| Helsingør Vanilla | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Helsingør Vanilla 19.08.13 11:25 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]A full-flavour “Danish type mixture” with an intensive vanilla aromaPÖSCHL TABAK: Helsingør Vanilla Zemlja porijekla: Njemačka Jakost: 2/5 Sastav: Virginia, Cavendish Način rezanja: trakice Raspoloživo pakiranje: vrećica 50 g Mjesto kupnje: Churchill - Tower centar, Rijeka DISCLAMER: Opisan je isključivo moj doživljaj ovog duhana, stoga sve što pročitete uzmite sa "zrnom soli". ---==||RECENZIJA||==--- Miris vanilije se širi još prije otvaranja zapečaćene vrećice, te je nakon otvaranja miris bio toliko intenzivan da mi je doslovno opekao nosnice. Nakon kraćeg vremena, miris se stabilizirao i postalo prilično ugodan. Duhan je sam po sebi bio prilično suh na dodir, lijepo se pali, ravnomjerno izgara i najbitnije, ne izgara pre brzo i toplo iako je suh. Mješavinom prevladava virginia, a cavendisha praktički ima samo u tragovima, tako da cjela mješavina ima lijepu "zlatnu" boju. Nakon paljenja nećete odmah osjetiti aromu, stoga, povucite nekoliko dimova na "prazno". Ubrzo vam se usta počinju puniti dimom koji je toliko gust da imate osjećaj da nešto pijete. U prvi mah sam imao osjećaj da su mi usta puna lagano aromatizirane i zaslađene vode, a ono najbitnije, taj osjećaj prati izgaranje duhana do samog dna lule, ne grize i ne ostavlja gotovo ništa kondenzata za sobom; Samo nešto sline koju ne možete zadržati kad počne curiti za slatkoćom ovog duhana. ---==||ZAKLJUČAK||==--- Za sada, ovo je vanilija po mom ukusu; Slatka, punog okusa i najbitnije IMA aromu vanilije (što se ne može reći za sve vanilije koje sam probao). Prilično lagan, nikotinski slab i po malo ravan, što će vjerojatno odbiti iskusnije pušače. Međutim ,ako tražite jutarnje/večernji duhan koji se slaže sa kavom, čajem ili nekim od slađih napitaka (usudite se probati kakao ili nešto slično...) ovo bi mogao biti duhan za vas. Moja ocjena: 4/5 (fali "vitamina" N i kompleksnosti, dok s druge strane ugodno iznenadi.) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 19.08.13 12:15 | |
| Recenzija odlicna i "zove" na kupnju. Potrazit cu to pa ako i ne valja, zamijesam samo u svoj aro mix. |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 19.08.13 13:34 | |
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 19.08.13 19:10 | |
| Odlična recenzija, nisam siguran da bi bio duhan za mene doduše. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 20.08.13 14:14 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Odlična recenzija, nisam siguran da bi bio duhan za mene doduše.
Čitao sam dosta recenzija o Skandinavikovoj vanilli i sve što su ljudi kod nje našli, jaaaaako slično sam ja našao u ovom, samo što je ovaj na bazi virginije uz tragove cavendisha, dok su ostali uglavnom obrnuti. Kad mi stigne PKPL, probam skandinawika, napravim usporedbu, pa vidi interesira li te ili ne Cjena je inače ravno 50 kn, ne znam kako je kod skandinavika. | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 20.08.13 14:54 | |
| mogao bi biti dobar za "oplemeniti" kučne aromatske blendove; za dodati malo slatke vanilije u mix ko voli...
Uzet ću danas paket, pa prošnjofat. Thanks na recenziji! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 03.09.13 14:20 | |
| - gstaraz je napisao/la:
- mogao bi biti dobar za "oplemeniti" kučne aromatske blendove; za dodati malo slatke vanilije u mix ko voli...
Uzet ću danas paket, pa prošnjofat. Thanks na recenziji! I? Si ga našao? probao? doživljaji? | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 03.09.13 14:41 | |
| ma nisam... potrošio sam lovu na duhane koje stalno dimim, pošto sam imao godišnju reviziju Bukse, pa sam nadopunjavao. Operacija kupovine 2 kg duhana me prilično po džepu opalila, tako da sad moram biti miran neko vrijeme.
doči če i on na red kad tad... | |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 03.09.13 23:41 | |
| Ta tvoja barka mala...'Po meni je to pomalo jaci duvan-previse sladak,i kad se izdimi mirisi mesec ipo dana.Skoro sam ga probao sam miris te obori... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 04.09.13 10:18 | |
| - Taras je napisao/la:
- Ta tvoja barka mala...'Po meni je to pomalo jaci duvan-previse sladak,i kad se izdimi mirisi mesec ipo dana.Skoro sam ga probao sam miris te obori...
DA obori... Doslovno me nos zapekao kada sam ga friško otvorio. | |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 13.09.13 20:24 | |
| Odlična recenzija, jedva čekam da probam. =UPDATE=Napokon neki duhan gdje se osjeti vanilija, lagan za pušiti i ne grize jezik. Ocjena: 4/5
Zadnja promjena: Grey Wizard; 20.09.13 14:17; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla 18.07.17 20:47 | |
| Već tri mjeseca nisam praktički zapalio nijedan aromatik. Danas kupio vrećicu ove krasote i nisam požalio. Ovo je fini duhan za ljetne večeri, a može poslužiti i kao nešto što ćete dimiti na nekom izlasku ili kavi s prijateljima. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Helsingør Vanilla | |
| |
|
| |
| Helsingør Vanilla | |
|