Gost Gost
| Naslov: Cijene duhana u regiji? 05.01.14 23:29 | |
| Kakve su cijene duhana u regiji, bosna, srbija i to? Pretpostaljam da je jeftinije pošto nisu u EU, jel uopće imaju neki izbor tamo? |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Cijene duhana u regiji? 06.01.14 9:25 | |
| Cijene slične kao kod nas a duhana ponuda slaba. Ali sada nam je regija Graz gdje su cijene iste a ponuda velika... | |
|
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Cijene duhana u regiji? 06.01.14 10:34 | |
| Nije zgorega spomenuti i da iako nisu u EU, svejedno im EU propisuje zakone (kao i nama svih ovih godina). Tako je npr. u BiH za Novu godinu poskupio duhan, a i još će, jer moraju do 2015. uskladiti visinu trošarina sa onima u EU. | |
|
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Cijene duhana u regiji? 06.01.14 16:00 | |
| Ma i mi smo,u tom nekom losem stanju mi iz Srbije.Nemamo neki veliki izbor duvana,vi mozete da odete u bilo kolju zemju granice su vam otvorene pa makar iskoristite to sto imate...A cene ko cene,stisnite zube i otvorite se ako volite takav uzitak mirisa duvana. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Cijene duhana u regiji? | |
| |
|