| W.O. Larsen: Golden Dream | |
|
+12Zmajevic Lakeman Beki David Mr.Bukowski Taras Branislav Juan da Nova fra_Perica ssekir75 PecaLula™ Zelimir 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zelimir Prva lula
Broj postova : 13 Join date : 08.11.2013 Age : 36 Lokacija : Bijeljina
| Naslov: W.O. Larsen: Golden Dream 18.11.13 0:33 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Hand p i c k e d Virginia and Black Cavendish blended with pressed and matured Burley. Finished with a sweet maple note. Zemlja porijekla: Danska Jakost: 2/5 Sastav: Virginia, Black Cavendish, Burley i nota javora Način rezanja: trakice Raspoloživo pakiranje: vrećica od 50g Mesto kupovine: "Tobbaco shop - Beograd" Recenzija: Recenzija na osnovu dve i po lule. (trenutno pusim ovaj duvan pa tu dajem polovinu ) Ovaj duvan je usao medju moje "moram uvek imati". Veoma je prijata, ima izvanredan ukus u ustima i jako lepo mirise u prostoriji. Ima prilicno sladunjav ukus koji je konstantan od pocetka do kraja. Odlican je kao dezert nakon dobre klope. :)Nisam imao priliku da ga zapalim ujutro ili tokom dana uz kafu, ali fenomenalno lezi uz vecernje opustanje i casu vode. Definitivno treba probati. Jedan savet: Ostavite duvan da se malo vise osusi. Da li zbog slatkoce ili ko ce ga znati zbog cega veoma je lepljiv i tokom pusenja vlazi tako da ga stalno treba pripaljivati. Treca lula ide kao podmazana, ali prve dve sam morao da palim svaki cas. Sve u svemu veoma dobar duvan. Ocjena: 4/5 | |
|
| |
PecaLula™ Gasi mi se lula
Broj postova : 165 Join date : 19.10.2012 Age : 37 Lokacija : Sremska Mitrovica, Srbija
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 18.11.13 18:21 | |
| Probao sam ga i nije mi legao. I sušio ga i vlažio ga i... ne ide. Od toliko slatkoće mi bude muka. Tako je i sa Stanwill-ovim Melangom. Mislim da ga više ne bih pripalio ni da je jedini na svetu. | |
|
| |
Zelimir Prva lula
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 18.11.13 23:19 | |
| Slazem se da je sladak i definitivno nije za one koji ne vole sladunjave duvane. Meni su i Larsen - Gold Dream i Stanwill - Melangom na vrhu liste. Naravno sve je stvar ukusa. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 19.11.13 21:28 | |
| bez uvrede, ali meni ima ukus ko da pušim pomadu za ruke. nemam ništa protiv aromatika, ali mnogo je mnogo. larsen sweet aromatic je majka mara za ovo (pričam za duvane koji se mogu naći u legalnoj prodaji u zemlji svrbiji) | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 19.11.13 23:27 | |
| Moja ocjena ovom Larsenu je 2/5. Gore spomenuti Melange bi mi bio 1/5 i jedini gori duhan koji sam probao bio bi Clan sa 0/5. Od Larsena koje sam probao bih preporučio Old fashioned koji bi bio 3/5, ali ni to nije za neku preporuku duhan nego ako baš hoćeš probati Larsene | |
|
| |
Juan da Nova Prva lula
Broj postova : 72 Join date : 12.06.2013 Age : 33 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 24.11.13 14:32 | |
| Devojci se sviđa aroma, a meni nije lego ni malo, naročito posle sweet aromatica i amfore. Još mi ostaje da probam Clan iz inata | |
|
| |
Zelimir Prva lula
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 25.11.13 14:03 | |
| Ovaj duvan definitivno treba osusiti. Ostavio sam malo duvana da se osusi preko noci i sinoc sam zapalio jednu lulu. Aroma je fenomenalna,miris,ukus...cak nema one preterane sladunjavosti. Od pocetka do dna lule ukus je bio konstantan. Iznenadilo me to sto kada sam ispraznio lulu na dnu je bilo veoma malo vlaznosti,cak i kada sam prosao cistcem kroz usnik nije bio vlazan. Dim je bio blag,lula se nije zagrevala. Ukoliko neko zeli da proba ovaj duvan pepodrucujem da se ostavi da se malo osusi. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 04.03.14 13:58 | |
| Kupio sam ovaj duvan posto zelim sve da probam (kupicu i Clan ). Dakle, miris duvana podseca na med i javorov sirup.Veoma slatko mirise! Spakovao sam do sad 3 lule i nisam odusevljen,kao da sadrzi previse "hemije",nije prirodan ni malo,jeste sladak ali eventualno stvara mucninu od koje ne pozelis vise u lulu da ga stavis!!! I povrh svega opekao sam jezik,dacu mu jos jednu sansu kad mi se vrati osecaj u jeziku Sweet aromatic je izmisljen za ovaj "zlatni san". | |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 17.11.14 21:56 | |
| Ja sam,krenuo sa tim duvanom u početni lulaški staž.Meni nije loš čak ga svaki put ga kupujem,ako uzmem više od dve ili tri kesice različitih duvana čisto da mi okadi kuću | |
|
| |
Mr.Bukowski Prva lula
