Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 15.04.17 11:34
Sve zavisi od dana u prosjeku 2-3 ali neki dan bio na dvije fešta i od jutra pa skoro do drugog jutra zdimio sam 11 lula. Ali zato drugi dan ni jednu
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 15.04.17 12:11
1-2
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 15.04.17 14:32
Kod mene se gotovo nista nije promenilo, dve dnevno radnim danom,a vikendom, praznicima i na odmoru znatno vise. Ovde se ne racunaju moja dezurstva gde bude u proseku 5 lula, ali to je vec druga prica.
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 15.04.17 20:53
Sve pet, samo mi ono na dežurstvu nije jasno... mora da se dobro skrivaš
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 15.04.17 20:56
Ima svoju sobu, tamo se sakrije sa ekipom, otvori prozor i "šišaj Mitre!"
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 15.04.17 21:40
Auuuuu, Imniče pa ti si napušen! ☺
imnik Oblak dima
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 15.04.17 23:28
Otpilike tako.
Na poslednjem spratu mi je soba, otvorim prozor i mirno mogu da lulam. Inspekcija ako i dodje na kliniku, brzo budemo svi obavesteni, pa se provetri i nikom nista. Jbg, parola snadji se.
Vortimejovrh likes this post
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 12:37
U zadnje vrijeme jedva navucem 4,5 lula mjesecno... dan je prekratak a obaveza previse, lulu ne zelim ni palit ako nemam sigurnih sat vremena mira...
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 15:05
imnik je napisao/la:
Otpilike tako.
Na poslednjem spratu mi je soba, otvorim prozor i mirno mogu da lulam. Inspekcija ako i dodje na kliniku, brzo budemo svi obavesteni, pa se provetri i nikom nista. Jbg, parola snadji se.
Blago vama, kod nas u med ustanovama, provede pravi bijeli teror, u krugu je zabrana pušenja nema baš previše kolegijalnosti...
imnik Oblak dima
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 15:46
Užas. Fuj.
Prošle sedmuce bio sam u Sloveniji na jednom workshopu. Tamo bar daju da se puši ispred bolnice u bašti kafića koji radi u sklopu nje. Kakva je tamo antipušačka kamoanja, nije ni to loše.
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 18:43
Pa i ovdje je za poluditi, pazi ovo... dokle birokratska glupost može ići dalje od beskraje svemira, da citiram Einsteina... Radim s Njemačkom firmom koja ima privatne poliklinke po Hrvatskoj. Centrala je u Zagebu u Centru, a tamo su klinike registrirane, dakle samo sjedište s upravom i adminstracijom, bez pacijenata. Pošto je to velika poslovna zgrada, ima i drugih firmi drugih profila... e sada došla inspekcija, i pošto je zabranjeno pušiti i u dvorištu medicinske ustanove, svima zabranili pušenje kako sam prolazio s lulom jedna balavica mi je probala tako nešto zabraniti, govorim o dvorištu, a kako sam baš bio u dobrom raspoloženju, poručio sam joj da ih nabijem na... i nju i njenog šefa... Pošto sam metar devedeset i 110 kg, nekako nisu bili raspoloženi za daljnje rasprave pa sam podimio do kraja. Kako je i zaštitarska firma u istoj zgradi, poveli su se za mojim primjerom... Poslije nisu dolazili Dakle antipušački nacizam nema granica...
Vortimejovrh likes this post
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 19:12
I kod mene je zabranjeno, ali kako meni treba sat - sat i pol mira za jednu lulu, a u svojem sam prostoru ipak sam svoj gazda ("Država - to sam ja, da citiram Louisa XIV") , upravo da izbjegnem ovakve kravale i ne dovedem sebe u napast da takvoj balavici stisnem jednu-dvije vaspitne, onda se radije ujutro suzdržim od pušenja, ali to nadoknadim popodne i uvečer; dok šećem + , pa dok gledam filmove, čitam nešto... Uglavnom nakupi se toga preko radnog tjedna otprilike tri xxl lule dnevno, plus još mala jutarnja meerica za rastjerati duhove, no zato za ovakve praznike nadoknadim sve propušteno! P.S. Davorine - Penzance je vrhunski kao i kada sam ga davno prvi put probao! Prekrasan, gust, kremast, aromatičan....ma milina!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sarmageddon Oblak dima
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 19:17
To nam je naša borba dala...
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 19:21
Je! I Penzeance i Germain Latakia Flake i onu Plantinu Latakiju! Sve jedna bolja medicina od druge, iako je Penzić ipak najbolji! Šteta što se više ne proizvodi!
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 20:23
Slazem se steta... Ovo kada podimimo sto ima... fajront...
Sarmageddon Oblak dima
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 20:34
Proizvodi se, samo treba naletiti
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 16.04.17 20:41
Onda kad naletiš - javi!
Boris 1974 Prva lula
Broj postova : 17 Join date : 27.04.2017 Age : 50 Lokacija : Vrsar
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 29.04.17 22:40
Kod mene varira... ponekad 7 dnevno, prosjek nekih 4-5. Ovisi o poslu i guzvi. Kako sam na terenu i imam dosta voznje, lulu pusim najvise u autu. Ipak mi je najdraza ona na vecer na terasi uz neko dobro vino ili destilat, samoca i meditacija.... Naravno da volim i one koje pusim u drustvu rijetkih prijatelja lulasa...
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 13.07.18 21:49
Jedna dnevno, rijetko dvije. Trenutno rotiram 4 duhana, uvijek spremljena u male teglice, jer to zna potrajat mjesecima.
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 13.07.18 22:20
Kako napisah pred godinu i pol, preko radnog tjedna, dvije, tri poslijepodne, ujutro (prisilno) postim, no budući sam od danas na godišnjem, biti će toga četiri - pet najmanje. Već je u "Sport Billy" naprtnjači jedno kila duhana, desetak lula, naravno većina DMP i dvije - tri meerice, da se nađe. I hrpa knjiga - naravno!
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 14.07.18 23:47
Ja sam se ustalio na 5 dnevno,tri velike i dve manje,uvek s razlicitim duvanima ako nisam van kuce,onda nosim jedan.E sad u vanrednim situacijama malo preteram ali sutra manje pusim.
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 18.07.18 11:22
Zasad, jedna do nijedna. Stalno nešto puše na terasi i onda pokušavam uhvatit nekih pola sata, pa odem na kupanje. Sve tako nekako ne stignem. Uvijek mi je ljeti manja potrošnja nego zimi.
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 18.07.18 11:31
Pa kod mene obrnuto... ljeto je za dimljenje na terasi... mir tisina, nitko te ne zeza... 3-4 dnevno, dobro, ja nikada ne punim do vrha, tako da je to iskotistivost 50%😜
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 18.07.18 12:11
Po ovim vrućinama.ne pretjerujem.. Ujutro nakon lake atletike,kad sam doma ... ......uz čaj ili kavu,te pregled portala i meilova..u vremenu od 7-8h jedna ..popodne oko 4..druga ...prije đonjanja..jos jedna laganini...ponekad i u ovim intervalima sleti još pokoja manja doza....no rijetko preko 5-6 ukupno.... Na poslu samo u popodnevnoj šihti ili za blagdana i neradnih dana ako me strefi radit...po dvije u smjeni...rijetko više..
Sponsored content
Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"?