| Super Value Vanilla | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Super Value Vanilla 30.11.15 22:37 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Zemlja porijekla: SAD Proizvođač: supreme Value Jakost: 1/5 Pakiranje vrećica 40g Vrećica u kojoj se čuva duhan je od plastike. Pri otvaranju vrećice osjeti se miris plastike koji se zavukao u duhan. Miris vanilije je u tragovima. Duhan je strašno vlažan i rezan na trakice. Dosta je skup za 40g. Pali se strahovito teško i u ustima ostaje smrad plastike u kojoj je čuvan. Kroz cijelo pušenje strašno grglja i ne daje nikakav, ali nikakav okus. Miriše donekle lijepo, ali solidan room note ne može umanjiti svo ono grgljanje i pregrijavanje. Pušio sam ga iz indonezijske lule majstora Budi Setiawan Wikanta. Probat ću ga malo osušiti i pušiti iz veće lule. Zasad mogu samo reći da bi radije pušio Clan nego ovo. Ocjena: 1/5 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 1:09 | |
| Nije valjda tako loš? Jel gori od cherry i vanilla od borkum riffa? BTW nije Supreme nego Super |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 8:33 | |
| Kad kupuješ gadosti kao "Super Value"! To je hrpa umjetne arome sa duhanom u tragovima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 8:47 | |
| Sorry Corvus ali moram te pitati -- zasto uz toliko dobrih duhana koji su danas dostupni i popraceni recenzijama ovdje na forumu ti odlucis probati s ovakvim smecem Ne kazem da ne treba tu i tamo (oprezno) probati neku egzotiku ali mislim da ako si vise od dvaput zapalio lulu znas prepoznati i prije kupnje kad je nesto strava i uzas. Za kraj samo pada mi napamet usporedba -- recimo, ima aficionadosa slicnih nama koji uzivaju u vinima i vrlo vjerojatno imaju neki forum -- i sad, ovo je pandan situaciji u kojoj netko od tih finih alkosa odluci recenzirati Velog jozu iz tetrapaka - pa brate, taman da oni meni plate ne bi takav gnoj stavljao u usta | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 9:05 | |
| pa kao upozorenje mlađim i neiskusnijima je svakako postiglo uspijeh | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 11:14 | |
| Nemojte ljudi tako, ima u tom pakovanju i duhana, kad razgrneš glicerin, arome, sjeno i slamu, siguran sa da ima i virginije!!! | |
|
| |
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 11:21 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
nightsmoke Prva lula
Broj postova : 94 Join date : 05.11.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb
| |
| |
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 12:44 | |
| - nightsmoke je napisao/la:
- Mislim da je dobro imati u recenzijama i "junk" duhane ili barem popis istih... Iz razloga da neiskusniji,kada nalete na nešto novo, mogu provjeriti o čemu se točno radi... Za cijenu tih katastrofa zasigurno možeš kupiti i vrećicu dobrog duhana... Ja sam osobno nov lulaš, pušim uglavnom provjerene stvari o kojima ste napisali recenzije i još jednom hvala svima na recenzijama, ali mislim da bi trebalo biti i ovakvih recenzija s napomenom da se zaobilaze u širokom luku.
Potpuno si u pravu; ako nisi siguran - pitaj! Pa ima nas barem deset na ovom forumu koji smo probali svašta - od nikad prežaljene "Banatske ruže", "Princa Alberta" pa do Svetog Grala - "Balkan Sobrania" - sigurno će netko znati! Jer ovako uletiti grlom u jagode je u najmanju ruku, gubitak novaca; na koncu će taj duhan završiti u zahodu! U starom klubu smo imali ladicu sa takvim duhanima koje nitko nije htio. Na koncu, kad smo odlazili, ja sam kao Nijemci na povlačenju, sve te gadosti pobacao, a Švigijeve duhane naravno uzeo i sačuvao i pušili smo ih u nedjelju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Super Value Vanilla 01.12.15 12:55 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Super Value Vanilla | |
| |
|
| |
| Super Value Vanilla | |
|