| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 17:42 | |
| bayro stari lisac inace jednom sam probao amphoru - ostala u lijepom sjecanju | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 17:50 | |
| Donio ju je Ivan2 (Jam Hadar) u Stankovo, fin, pristojan čovjek da malo guštam, a ja svinja od svih onih đakonija tamo nisam niti napunio svoju "lulu za probanje tuđih duhana"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 18:16 | |
| da, budi nostalgiju ... sva Amfore su nekada bile glavni zgoditak | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 20:25 | |
| | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 21:18 | |
| e taj mississippi mud me zanima! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 22:41 | |
| crn je kao ugljen, i odličan! |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.06.16 0:04 | |
| Super duhan , ima jačinu. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.06.16 8:48 | |
| - bayro je napisao/la:
- Donio ju je Ivan2 (Jam Hadar) u Stankovo, fin, pristojan čovjek da malo guštam, a ja svinja od svih onih đakonija tamo nisam niti napunio svoju "lulu za probanje tuđih duhana"!
Bilo ih je više tamo. Sjećam se vrećice koju sam mu da oda proba duhan (naravno da se i njemu i više nego svidio) koja je bila gore, bila je i jedna neotvorena i moja tegla. Uvijek imam jednu teglu amphore sa strane, pa svako toliko kada se ukaže prilika obnovim zalihe. Ovu sam kupio u sloveniji. cijena prihvatljivih 7,40 eura. (Samo da me put opet nanese u qatar, di je 250 grama 20$... ) - Davorin je napisao/la:
- da, budi nostalgiju ... sva Amfore su nekada bile glavni zgoditak
Imam jednu vrećicu zelene koja mi leži već nekoliko godina. Čuvam za posebne trenutke. - Sarmageddon je napisao/la:
- e taj mississippi mud me zanima!
Jako dobro. meni je na žalost nakon nekog vremena pomalo dosadio... Ima periquea u mješavini, pa malčice grebucka, ali niš strašno. mislim da je u razini balkan latakie, znači niš strašno. Bilo ga je u Stankovu btw. (Ne bayro, ne mislim na tebe ovaj put... , makar sam baš jutros pogledao tepihe u autu koji još pokazuju ožiljke te večeri... )
Zadnja promjena: Rakija; 08.06.16 9:31; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.06.16 9:12 | |
| Meni je odličan, a posebno mi je dobar za blendati sa čistim orientalom ili burleyem. Rađe ga ubacim nego čistu latakiju. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.06.16 9:29 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Meni je odličan, a posebno mi je dobar za blendati sa čistim orientalom ili burleyem. Rađe ga ubacim nego čistu latakiju.
To vjerujem, ko "začin" je savršen. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.06.16 11:02 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]" /> Jutros nakon 2 tjedna BEZ CARINE stigla Odiseja - tom sam se jako veselio, navodno je rapsodija a onda da proslavim sam se zaletio do tocorora i uzeo Dark Twist - hvala Bayri na preporuci bas je za gustat uz kavu sve u svemu divan dan | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.06.16 12:34 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.06.16 8:23 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.16 8:06 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Na aerodromu, jedini Dugan koji imaju. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.16 16:15 | |
| Obzirom da sam novajlija u pućkanju pa stoga tek istrazujem trziste,narocito ovo u mojoj okolini...ja sam nabavio SKANDINAVIK Vaniliju...za razliku od MacBarenove vanilije po mom skromnom zakljucku ova je intenzivnija,kesica s unutarnje strane ima neku alu foliju pa je time i duhan vlažniji...i intenzivniji ..pućkam ja tako neki dan na vratima institucije gdje radim..a neki se lik uparkirao motorom nekih 10 -15 m dalje...čim je skinuo kacigu gleda me na trenutak,diže nos...i šnjofa...-vanilija?..upita.., -je!..kažem ...osjeti se dovde..kaže,...i baš fino miriše.. _________ Eto da ja ne hvalim! | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.16 16:41 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.16 20:05 | |
| | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.16 20:54 | |
| St. Bruno mi u dolasku , nadam se da je vrijedno cijene... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.06.16 19:54 | |
| Došlo, bez carine, 2011 i 2014 godine. Samo pošiljatelj malo zeznuo vrste, ( tražio latakijske only ) ali barem je penzić ovdje [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.06.16 19:56 | |
| Je li ovaj gore lijevo Weybridge ili Kingsbridge? Ne vidi se dobro, ili sam samo umoran od puta. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.06.16 20:45 | |
| Kings... Očekivao Stoneheaven, ali poklonjenom konju se ne gleda vrsta duhana | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.06.16 21:00 | |
| Ne gleda! ...Možda ću imati priliku za dva tjedna nešto od tih ambrozija i probati! Inače je onaj tvoj duhan što si mi ga dao na probu pred deset dana bio vrhunski! Virginija i Burley, ako se ne varam? Je li ostalo za još koji luličak? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.06.16 21:45 | |
| je ima još, a interesantno i ja ga najviše pušim... domaće je domaće naravno uz dodatak W. latakije | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.06.16 21:57 | |
| Da, da, na taj sam mislio! Odličan duhan! A W. latakija je šlag na torti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.06.16 8:06 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|