošli put, ako nekome nešto treba, javite.
Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Slajs, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Slajs, v.milan, PurgerVž, Saymoran and FrancoRi like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.02.24 16:40
Nisu
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.02.24 16:49
Nikša je napisao/la:
Nisu
Nisam bio siguran jer mi je mutno malo.. Hvala Nikša! 🍻
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.02.24 20:10
Ništa. Neka druga marka, nisam dobro zagledao, ne sjećam se koja. Nisu mi bile nešto u ruci da tako kažem.
PurgerVž likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 04.02.24 6:28
PurgerVž je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Nisu
Mobitel mi zeza s slikama u zadnje, valjda se naljutio što sam ga "par" puta otresao o pod.
Ako te nešto drugo zanima, pitaj probam vidjeti na original slikama.
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 04.02.24 11:30
Nikša je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Nisu
Mobitel mi zeza s slikama u zadnje, valjda se naljutio što sam ga "par" puta otresao o pod.
Ako te nešto drugo zanima, pitaj probam vidjeti na original slikama.
Ma ne, pitam samo onako informativno.. 😉
Nikša likes this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
PurgerVž likes this post
Nikša Oblak dima
Samo se sjećam da je pisalo da su rađene u Italiji. Sorry 😔
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 19.03.24 21:30
Eto danas sam i ja bio u Lurdu. Prvi put. Stanje u 17 sati na 19.03. Bilo je sledece [You must be registered and logged in to see this link.]
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 19.03.24 21:31
I trebalo je nešto da se uzme [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 19.03.24 22:30
Lurdu 😆 Dobra 👍 Kakav je ovo duhan u vrećici? Ne vidim dobro.
Izbor izgleda sličan ko i zadnji put. Glavno da nisi otišao praznih ruku da se gospođa za pultom ne uvrijedi.
Saymoran and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
A i ti Borut pripazi kad postavljaš slike, a ne da ja ujutro moram editirati post, da ne krivimo glavu, jer su slike malo ujero!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Borut likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 20.03.24 9:05
To ti je NONAME mali pakung 100g.
Inače pojma nemam kako da one slike sve pravo okrenem.
I još to: iskustvo kupovine u takvom dučanu za lule i cigare bilo mi je super. Sa osmijehom sam bio celi čas tamo. I nagazio sam na žensku koja tamo prodava i slovenski je znala. Tako da sam normalno mogao da komuniciram i na kraju pitao dali mogu da fotografiram,. ništa nisam sakriveno fotografirao. I fino je kad imaju tamo otvorene duhane u onim staklenim bačvama.
Samo one basket lule su bile ono eh eh, nisam uzeo ni jedne.
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 20.03.24 9:22
Baš lijepo
Vortimejovrh and Borut like this post
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 20.03.24 9:34
To si naletio na staru Dreiericu koja je Čehinja, pa se snalazi sa nama ili na prodavačicu koja je Slovenka i zna sve naše južnoslavenske jezike.
Vidim da ima Stanislawa na počasnom mjestu, što je pohvalno, rahmetli Dreier ga je držao na najdonjoj polici!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Vortimejovrh and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 20.03.24 16:47
Hvala za info o NoName. Malo kasno uskačem u raspravu. Puknuo mi po drugi put u 10 dana internet pa smo bili pola dana bez signala. Imamo novi sistem od onog Teslaša, E. Muska, Starlink. I kvaliteta signala je stvarno ok, ali kako smo prvi brod s tim sistemom, kad im nešto zakoči ovi u firmi u Njemačkoj se češu za glavu. Sve je novo, trude se, pa nema frke. Mogu normalno otvoriti Forum što prije nisam mogao.
Odoh off topic
Da mislim da je bas zadovoljstvo tamo kupiti, nisam još ni jednom naletio da je netko bio neljubazan ili kako bi rekli skuhan. Zato se i vracam,.pored duhana naravno. Drago mi je Borute da si dobro prošao u svakom pogledu.
bayro, Lakeman, GrⒶna and Borut like this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.03.24 8:33
....možda komšiju Igora (koji je labilan kao i ja!) cimnem da skočimo do Graza kada budem preuzimao auto u Zagrebu...
Nikša likes this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 02.06.24 11:35
Planiram jedan vikend ovog mjeseca otići do Graza. Ima li ko kakvih želja?
bayro, Sokreos, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Borut and FrancoRi like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 02.06.24 15:31
Može Milane meni jedan Wellauer Standard Mixture i jedan Balkan Mixture!