BSmatic Prva lula
Broj postova : 92 Join date : 24.11.2011 Age : 46 Lokacija : Las Vrbas
| Naslov: Jacht Club - Black Cavendish 31.08.13 20:42 | |
| Upravo tako Jacht - ne Yacht, posto je duvan Madjarski. [You must be registered and logged in to see this link.]Dobio sam ga na poklon, pa da ne gledam u zube i cenu (preracunajte koliko je 870 forinti za 40g), evo ga skroman review od neiskusnog smokera... Znaci golden Virginia i nedefinisana crna smesa u proizvodjacevoj nedoumici nazvana "Aromatic Black Cavendish". Po mirisu ne bih ga razlikovao od W.O. Larsenove najnize ponude i cini se da su sve te arome pravljene po istom principu i kalupu kad se oznace samo "aromatic" etiketom. Ni po prvih par dimova nisam video razliku...cak sam i pomislio da je "mild" varijanta u pitanju, ali "treca ruka" je bila malo jace nabijena pa je na posletku duvan pokazao pravo lice-i to posred mojih usta. Mozda treba da se pusi sa filterom jer kondenzacija ne prasta, a kako nisam pio akrilne boje, nemam pravi sinonim za poredjenje. Nisam popusio celu lulu. Ponavljam, nisam iskusan i verovatno nisam ni predodredjen za aromatike. Duvan se ne gasi (cak i bez susenja). Namam utisak da je najgori proizvod u prodaji. Subjektivno misljenje-negativno. Udarac po dzepu zanemarljiv, pa ko voli... | |
|
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Jacht Club - Black Cavendish 31.08.13 21:07 | |
| za taj duhan nisam nikada čuo... stavi koju sličicu u postu recenzije; lijepše izgleda, i imaš negdije "kalup" (template) za recenzije, pa ga možeš iskoristiti, pošto je fino pregledno zamišljen.
...problem kondenzata riješiš dijelom sušenjem duhana, a dijelom laganim i sporijim pušenjem.
Nije štos da nisi predodređen za aromatike; aromatici se obavezno moraju polako i hladno pušiti, a i nisu baš preporučljivi za pušače koji nisu pohvatali sve cake oko sporog i hladnog pušenja. Kad aromatik pregriješ, ode sve u Pančevo... počne vlažit, bude gorak, počne se gasiti, izgubi srž arome... ostane samo sve ono što nevalja u duhanu.
Hvala na recenziji. | |
|
BSmatic Prva lula
| Naslov: Re: Jacht Club - Black Cavendish 31.08.13 21:26 | |
| Hvala na odgovoru na istu. Nisam trenutno u svom gradu, ali obecavam da cu fotografisati i postaviti slike uskoro. Nisam bas ni "strucan" za verodostojnu recenziju zbog manjka iskustva. Posto sam bio pronudjen da pusim W.O. Larsen (Sweet Aromatic i Golden Dream) kako su maltene jedini u ponudi ovde, manje-vise sam shvatio kako ih treba koristiti, pa mi po istom proncipu ovaj duvan deluje za klasu losiji. No, necu da tvrdim...
Zadnja promjena: BSmatic; 03.09.13 0:16; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
BSmatic Prva lula
| Naslov: Re: Jacht Club - Black Cavendish 03.09.13 0:14 | |
| Evo par slicica. [You must be registered and logged in to see this link.]Da odnos velicina ne zbunjuje-ta bentica je po dijagonali svega 12cm [You must be registered and logged in to see this link.]...definitivno bolji kad se malo prosusi. i dalje ne uzimajte recenziju za ozbiljno voleo bih da cujem second opinion jednom | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Jacht Club - Black Cavendish | |
| |
|