Mixture Aromatic - Danish Mixture[You must be registered and logged in to see this image.]Zemlja porijekla: Danska
Jakost: 2/5
Sastav: Burley, Black Cavendish, Virginia
Način rezanja: trakice
Raspoloživo pakiranje: Vrečica od 50 gr.
Vidio sam da smo zaboravili recenziju za ovaj mix iz "Mixture" serije, pa sam se sjetio da imam u buksi teglicu i vrečicu... evo mojih utisaka
Duhan izgleda pre kratko rezan, a aroma uopče ne odgovara navedenim vrstama...
Burley Skoro pa da se ni ne osjeti, a Cavendisha ima možda ako ga sa povečalom tražiš... po meni je to skoro čista Virginia natopljena jeftinim aromama.
Jasno je po prve dve rečenice da mi se duhan ni malo ne sviđa, al eto, da nastavim...
Aroma je totalni Fake... miriše po nečemu, ali ništa što bi mogao povezati sa nekom namirnicom ili poznatim mirisom...ukratko, čista kemija.
Srečom pa je svo to aromatiziranje jako lagano, pa se na kraju ipak može popušit lula do kraja, ali daleko je to od uživanja u luli.
Dakle, u Mixture seriji Mac Barena, koja mi se cijela dosta sviđa, ovo je čisti promašaj za moje nepce, a i nekako totalno odskače od cijele serije ?!?.
Mogao bi leči onima kojima je Scottish pre jak i grizovit pošto je dosta lakši, ali fale skoro sve arome koje Škota čine zanimljivim.
Arome prisutne u Škotu su skroz razvodnili i neke nadomjestili nekim čudnim toppinzima; osim toga, skroz su smanjili količinu Burleya u mješavini, što me osobito razočaralo kao ljubitelju Burleya.
Znači, duhan se može pušiti, ne smrdi, ne grize, ne ubija nikotinom ...nije za baciti; ali totalno je anemičan, lagan i razvodnjen.
Room nota nije loša i baca malo na Tamjan i kineske štapiće
Naravno, radi se o osobnom doživljaju; možda je nekomu baš taj Blend ludnica, al ja ga neču više kupiti
Ocjena: 1/5