| Ashton:Consummate Gentleman | |
|
+11Marinko kkurilj kamarad igorrr Sarmageddon Capt. Horatio MacAllister Matko Marin Split 420blackadder mariv.photo Taras fićo 15 posters |
Ovaj duhan je po Vašem mišljenju: | Loš | | 9% | [ 2 ] | Solidan | | 5% | [ 1 ] | Dobar | | 5% | [ 1 ] | Vrlo dobar | | 50% | [ 11 ] | Odličan | | 31% | [ 7 ] |
| Ukupno glasova : 22 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Ashton:Consummate Gentleman 07.09.13 13:31 | |
| Ashton:Consummate Gentleman[You must be registered and logged in to see this image.]A proper English mixture composed of only the finest Virginia,Maryland and Burley tobaccos with a pinch of Latakia.The result is a remarkable blend that is medium-bodied and traditionally English in character.Ime proizvođača:Kohlhase,Kopp&Co. Zemlja porijekla:Njemačka,EU Sastav:Virginia,Maryland,Burley,Latakia Jakost:3/5 Oblik:trakice Pakiranje:Limenka 50 g. Mjesto kupnje:Camelot Recenzija: Jedna stvarno dobra Engleska mješavina srednje nikotinske jakosti.Lijepo gori,te nije potrebno učestalno pripaljivanje lule.Odlično se puši,gustog je dima te u luli ostavlja malo bijelog pepela.Okusom dima dominiraju Virginia i Burley koji dimu daju slatkasti okus lješnjaka,dok se Latakija osjeti u pozadini.Nakon pušenja u ustima ne ostavlja poseban okus,a roomnota je tolerantna do čak udobne.Preporučio bi je kako iskusnima tako i početnicima u svijetu Engleskih mješavina.Duhan je po meni podosta sličan Dunhillu My Mixture,samo je njegova "mlađa sestrica".Duhan definitivno ne ujeda za jezik i nije zamoran za pušenje.Naravno duhan ne spada u vrh "Engleskih mješavina" ali po meni dobar duhan kojeg vrijedi probati... Ocijena:4,5/5
Zadnja promjena: fićo; 08.02.14 6:52; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 08.09.13 18:25 | |
| xxxxmislim se valja ovo probati,lepo pakovanje a za ukus cemo videti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 09.09.13 13:53 | |
| recenzija odlicna, nedavno sam i probao navedeni duhan, jako dobar! |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 09.09.13 19:37 | |
| - grga je napisao/la:
- recenzija odlicna, nedavno sam i probao navedeni duhan, jako dobar!
+1 I jedva čekam otići u Zagreb po još koju kutiju. | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 09.09.13 20:15 | |
| Mogu se samo složiti s prethodnim komentarima. Od dva Ashtona, (Artisan's Choice i Consummate Gentleman) koji su dostupni kod Goge, ovaj mi je draži. Zaista pravi "Englez", nema tu spora, a bome ima tu i latakije, možda malo više nego se reklamira na kutiji ("a pinch of Latakia"), no to zaista ne smeta, nego ga taman zaobljuje kako i spada. Preporuka u svakom slučaju | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 07.11.13 19:55 | |
| Dobar opis misavine, inace samo hvalospijevi o tom Ashtonu tako da moran probat neku od misavina jer na zalost nisan proba jos ni jednu, a Gogu mi u Splitu nemamo U svakom slucaju trazin neku englesku misavinu sa manje latakije, jer ako je ima puno onda zadominira, a misljenja san da to ipak nije to. Isto ka i spiza, triba svega bit umijereno, ni presoljeno ni papreno. | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| |
| |
Capt. Horatio MacAllister Peče me jezik
Broj postova : 401 Join date : 16.04.2012 Age : 60 Lokacija : Zaprešić
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 19.01.14 23:47 | |
| Danas dobio od frenda otvorenu limenku ovog duhana. Njemu nije legao, a meni se od prve dopao. Jako dobar duhan. Slažem se sa cijenjenim Blackadderom, latakia se sasvim pristojno osjeti. Mislim da ću dodati barem 100 g ove medicine u svoju zimnicu. | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 15.03.14 16:18 | |
| Proslu nedelju mi sinus gurnuo.ovaj duhan pod nos. Danas da napun zalihe "svakodnevnim" duhanima s malok odsetao do goge i vidmi ga tamo. Gleda on mene, ja njega, on mene... I kupik ga i... Izvrstan! Igore, bio si u pravu, vuku te latakijske mjesavine, vuku... | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| |
| |
kkurilj Prva lula
Broj postova : 60 Join date : 30.01.2014 Age : 44 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : McCl Frog Morton - kamilica :D
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 15.03.14 19:38 | |
| Ashton Consummate Gentleman mi je postao jedan od top tri duhana koje sam ikada dimio! Vrhunska "lagana" latakija. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 15.03.14 21:30 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- Proslu nedelju mi sinus gurnuo.ovaj duhan pod nos. Danas da napun zalihe "svakodnevnim" duhanima s malok odsetao do goge i vidmi ga tamo. Gleda on mene, ja njega, on mene... I kupik ga i... Izvrstan! Igore, bio si u pravu, vuku te latakijske mjesavine, vuku...
