| Cijene duvana u Canadi!!! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 17:31 | |
| Poslah upit u jednu trgovinu u Calgaryu, evo odgovora: "Igor, We carry a wide variety of McClelland's Tins $42.00/ tin CDN. Samuel Gawith we have less of, also $42.00/ tin CDN. We also carry bulk McClelland's Virginia flakes @ .70/ gram CDN. Call me when you arrive. Regards, Jason Epicure Cigar & Pipe" Nije naveo da li su limenke 50 ili 100g ali, s obzirom na navedenu cijenu, to nije niti previse vazno. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 19:03 | |
| Koji je to Jason? Onaj iz "Petka 13"? Barem po cijenama je! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 19:48 | |
| šverc komerc jedino moj Grga, malo problamatično kako prenijeti količinu za 5-6 mjeseci... a cijene su da boli glava. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 20:00 | |
| Na sverc uopce ne pomisljam, nema sanse. Neke konekcije u vec uspostavljene putem stranog foruma, a pokazat cu vam sto mi je izmaklo za 333 baksa jer si trenutno ne mogu priustiti toliko potrositi na lisce. [You must be registered and logged in to see this image.]Oko 2kg vrsnih duvana odlezalih 5+ godina, sve neotvoreno. Rekao je covjek da ce mi se javiti kroz koji dan kad malo pretrazi svoj cellar.
Zadnja promjena: grga; 12.04.10 23:02; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 20:04 | |
| Grga, svaka tebi čast i čest, ali od svih ovih čudesa na fotki, jedno mi je ovaj Buterin Pelican zapeo za oko. Svi ovi Žapci i razni McClellandi to su duhani za curice i D.P.! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 20:45 | |
| - bayro je napisao/la:
- Grga, svaka tebi čast i čest, ali od svih ovih čudesa na fotki, jedno mi je ovaj Buterin Pelican zapeo za oko. Svi ovi Žapci i razni McClellandi to su duhani za curice i D.P.!
U principu "skart" i je jedan od jacih razloga zasto to nisam kupio, pored onog glavnog, a sve to bez obzira sto su odlezali toliko koliko jesu. Ne brigam, bit ce jos ponuda dok sam tamo a, izmedju ostalog, pricao sam i sa Richem, kaze da se njegove posiljke ni tamo ne carine, samo treba biti skroman i ne pretjerivati. |
|
| |
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 21:01 | |
| Tako je Grga! Siromaški al' pošteno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 21:12 | |
| Ne nego, posteno ako vec ne moze drukcije. |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 22:18 | |
| Ili posteno, pa ko koga zahebe. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 12.04.10 23:48 | |
| pošteno pa pred golem sat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 14.04.10 7:49 | |
| Grga, cene duvana u Kanadi su PAPRENE! A nemoj mi reći da ideš baš u Calgary? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 14.04.10 7:55 | |
| - Beluga je napisao/la:
- Grga, cene duvana u Kanadi su PAPRENE!
A nemoj mi reći da ideš baš u Calgary? Ne idem BAS u Calgary ali naci cu se i tamo kad bude Stampede ovo godine. Idem u Edmonton, 300-tinjak kilometara dalje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 14.04.10 8:09 | |
| Uh, već ti zavidim... Samo se pazi, tamo je subotom uveče viski+pivo nacionalni običaj.... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 14.04.10 10:18 | |
| Ideš u Kanadu i ločeš viski iz Tenneseeya i pivo iz Češke! E baš si neki! Nađi neku lokalnu alkicu da se ubijaš na dnevnoj bazi! I donesi neke pare kući - nemoj tamo sve zapiti i potrošiti na duhane (kako ti kažeš lišće!) _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 14.04.10 10:38 | |
| more uzivaj pre nogo dodje tip sa grtalicom | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! 14.04.10 12:22 | |
| Jedem, pijem i pusim ono sto mi odgovara, bez obzira na podneblje. Sto se tice para, zasad sve lijepo izgleda, otprilike kao kad dizes kredit. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cijene duvana u Canadi!!! | |
| |
|
| |
| Cijene duvana u Canadi!!! | |
|