Broj postova : 34 Join date : 30.09.2014 Age : 29 Lokacija : Vajdaság
Naslov: W O Larsen-Sweet aromatic 27.03.15 21:46
[You must be registered and logged in to see this image.] Hand ***** mature Virginia, aged Burley, and mellow Black Cavendish added vanilla and fruity flavours for a sweet aroma Zemlja porekla: Danska Jakost: 2 Sastav: Virginia, Burley, Black Cavendish Nacin rezanja: Rezanci Raspolozivo pakovanje: kesica 50g, limenka od 100g Kao pusacu aromaticnih duvana, meni se ovaj duvan jako svidja, iako sam citao da se dosta njih na internetu i ne slazu sa mnom. Prilikom otvaranja kesice, oseca se taj sladunjav miris, ne preterano jak, ali ni preterano slab. Prilikom paljenja, prvih nekoliko dimova izrazito slatki, no tokom pusenja delimicno 'izbledi', ali je sasvim dobar. Lepo gori, podjednako, sa hladnim dimom, ostavljajuci za sobom tamniji pepeo. Sve u svemu, dobar aromatik, jedina moja zamerka je da je dosta 'slab', sto se tice nikotina, navikao sam malo jace da dimim, ali to kompenzuje sa izrazitim room-notom, kao i ukusom. 4/5 zdezdica, zasluzeno.
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 19.04.17 21:06
Ako se ne varam to na fotki je Masters blend - Sweet aromatic. A Sweet aromatic je crveni: [You must be registered and logged in to see this link.]
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Rale likes this post
Liriel Prva lula
Broj postova : 13 Join date : 27.08.2017 Age : 32 Lokacija : Novi Sad
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 27.08.17 20:59
Varas se Sweet Aromatic je ranije samo imao crvenu trakicu preko, koja se i vidi na slici iznad.
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 27.08.17 22:30
Ja sam to probao jednom pa veci deo poklonio,imam jednog druga koji voli da pusi bilo sta ako je dzabe.
Vortimejovrh likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 27.08.17 22:49
Poznata francuska marka: "Žicam"!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 28.08.17 16:33
bayro je napisao/la:
Poznata francuska marka: "Žicam"!
nusproizvodjac Prva lula
Broj postova : 17 Join date : 22.08.2017 Age : 32 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 28.08.17 20:51
Moj prvi duvan, ali ga vise nisam kupovao, jer sam presao na Amphoru i na MB. U pocetku mi je bio dobar, ali ima malo napadan miris iz kesice i u pocetku mi je bio malo odbojan, kao na cokoladu. Daleko bolji od Golden dream, koji mi je kao da pusim Nivea original kremu za ruke.
Zadnja promjena: nusproizvodjac; 29.08.17 10:13; ukupno mijenjano 1 put.
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 28.08.17 21:42
Ako hoces da saznas sta je stvarno odvratno pomirisi Stanwell vanilu.
nusproizvodjac Prva lula
Broj postova : 17 Join date : 22.08.2017 Age : 32 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 29.08.17 10:20
Auh, sama pomisao mi stvara nelagodnost, znam kakvi su cigarilosi sa vanilom, ovo verujem da je jos gore. Sa Larsenom sam skontao zasto mi je jedan drug rekao na pocetku lulaske karijere, ''ako ti se jedu visnje, kajsije, cokolada i slicno, kupi i jedi, tome nije mesto u duvanu''. I isostavilo se tacnim, bar za mene, jer su mi vise prijale latakijske mesavine, ili cista Virginia kao MB, nego mesavine sa raznim toppingom. Koliko mi je ovaj Larsen prijao kao pocetniku, toliko me razocara negde na pola lule, jer postane kiseo i bas odvratan.
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: W O Larsen-Sweet aromatic 13.02.18 20:03