Jel ostao još koji komad? |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 15.03.14 22:27 | |
| Je, taj gentleman i onaj drugi od ashtona, ima po 3-4-5 pikse, cijena ak se ne varam je 76.99 ili tako nesto.. uglavnom na 99 lipa | |
|
| |
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 16.03.14 9:47 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- Je, taj gentleman i onaj drugi od ashtona, ima po 3-4-5 pikse, cijena ak se ne varam je 76.99 ili tako nesto.. uglavnom na 99 lipa
Taj drugi je Artisans blend...nisam ga probao,al ekipa ga je na forumu svojevremeno dobrano ishvalila | |
|
| |
Marinko Pipe maker / Moderator
Broj postova : 275 Join date : 06.12.2012 Age : 40 Lokacija : karlovac
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 30.06.14 11:21 | |
| cijelo vrijeme eksperimentiram i probao sam već dosta duhana, ovo jedan od duhana kojeg gotovo uvijek ima na mojoj polici pa tako i u luli... i mislim da sam se navukao na latakije, aromatici mi uopće ne pašu.. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 17.11.14 11:53 | |
| onaj osjećaj kada ti vise nije nista vazno u zivotu nego samo da imas limenku ovog duhana i lulu...eto, to je moj feeling na prvu kad sam danas prvi put zapalio ovaj duhan. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 27.09.15 13:00 | |
| jesam to samo ja ali mi je nekako na pocetku kantice latakija dolazila vise do izrazaja , sad pri kraju samo u tragovima :P ne kazem da je lose ali je totalno drugacije iskustvo sada nego prije. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 28.09.15 8:25 | |
| - Tomo1978 je napisao/la:
- jesam to samo ja ali mi je nekako na pocetku kantice latakija dolazila vise do izrazaja , sad pri kraju samo u tragovima :P ne kazem da je lose ali je totalno drugacije iskustvo sada nego prije.
Ne znam, meni je konstantno isti. On malo promjeni okus i Latakija se maaaaalo slabije osjeti kad je duhan suh, pa može biti do toga. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 28.09.15 10:28 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Tomo1978 je napisao/la:
- jesam to samo ja ali mi je nekako na pocetku kantice latakija dolazila vise do izrazaja , sad pri kraju samo u tragovima :P ne kazem da je lose ali je totalno drugacije iskustvo sada nego prije.
Ne znam, meni je konstantno isti. On malo promjeni okus i Latakija se maaaaalo slabije osjeti kad je duhan suh, pa može biti do toga. tocno! malo je bio sušiji ali ne toliko da ga treba ozivljavat, super gori i ne gasi se i jedan je od rijetkih koji mogu popusit do dna lule ali ocito ja osjetim tu promjenu okusa, al nema veze, dobar je on kako god okrenuo | |
|
| |
Davy Jones69 Prva lula
Broj postova : 20 Join date : 24.10.2015 Age : 55 Lokacija : Istra - Savudrija Omiljeni duhani : Sherlock Holmes.Old Dablin , Blue Montain , Blackwoods flake , MM965
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 26.04.16 23:16 | |
| Super duhan , jedina zamjerka je da je možda malo pretanko rezan pa malo prebrzo gori . Uvijek mi na kraju lule žao što nema još barem za 5 minuta | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman 26.04.16 23:31 | |
| - Davy Jones69 je napisao/la:
- Super duhan , jedina zamjerka je da je možda malo pretanko rezan pa malo prebrzo gori .
Uvijek mi na kraju lule žao što nema još barem za 5 minuta Kupi veću lulu. Odličan je to duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ashton:Consummate Gentleman | |
| |
|
| |
| Ashton:Consummate Gentleman | |
|