Broj postova : 6 Join date : 10.11.2014 Age : 33 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Holger Danske - Black & Bourbon
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 22.11.14 11:28 | |
| I ja sam sa golden dream-om usao u svet lule Bio mi je ok na pocetku,ali je pao u vodu kad sam probao sweet aromatic,po meni je malo bolji od dream-a.Medjutim sad kad sam konacno uspeo doci do engleske mesavine,zapravo do rattray's 7 reserve,mislim da cu aromatike paliti samo u krajnjem slucaju. | |
|
| |
David Prva lula
Broj postova : 34 Join date : 30.09.2014 Age : 29 Lokacija : Vajdaság
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 26.05.15 12:01 | |
| Obicno izbegavam da pisem misljenja posle 2-3 lule, i dobro sto sam tako uradio. Na prvu loptu mi se nije svideo ovaj duvan, posle drugog puta je vec krenulo na bolje, a posle treceg puta sam uklavirio da nije ni toliko los duvan. Uzeo sam jedno pakovanje od 50g, ali ne verujem da cu ponovo kupiti ako nestane... Bolji mi je sweet aromatic od istog proizvodjaca. | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 16.04.18 20:49 | |
| Upravo popusio svoju prvu lulu slegao utiske i ne znajuci gde da pisem izabrao sam ovu temu . Kupio sam ovaj duvan uz svoju prvu lulu juce na preporuku prodavca kao dobar duvan za pocetnike . Po meni iskreno prejaka aroma podsetila me je na jeftine vanila cigarilose koje sam puckao kao klinac . Sve u svemu nisam dozvolio da mi to umanji uzitak , iako sam morao da je palim 3 , 4 puta , probacu ga jos i po preporuci sa ove teme ostaviti malo da se prosusi sledeci put . | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 16.04.18 20:57 | |
| ostavi ga da se jako osuši za izađe većina arome. Onda ga ovlaži destiliranom vodom i humidrolom i biće blaži.
_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 16.04.18 22:07 | |
| A gdi si kupia ? Kod Nikole ili...? | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 16.04.18 22:57 | |
| Da . Jako fin covek ! P.S. mnogo mi se svidja after taste ne znam da li je to od same lule , duvana ili kombinacije | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 16.04.18 23:04 | |
| A jel nudio ća od ovih ispod tezge ? GD ima mio miris iz kese, i nakon nekog vremena, lep after taste, ali dok se dimi je kao tamjan ! Ja kad sam bio primoran da ga dimim, dimio sam ga sa filterima. | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 16.04.18 23:08 | |
| Nije mi nudio nista iako sam procitao na forumu ali nisam ni trazio. Rekao sam da sam apsolutni pocetnik i da mi da sta god on smatra najboljim za mene . Edit : U pravu si stonse tice tamjana | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 16.04.18 23:16 | |
| E pa onda ti zelim sretan i ugodan lulaški život ! Slažem se sa Nikolom, Golden je za početnika najbolji od ovih u ponudi. Mada da ima neki Scottish ispod pulta, ne bi bio loš za početak... Vidićeš i sam, Nikola je prodavac, Clan mu je " najbolji na svetu ", meni ne da ovo ispod tezge, sumnjičav sam mu, ali mom nećaku daje samo tako ! | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 17.04.18 0:10 | |
| Pitao sam ga i za Clan hteo sam da ga probam posle cele price rekao je da nije za neiskusne i da je golden pravi izbor | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 17.04.18 0:35 | |
| ne znam kakva je ponuda u beogradu, ali probaj uzeti original choice ako je dostupan. odličan je za početnike, a aroma mu nije prejaka kao kod ovih aromatika. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 17.04.18 17:55 | |
| nema ga, wranjo. usput, pošalji mi cene duvana u mađariji. imam prijateljicu koja često ide, a slab sam sa duvanima... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 18.04.18 8:29 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- ostavi ga da se jako osuši za izađe većina arome. Onda ga ovlaži destiliranom vodom i humidrolom i biće blaži.
Ovo potpisujem. I meni je bio pre sladak I pre jaka aroma, Ali sto see vise susio, bio je ugodniji. Po meni bi vam sweet aromatic bio bolja alternative, iako je I taj prilicno aromatican. | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 18.04.18 10:43 | |
| Ali sweet ima, barem neko raspoznavanje okusa. A Golden je ća tamjan... | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 18.04.18 10:45 | |
| E za đavla otjerat dobar a i muhe bogumi! | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream 18.04.18 11:44 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: W.O. Larsen: Golden Dream | |
| |
|
| |
| W.O. Larsen: Golden Dream | |
|